.

Jag blir lika ledsen och upprörd varenda gång jag ser denne människas ansikte.
Trots att det är så längesedan.
Det gör så jävla ont.
Så jävla jävla ont.
Jag försöker förneka det, men jag känner fortfarande.
Det där onda, tomma, äckliga saknandet.
Det är som efter en tornado som stormat förbi och lämnat allt trasigt och slitet.
Jag försöker att bygga upp det som lämnats söndrigt.
Men så fort jag ser. Ser, hör, ser.
Så sveper den förbi igen.

Fast efter varje gång så blir det en aning helare.
Någon gång kommer det att vara helt.
Frågan är om jag vågar låta ett oväder komma nära mig igen?

Bajshjärna

Det åskade idag. PANG!

Jag gillar att åka hem till mormor och läsa veckotidningar och äta kakor. Det är mysigt.
Nu ska jag kanske bada. Vem vet. Sen blir det Allsångsbajs och Morden i Midbajs. Det är bajsigt bra. Nu ska jag bajsbada. Hejdå Bajsbarn!

I en liten köping händer mer än man kan ana.

Visst, det kanske inte sker så mycket övernaturliga saker och mord. Men stämmningen är densamma som i en Stephen King bok. I en av Maines kvarter med småstadsmänniskor. Sådana (som jag) är lite speciella. Och kanske inte alla gånger på ett bra sätt. Kanske ibland lite... Kusligt speciella. Alla vet allt, om alla. Eller kanske inte allt, men det ytliga. Skvallret går som en röksignal. Den går runt, tills den kommer tillbaka. Det går för det mesta inte att undvika en sådan sak. Någon som är gravid, någon som dött, någon som fyllekört. Men såklart tystas de värsta sakerna ner. Man vill ju inte att den lilla population som samhället består av ska försvinna. Tvärtom, man vill få in nya. Utöka sortimentet, få bort inavlet. Fast man förnekar inavlet, trots att halva befolkningen har samma efternamn. Fast alla är inte lika öppna och vänliga mot de nya som flyttar hit. Vissa hyser agg, och vill ha bort dem. För de anser att nya människor innebär nya kulturer, nya sätt att leva, nya traditioner och regler. De vill liksom ha kvar sakerna som de var innan.

Därför kan hemska saker ske. Därför kommer de att låta hemska saker ske. Och de nya är för dumma, så att säga, för att förstå sitt eget bästa. Det finns oskrivna regler, som att man aldrig ska vara först in i en nyöppnad butik. Det visar på att man är för nyfiken av sig. Man ska akta sig för att göra uppseendeväckande saker. Det bara är så. Så som med mycket annat.


Jag måste bara dela med mig:En av banden vi såg på Kärlek Fred Fred Kärlek

Here comes The Bananbåten, Svenne.

Jag tog mig nääääästan upp...

Men Simon var lite bättre typ...

Here comes The Peace and Love:


Frukost utanför elevhemmet.

Josefin hade ett sugrör i örat och det fick hon många kommentarer om.

Grannar. De var ganska lame och ointressanta stockholmare med överdrivet självförtroende. Men vi fick en bira var, generöst. Fast det var äckligt. De var äckliga. Kolla förresten den där tjejens min, haha!
Resten av bilderna har Josefin tagit eftersom min äckliga lilla kamera inte fungerade.

Fint område, utsikten var underbar.

Ja såklart att man måste rida en dalahäst när man befinner sig i Borlänge liksom.

Pyssel hos Socialdemokraterna. Det var skoj. Vi byggde pärlplattor och stickade.

Knäckebröds-dansen från Talang 09.

Och Josefin träffade dessa två människor...
Snipp snapp snopp. Så var det slut på hopp!


Here comes The Skellefteå

Jag och farfar satte upp tältet som vi skulle sova i på P&L.

"Freja-huset"Jag lekte Johan Palm... Som några på festivalen sa skulle spela i stället för Mando Diao. Jag vart fett arg då.

Jag och bror var allmänt snygga och sexiga.

På midsommar lekte vi runt stången och hade roligt.

Jag fick en vän som hette Ulla-Britt. Hon spenderade det mesta av sin tid på rygg. Kallas även Ulla-K*ulla.


Släktträff.


Molly ville leka, men inte krullot.


Sluuut, jag orkar inte skriva vad jag gjorde och så vidare. Kan bara säga att jag fick tag i fyra LPskivor, det var nice.

Hemma, äntligen!

Jag... Känner mig off. Jag vet inte vad jag ska skriva. !!! Alltså. OOOOoooh! Jag vet bara inte. Först ska jag skriva om idag tänkte jag, sedan Peace and Love och efter det Skellefteå. Så:

Idag åkte vi hem från P&L, myyyyycket folk och riktigt jävla varmt. När jag äntligen kom fram till Ljusdal väntade min lilla mamma så snällt på mig. Väl hemma så badade jag i poolen, och åh vad det var skönt! 31 grader dessutom. Sen cyklade jag och Simon en sväng. Ner till Sandtjärn närmare bestämt, jag badade jag. Inte ett år försent om man säger så.

Simon och jag

Peace and Love

Hej! Jag lever, så länge i alla fall. Kanske inte efter festivalen, men skitsamma. Nu sitter jag hos Malin, med Karin och Josefin. Vi packar till Malinski, för hon har inte gjort det och imorgon åker vi till Borlänge. Typ nice jaow!
Skellefteå har varit hyffsat... Men jag skriver mer om det sen.
Nu ska det i alla fall bli grejer av! Wohoooo, festival!
Josefin har tagit hand om min blogg också ser jag, det var himla snällt! Puss på dig :)

gästbloggarN

Hej! Jennifer är i Skellefteå, så jag smygbloggar åt henne. Annars blir det ju förfärligt tråkigt här. Och det är så svårt att låta bli att inte logga in när jag vet lösenordet.
Hon har varit där för länge. Hon kommer att vara borta för länge hela somaren. Jobba. När hon har jobbat klart tycker jag att vi drar härifrån en vecka. Utanför landsgränserna till Sverige. Vi 2 + 3. Det vore fint.
Jennifer, du missar för mycket här hemma.

Snart är det P&L. Kärlek. Massa kärlek helst, om jag får bestämma. Fred också. Tededfred. Jennifer gillar Nirvana.
Det ska vara varmt nästa vecka. Det är awesooooome! Fast det kanske blir för varmt. Eller så blir det tvärt om. Och jättekallt.
Jag väntar på (1). Det kommer inte att hända och jag har ont i bröstet. Inte tuttebröstet alltså. Bröstet. Innuti.

Snart har Jennifer och jag känt varandra i två år. Fast egentligen så började vi ju inte vara med varandra förrens efter ett halvår ungefär. 1½ har vi känt varandra. Det är rätt kort. Hon är också rätt kort. Men det spelar ju ingen roll. Hon är bra. Mycket bra. Ibland blir vi sådär putt på varandra för att vi båda vill ha rätt. Och det slutar alltid med att jag erkänner att jag har fel, eller att vi förblir sur och jag senare inser att jag hade fel. Jag har alltid fel. I början trodde jag att Jennifer var konstig. Då hade jag också fel. För det mesta är vi bra i alla fall. Överbra. Superduperbra. Töntigt bra.
Hoppas allt kommer att vara lika bra nästa helg. (1) skulle göra saken så mycket bättre.

<3

men ajt jag inte är fluu

neh jag äör intte full brara helt nykret, man kann vara nykrer faast man intre har drukit alkogol okeej??``! fasnt neej, man kan iten vara om manj kanse har drukitg

Trevlig midsommar!


Jag var ut och tog lite bilder idag. Mirja fick vara modell, samt en sötig häst! (Inte hest, mkeej?)
Imorgon åker ju jag till Skellefteå till mina släktingar och firar midsommar. Hoppas på ett bra väder... Annars blir det väl bra ändå. Direkt efter jag varit där så bär det av till Ljusdal, sover där en natt hos Malin, sen blir det Peace and Love. Spännande! Så ni kommer inte att höra av mig på några veckor... Bli inte allt för ledsen :)))

Äckligt, äckligt, åh så äckligt!

Nu är jag en icke-stolt ägare av ett par foppatofflor. Det känns vedervärdigt. De ska eldas upp så fort jag jobbat klart!


Imorgon blir jag på sjukhuset hela dagen för att lära mig lite saker, som hur man lyfter med de där maskinerna och så vidare.

Känns som om jag kommer att skriva en bok snart.

Att äga ett par Foppatofflor?! (?)

Nu sitter jag hemma på lunch. Eller, jag vet inte vad man ska kalla det. Jag börjar fyra igen.

Mina fötter gör ont som ffffaaannnn. Kanske inte så konstigt heller, jag använder platta Converse. Och någon på jobbet hade räknat ut att man går ca en mil om dagen där. Hurray! Jag och Malin Duberg satt och diskuterade de där fula "foppatofflorna" som alla ränner omkring med. Vi sa till varandra att, nej vi ska inte sjunka så lågt!... Alltid har vi sagt att sådana skor inte skulle få befinna sig på våra fötter. Men ack... Jag åker snart på DollarStore och köper ett par för en tjuga. Jag föreslår att Malin gör detsamma, så jag slipper vara utstött och ful-fotad. Trots att i stort sett alla har sådana nu för tiden. He he he he!

Peace homieess!

.

Orka
inte
Inte
orkaNej.

Jag orkar inte

Fan ta den här skiten och allt som hör där till

RRRREklammermaammernna

Om jag kunde slå ihjäl reklamen. Då skulle jag göra det. Inte en minsta tvekan på den saken. Nu har de jävla idioterna kommit på att de ska ha film-reklam dessutom, hur störande är inte det? BORT MED REKLAMEN PÅ BLOGGEN.
Bort med kondomreklamen som visar en film på två mäns rumpor iklädda i vita trikåer. So not sexy. Ser ut som att de bajsat på sig...

Josefins bilder!

Miss ya already :(

Karneval

Och jo, det var ju karneval i torsdags också, det var roligt!
Hittade en bild från Ljusdals hemsida.

Fett glad alltså!

Skolavslutningngngg

Jag, Malin, Fredrik, Josefin och Emma cyklade till vattentornet igår. Det var riktigt nice, hur bra utsikt som helst över hela Ljusdal. Sen skulle vi åka hem till Fredriks stuga. Jag satt på sadeln och styrde och Fredrik skulle trampa när han satt på pakethållaren... Det gjorde han i alla fall inte. Och det var nedförsbacke, och vi åkte... Och åkte, och kunde inte stanna. Vi vinglade hit och dit, det måste ha sett grymt kul ut!
Sedan var vi ju där ett tag, sen hos Malin, sen Fredrik igen. Till sist dissade jag och josse dem och åkte till Stadt. Där var det full rulle! Oj oj oj! Himla rolig kväll, natt, morgon. Vi skakade rumpa med Matias och kind of många andra. Efter Stadt hade stängt åkte vi hem till Färila till Matias och åt för att sedan gå på efterfest hemma hos mig. Martin, Matias, Josefin och jag. Fast vi var så trött så den festen var lite... O-festig.
Yeah! Bra skolavslutning. Men det är faktiskt inte så himla kul att vara i Sveg hela lovet heller... Jag vill ha skola på måndag :(:(:( buhuu! Jag vill inte vara här...

Peace

Hähähä

http://thedancingflies.blogg.se

KOLLA!
Lätt värd att läsa. Den är asballsgrym assooo.

:(:(:(:(:():-:):):):):):

Alltså, jag blir besviken på er läsare. Ni kommenterar inte. Det ÄR tillåtet. Och jag tycker att om man läser en blogg så kan man väl kommentera EN gång i alla fall? Jag menar det är inte så att det bara är fem stycken som läser min blogg, det är betytligt många fler.

You make me sad :(:(:(:(:(:( :((((((

heheh

Jag sitter vid Malinskis dator eftersom min dator har fått virus och dött och eftersom jag har värsta dator-abstinensen och är helt galen men nu ska jag gå för vi ska se på en skräckfilm som jag hoppas på är bra men den suger säkert fast vi har jättekul nu och imorgon ska vi gå på karnevalen vi kommer att vara fucking coola och vi hoppas på att Matias också kunde gå fast han trodde att han kunde gå om han hann

Det är så här det skulle vara om  jag aldrig skrev med kommatecken och punkter...

Virus

Jag har fucking datorvirus som jag har försökt fixat, med hjälp av Sebastian haha! Jag vet inte om det är kvar nu, men men. Undrar vad jag har varit någonstans. Worms och Trojan Horse är det mååånga av. Porrsurfar-kungen här då!...
Ikväll var det Beach Party på... Ja, någonstans på Ljusdal. Inte Järnvägs utan det där andra. Matias tyckte att jag skulle dit men jag och Emma dissade det. Too bad. Det kanske hade varit roligare än att sitta och ruttna i lägenheten och försöka bli av med virus?

Nu ska jag gå och gotta mig i Paris Hiltons liv på TV. Sweet...
TTYN (Talk To You Never)

Smultronvår

Åh, det var längesedan jag hade så här tråkigt...
Ena stunden längtar jag till sommaren, andra inte.
Jag vill stanna tiden, bara sådär PANG.
Och sen bah, TJOFF! Så vart det bättre tider.
Jag vet inte om jag skulle behöva spola fram eller bak tiden i så fall.
Eller rent av bara stanna den där den är nu?
Vem vet, det här kanske är mitt livs bästa tid?

Snart är det i alla fall sommarlov. Vare sig jag vill det eller inte.
Så det är lika bra att förbereda sig. På något bra eller dåligt.


!!!!!!!!!!

Jävla äckeldator!!!!!!!

Humdidummmmmm

Idag ska jag testa på att vara blind, bara för-testa. För i helgen ska jag vara blind en hel dag, även stum. Vi får se hur det går med att vara döv, det kan bli svårt... Sååå, nu ska jag kolla på TV och efter det ska jag läsa en bok. Humm... Eller inte! Jag kan ju alltid rita, det kan bli spännande! :D

The Dancing Flies

http://thedancingflies.blogspot.com/

Checka in den nya najsiga bloggen som jag, Malin, Fredrik, Emma, Lovisa och Josefin har tillsammans. Den är himla rolig!

And remember, stay fabulous ;)

.

Jag sitter på skolan.
Ja...
Det är inte så roligt.
Nej...
Första lektionen börjar... Någon gång om några timmar.
Hmmmm... Yeah. Jag har inget vettigt att skriva... Så nu slutar jag.

Ciao.

Hey ho, let´s go!

Imorgon är dagen då jag skulle gått ur skolan om jag hade gått i Sveg och inte var så dum i huvet att jag måste gå om ett år för att plugga matte som jag hatar så mycket. Det känns så bra.


Nu ska jag inte vara så jävla bitter över det... Det är som det är och jag överlever. Dessutom har jag fått många fina vänner här i Ljusdal som jag trvis så bra i.
Hur som helst, allt är packat och klart inför imorgon. Jag och Josefin tar tåget till Sandviken vid fyra, då ska vi lyssna på askalasbra musik på hennes nya fina mobil!
Nu ska jag duscha och efter det är det sängen som väntar. Gött!

Godnatttttttt syns på måndaaaaag

nekivdans

Ojoj oj!
Jag somnade på soffan i ca 2,5 timmar när jag kom hem idag. Nu är jag yr som en höna som fått sitt huvud avkapat. Jag borde skämmas. Fy på mig som sover på dagen! Jag måste ju packa också, och städa, och diska. Gah! Imorgon ska jag till Sandviken... Hihihi! Så jag måste packa... PACKAAAAA!!!

Nu ska jag gå och packa... Om min hjärna är kapabel till att tänka på vad som bör tas med. Den är lite wierd just nu efter tuppluren.
Ciaaoooo

En sån där... hmmm.... ja inte fullt lika bra dag


FeZzth, från lördagen. :)Ah, ser ni något mönster här eller?
Kram kram puss...
Yeah, och den här bilden nedanför alltså! Jäääävligt snygg!

Jag, mami och Mirja

Mirjas bilder allihop. STOLEN FROM HER!

Muuu!

Jag klarade matteprovet idag.
Nästa vecka blir det ett till. Suck.

Tagit sig vatten över huvudet
Simma lugnt
Sova med fiskarna
Inte kasta sten i vatten
Inte ropa hej förens man är över bäcken
Fiska i grumligt vatten
Bakom flötet
En droppe i havet
Fiska efter något
Få napp
Får sina fiskar varma
Ute på okänt vatten
Pigg som en mört
Ute på djupt vatten

Nå, se vad jag kan! Massa olika uttryck som jag funderat på en längre tid nu... Det har bara med vatten och fiskar att göra, fniss!


Jag måste vara uttråkad.
Nu ska jag sy en gris-dräkt.
Hejdå.


Ey Sten, varför är din sovsäck blöt?

Gissa vem som har varit duktig och gjort matteprov idag? Och vem som pluggade matte när hon kom hem? Och vem som beställde Peace&Love-biljett? Och vem som bakade kakor?

Det var JAG! Coolt va? Jag känner mig fett duktig. Imorgon blir det ett till matteprov, det är därför jag pluggade när jag kom hem. Fast jag ska gå igenom kapitlet en gång till så det sitter ordentligt...

Hohohohoooooo, P&L here we come! Malin har också beställt idag!!!!


Här är alla artister:

Tisdag
Emil Jensen
Navid Modiri & Gudarna
Thomas Di Leva

Onsdag
Dan Viktor
Faela Band.
Follow Him To the End Of the Desert
Hoffmaestro & Chraa
Laleh
Stiko Per Larsson
Thomas Di Leva

Torsdag
A Camp
Backyard Babies
Bullet
Caj Karlsson
Carl Barât [UK]
Evergrey
Frida Hyvönen
Gentleman & the Far East Band [DE]
Goodlooking Trash
Hockey [US]
Jahcoustix [DE]
Johan Johansson
Keane [UK]
Kleerup
Lars Winnerbäck
Lauren Harris [UK]
Lykke Li
Maria Mena [NO]
Monster Magnet [US]
Mötley Crüe [US]
Promoe
Sofia Karlsson
Sven Zetterberg Blues Band
The Coffinshakers
The Kooks [UK]
The Soundtrack Of Our Lives
The Temper Trap [AUS]
Thomas Di Leva
Thåström
Tysta Mari
Volbeat [DK]
Warrior Soul [US]

Fredag
Alice In Videoland
Atmosphere [US]
August Burns Red [US]
Bongo Brains feat Stefan Sundström
Bring Me The Horizon [UK]
Cult of Luna
Dengue Fever [US]
Deportees
Erik Hassle
Fatboy
Gaby & The Guns
Gogol Bordello [US]
Governor Andy/Inna Style Band
Henry Rollins [US]
Hägga & The Thievs From the North
Lars Winnerbäck
Little Marbles
M83 [FR]
Mando Diao
Opeth
Parken
Perssons Pack
Peter Doherty [UK]
Satyricon [NO]
Skilla
Sky High
The Baboon Show
The Knockouts
The Living End [AUS]
The Sounds
The Stranglers [UK]
Timbuktu
Torkel Rasmusson och Kjell Westling
Turbonegro [NO]
Ulf Lundell
Witchcraft

Lördag
Abalone Dots
Anna Ternheim
Blindside
Chris Cornell [US]
Dia Psalma
Division Of Laura Lee
Dundertåget
Electric Boys
Faith No More [US]
Graveyard
Hello Saferide
Håkan Hellström
Immortal Technique [US]
Jenny Wilson
Jerry Williams
Jonathan Johansson
Jonna Lee
Kalle Baah
Kung Henry
Laakso
Lars Winnerbäck
Masshysteri
Mattias Hellberg & The White Moose
Miss Li
Mojo Buford & Jimi
Moneybrother
Pain
Pretty Whores
Prop Dylan and The Reptilebrains
Raised Fist
Razorlight [UK]
Sanna Carlstedt
Slagsmålsklubben
Sonic Syndicate
Sophie Zelmani
Strindbergs
Sugarplum Fairy
The Leather Nun re:loaded
The Wildhearts [UK]
Tiamat
Titiyo

Om jag kunde plugga...

Och hej, jag får IG i engelska, kulturhistoria och naturkunskap!
Hurray!

Rädslan för hatet.

Jag tänkte berätta för er, ja, ni som läser. Jag tänkte berätta om hat, och rädsla. Men mest rädsla. Sånt där som får en att gå och lägga sig innan klockan 00.00. Även fast man vet att det inte kommer att hända någonting vid just den tiden på dygnet, så vill man helst somna innan dess. Att man helst inte vill att ett ben ska sticka ut utanför täcket, bara utifall att en kall hand skulle krama om den. Men både ni och jag är tillräckligt förnuftig för att förstå att sådant helt enkelt är omöjligt. Det kan inte hända.
Vad det gäller hat, så är det en känsla skapad från rädslan. Man skulle kunna säga att de två är som en strumpa och en sko. Att strumpan är själva rädslan, dold i skon, som är hatet. Hatet blir en fasad för rädslan. Men man får aldrig glömma bort att hatet även kan skapa rädsla...
Enligt mig är rädsla något man kanske inte bör leva utan, somliga har för mycket utav det, andra knappt något. Det gäller att hitta en bra balans, att inte gå över gränsen. Bli sådär... Galen, som vissa tenderar att bli. (Som jag) Men man kan heller inte utesluta det helt. Som till exempel den där mannen utanför Australien som blev ihjälbiten medans han simmade bland en massa hajar. Den dumma fan hade låtit sig blivit uppäten. Knytit en band med köttslamsor hängades runt sig. Det var som att hans hjärna inte uppfattade och kunde förstå konsekvenserna. Självklart, om man dyker ner bland hajar med kött hängandes runt sig som en kjol, att man blir biten. Man kanske inte dör, men man blir absolut ett litet smakprov åt dem. Nu var det olyckligtvis så att denne man dog. På grund av avsaknaden av rädsla, eller vad vet jag. Kanske rent av idioti? Vad tror ni?
Hur som helst, det jag menar är, att om man inte känner av rädslan så kanske livet inte alltid går så bra. Och har man ingen rädsla så kanske man inte heller kan känna någon trygghet? Förstår ni? Rädslan blir till hat, hat blir till rädsla. Och som en värmande hand i sin, kommer tryggheten. Nu menar jag inte att vi alla ska gå omkring och känna oss trygga hela tiden heller. Det handlar helt enkelt om att finna en balans mellan alla dessa känslor som vi människor går omkring och bär på.

RSS 2.0