*


Vi var män ett tag. Som drack folköl och åt pizza direkt ur kartongerna. Det går inte att säga annat än att vi var sjukt heta boys. Riktiga badboyszzss.

<3


Det är Josefin som har klippt ihop detta. Ah! Jag blir tårögd.
(Jag spelar pianot)


Jag sitter i ateljén och filosoferar medans de andra har historialektion i en och en halv timme. Ganska tråkigt måste jag medge! Men sen ska Josefin följa med mig hem och pynta lägenheten med julsaker. Precis som förra året! Hon kommer att bli glad i byxorna när hon får höra min fina playlist med jullåtar på Spotify, hehehe!

Söndag


Blåbärsglass?

Det ska jag minsan göra imorgon. Endast fyra ingredienser behövs:
250 g frysta blåbär
2 dl turkisk yoghurt
3 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker

Idag var det första advent, den var ovanligt tråkig. Lite folk på Svegs gator...

Lördag

Idag vart tavlorna klar, tog inte kort på dem för jag glömde, hähä. Fixade i fönstret för skyltningen osv... Mamma lagade friterad kyckling, som råkar vara en av mina favoriträtter. Fett ä gött dä. Nu ska jag leka med min brors TV-spel. Hähä. eller, nä jag blir kvar med datorn i knät och chattar med fönebor.

(Kan förövrigt inte få Sean Banans, hallådär khöttåblåbär, och kollaaaa kebnekaiseeeeäähähä)

Skjut mig så slipper ni höra på klag.

Hur kan man vara så missnöjd med sig själv... Min hy, är genomskinlig och äckligt tunn. Blir röd i ansiktet för ingenting, min näsa ser ut att ha råkat ut för en slipmaskin. Mitt hår, alldeles slitet och tunnt. Ful färg, fel färg, jag passar inte bra i det. Det är som gummi, det går att dra ut flera centimeter innan det ens går av. Min kropp, oj oj, den vill jag knappt tala om... fet och ful, gropig rövjävel, flera decimeter för stora lår, små fötter, fläskiga armar, sladdrig mage. Korta ben, kort överhuvudtaget, hej mitt namn är "dvärgen". Min personlighet, fyfan, ja vad är den? Blyg och klumpig för att sammanfatta lite kort så där. Åh, jag vet att ni tänder på detta. Men det här är vad jag ser, varje dag, i spegeln.

Inte undra på att jag inte vill leva?

Och det här med att säga till exempel. -Nä, men du är inte tjock... Du är liksom bara lite mullig, lite gulligt sådär. Det går fetbort. Jag vill inte vara mullig eller gullig. Jag vill vara smal som en jävla pinne och inte ha några kurvor. Små myggbett till bröst och stickor till ben. Långt, tjockt hår. Blont, helst. Då skulle jag kanske vara nöjd. För en gång i tiden var jag så smal, med sånt hår. Nåja, inte tjockt hår... Men jag har aldrig varit så nöjd med mig själv som jag var då. Inte bara utseéndemässigt heller. Och när jag hör sånna smala, spinkiga människor säga och peka på sin mage -ååh, jag kommer bli tjock! Titta min mage, den är jättestor. När den i själva verket inte vuxit sig något större. Det är sånna gånger jag önskar jag var en av dem. Att kunna peka på sin mage och säga, bara för att höra, hur smal man är. Det skulle kännas bra. (Shit, det här blev mycket längre än vad jag tänkte skriva, och inte alls särskillt "jag" att skriva heller...) Jag har utsatt mig för en hel del för att kunna gå ner i vikt. Men inte lyckats, och då känner man sig dålig. För hey, jag väger ju inte så mycket. Men tillräckligt mycket för att jag ska se ut som ett fetto i spegeln.

Tack och hej.

Kvällshumor!

Bajs! Här här jag. BAAAJS. Jag har fått tourettes. Bajs. Det är lite jobbigt faktiskt, för folk tar mig inte seriöst. Bajsbajsbajsbaaaaaajs! Idag har jag målat på en tavla, imorgon blir det två till. Bahahahahajs. Det är till ABFs julskyltning. Bajs. Ni får se dem när de är klara. Bajsbajs. Jag och simpan hann inte spela in någon låt idag så det blir imorgon om vi hinner. BAJAFUCKINGMAJA!

Min humor är på topp ikväll! Följande konveration handlar om att tjäna pengar för att ha råd med någon som kan duscha åt en. Första, plan A, funkade inte. Det var att vinna på triss... Så över till plan B och C:

Konversation:


R: haha så vad hade du tänkt där då?

Jag: vi ska, "trummvirvel" bli polska horor i amsterdam!

R: HAHAHHA!!!jaa det var ju en..bra idé..

Jag: ja men det tycker jag! och funkar inte det så kan vi hyra in oss i någon åldrings källare och sälja knark

Mina framtidsvisioner ser häpnandsväckande ljusa ut måste jag ärligt få säga. ;)

-----

Sista inlägget inom loppet av en dag, jag lovar! Men jag kände bara för att visa upp mitt nya jag lite... Jag tror inte att det är svininfluensan, men man kan aldrig vara säker!


Sommaren

November

Eeeh... Varför är min besöksstatistik extremt hög de här två senaste dagarna...

Nåja, jag och min bror Simon ska sjunga duett. Han spelar även gitarr. Vi ska kalla oss "The Butchers". Bara för att vi slaktar låtar. Inspelningen börjar imorgon. Resultat kanske ni kan få höra om ni är snäll. Vi får se...

*


Svegs julgran har förövrigt aldrig varit så fin som den är i år.
Men mycket annat är så jävla mycket fulare. Dåligare, äckligare. Slaskigare... Ingen snö. Nä, nästa år sitter jag nog inte i en inbiten skinnsoffa i Sverige. Jag lovar och svär, aldrig igen. Jag är trött på Sverige och allt vad det innebär.

Svin?

Åh nej.

Jag visste det. Jag är sjuk. Feber. Säkert svininfluensan. Hoppas, då slipper jag få den igen. Får det överstökat. Vi som skulle ha nationellt prov i svenska B... Skit. Nu blir det bussen hem till Sveg.

Från en skithåla till en annan.

Sveg

"Är du lackish på mig?"
"Va? Näe...?"
"Du verkar så sur..."
"Mmhm..."

Färila

"Ameh tjenna! Hörru, inte har du något som är bra för magen?"
"Nja, vad hade du tänkt dig för något?"
"Nä men magen håller på att vrida sig ut och in, så har ni något mot det?
"Ja vi har ju det här... Är du lös eller hård i magen?"
"Asså är ju fan inte lös i alla fall. Hård som satan, stinker när jag skiter."
"Eeeh... Okej... men då har vi det här i så fall, det brukar hjälpa. Men det är ganska sött så du kan blanda ut det med lite vatten."
"Nej för fan, det är bara att bita ihop!"

*

släkten är värst, så är det.


och mitt humör efter ett samtal är lika med: ......suck


nej, förbannad över att man ska behöva vara så jävla grinig och envis

"!¤¤#&£!!!@@*"

Byta, någon?

*

Problemen är inte så tydliga, men de ligger där under ett tjockt täcke av cigarettrök. De går inte att ta på, men man ser klart och tydligt att de finns där. Alkohol, droger, kärlek, hat, allt. Men vem har sagt att kärlek är dåligt, och vem har sagt att droger är dåligt. Kärlek är som en drog. Alkohol dödar, cigaretter dödar. Snus, är det också dödligt? Svininfluensan, är det dåligt? Folk dör av vaccinet, folk dör av svininfluensan. Folk dör av vatten, och de dör av att leva. Så säg mig, vad lever vi för? Vad gör att vi lever. Om man tar vaccinet så kan man dö. Men man kan också leva. Överleva. Om man får svininfluensan, då kan man dö. Men man kan också överleva, och man kan bli motståndskraftigare mot nya influensor. Vågar man vägra vaccinet? Eller vill man ta det och riskera att bli sjuk, precis som om man skille bli av att få influensan? Eller är det bara så att media vill ha pengar. Eller finns det en plan bakom vaccinet. Att vi alla blir sterila och inte kan få barn. Att vi är den sista generationen. Ungdomen blir något sällsynt och underbart. Ett tag. Inget barn överlever efter oss. Och när den första och sista generationen tagit sitt sista andetag så kan Jorden återhämta sig från alla plastburkar och hat. Den blir lämnad ifred från oss. Vi är sanna mördare, utan att ens tänka mer än 5 minuter på det. 5 minuter. 7 miljarder människor, och vi tänker bara vid ytan.

Och när ska folk förstå att negerboll är kränkande?

Mjukporr för tjejer- New Moon

Igår var det öppet hus på skolan. Hmm... Kort sagt om hela dagen och kvällen får bli:

Öppet hus- dela på en vänskapsbanan med estettvåan- modevisning- hem till Malin- dricka te- peppa inför bion- åka bil till Hudiksvall med Malin, Josse, Emma och Lovisa- mycket party i bilen- New Moon på bio klockan 23:59- åka bilen hem- höra på äckligt tjejigt snack om hur snygg en av skådespelarnas kropp var- låtsas sova- hem till Malin- sova på hennes soffa.

Sådär ja!


Nu har jag städat lägenheten, sååå skönt att det är gjort. Riktigt äckligt innan alltså. Dock ligger disken kvar. Men den kan få ligga där för nu ska jag se på film. Sen åker jag hem till Sveg, eller seg-sveg. Jag kommer få en mycket tråkig helg. Hoppas Elina hämtar sin tavla också...Haha, den här bilden är så sjukt ful. Röda mörtögon och lite halvt efterbliven min.


Bilderna är snodda från Josefin.

En dag i augusti


Flera flugor i ett sprut

Nu är det krig! Nu ska de dö. De äckliga jäklarna. Bananflugornas hämnd har börjat!

Det var nämnligen så att jag sov hemma hos Josefin inatt på grund av bananflugsinvasionen i lägenheten. Jag som inte ens äter banan! Så nu tar jag till boxningshandskarna och lite Radar. Förhoppningsvis klarar jag mig helskinnad ifrån detta. Håll tummarna!

*

Jag... Okej, inte hatar, men ogillar starkt. Många människor på skolan idag. Och de är inte elever. Nejnej, utan vuxna människor. Som säger saker som "Nä, negerbollar säger jag. Det är ju vad det är!". Och andra mycket sura kvinnor. Samt lite högre uppsatta människor på skolan med nedlåtande attityd. Sånt OGILLAS starkt av mig och många andra. Nu ska jag på möte med rektorn. Jag skuttar av glädje. Det finns en viss risk att jag kommer bli avstängd om jag säger det jag vill säga.

Målamålaammamåålaaaaahahahahahaa MÅLAAAA!!!!!

Kom ju på att man kan lägga upp bilder på Facebook.

Åh vad internet styr min värld!

Nåja, jag har ju faktiskt gjort annat än internetsurfing. Jag har faktiskt målat också.

Och så har vi en Steve Tyler åt Elina!

Om barn;

De är så... Fantastiska. Ena stunden sitter man och försöker lyssna på musik, men överröstas fullkomligt av ett inte så vackert pianospel. Nästa stund sitter man på golvet för att se på något påhittat "skuggspelsteater" med krokodiler, hundar och kaniner. Försöker höra vad de säger och ord som "kukkuligt" förekommer. TÄNK vilket rusande fantasiflöde de måste ha. Och vilket lättroat sinne de måste ha! Fascinerande är ett bra förklarande ord.

Fjårtizz <3<3

Heeeej! Jag heter Jennifeeeer! Jah brukar typ ta kort på mej själv å lägga upp på bilddagboken när jag typ står framför en spegel. de blir såå fint dåeh hihi det bästa jah vet e när jag får fina kommentaarer på hur sexig jah e när jah putar me läpparna å rumpan, för jah vill värkligen visa hur smart jah e, hihi! Å kom inte å säg att jah e patetisk för de e jah intee, vill bara ha fiina kommentarer ihihi<3<3


GASH, låt mig, en efter en, få plocka dessa små fjortisar. Jag menar inte bara flickor, utan även pojkar som betér sig som att de är mentalt störd och har dyslexi. Pratar om hur full de var i helgen och om hur många de strulat med. GASH ännu en gång!

Eller så är det bara jag som är lättprovocerad?...

Ansiktsburk. Va?*
Den dödes bror

Den dödes bror ligger där
Med varje minut som samlar damm
Med varje smutsig tanke som hatar
Den dödes bror, ligger i en avgrund av blod
I ett samhälle som blivit smittat av pesten
Kravlande lik med spretande ben
Gutturala rop på hjälp
Men ingen finns längre kvar att hjälpa
För varje minut samlar damm

Nanananaaa

Börjat på med tavlan har jag gjort.

Lovisa ringde nu i kväll och frågade om hon skulle beställa biljett åt mig till filmen New Moon. Har världspremiär på torsdag så vi ska åka till Hudiksvall och se den. Vi = Jag, Lovisa, Malin, Josefin och Emma. Malin kommer antagligen att köra oss? Det är mysigt att filmen börjar typ 23:55.

*

Jag är i Sveg nu, på obestämd tid. Lyssnar på Seether, grymt band. Imorgon ska jag på Dollar Store och köpa ritpapper och en stor tavla så jag kan börja måla på Elinas tavla på Steve Tyler, Aerosmiths nu mera föredetta sångare. Får se om jag lyckas... Skulle kanske ta och simma några längder med Mirja också. Ska kolla på hennes nya häst Ian imorgon. Himla gulligt namn för övrigt!

Nu ska jag äta en macka, ciao!

*

(Gammal text)

Att leva sitt liv i ensamhetens kalla mörker
Att dö utan en hand i sin egen
Utan någon att hålla kär
Tom och bestulen på livskraft
I ensamhetens eviga tomrum
Ett rött ljus som säger stanna
Ett grönt som säger gå
Vart man själv vill
Och vad man själv vill
Med livet
Kan endast den människan själv bestämma
Vi har alla ett eller flera val att välja


Det vrider sig i maggropen...

*
*

Jag älskar att du är så störd.

Typiskt att jag alltid ska vara så envis... Gå i vattenpölarna när jag vet att skorna kommer att bli blöt. Men jag tänker "inget jävla vatten ska fan ligga i min väg" och så plumsar jag vidare. Om det är slut på mackor hemma och i stället för att bara gå och köpa mer så säger jag "äh, jag kan väl svälta då, det gör ingenting om jag inte äter. Blir ju fan bara fet ändå".

Åh, jag i ett nöt-jävla-skal.

Pessimistjävel är vad jag är

Jag har kommit fram till att jag nog inte gillar det svarta kråkboet, även kallat HÅR. Vet inte jag. Ser ut som antingen The Ring-tjejen eller Carina, vet inte vilket som är värst. Borde fan snagga mig. Fast det blir väl bara ännu värre, ser jag ut som PO i stället. Nä men fan, upp med humöret Jennifer!

Jag var hur som helst på partaj i fredags, hemma hos Magnus Carlsson. Ni vet, den där blonda rövknullaren i Barbados? Nej, skojja. Inte han. (Haha, jag ber om ursäkt. Men jag har nog fått någon form av tourettes. Jag är inte homofob på något vis alls. Kändes bara så skönt att skriva det.) Åh, jag vet inte vad det är med mig. Men hur som helst, vi drog på Järnvägs sen. Jag och Emma dansade tills mina fötter fick en jävla massa blåsor. Trevlig kväll för övrigt. Kom hem vid tre och slog på Poltergeist 2 på datorn.

Igår hamnade jag i Hogdal. Fick skjuts hem av föräldrarna, och sen dess har jag väl ungefär hatat mitt hår och suttit vid datorn. Nu ska jag nog hata lite mer saker. Typ att jag inte orkar ta på mig mer kläder än trosor och linne, den förbannade duschslangen som inte fungerar särskillt bra, att det inte är något bra på TVn, mörkret och slasket där ute, blåsorna under fötterna, att älska, att hata, min såriga näsa som jag absolut inte kan sluta klösa sönder trots att jag nästan aldrig får finnar, att vara utan rakhyvlar. Jag slutar med min fina hata/ogilla lista. Den skulle bli för lång för att orka läsas. Nä nu ska jag och min alldeles för feta röv och fula hår ta och knapra lite piller och deppa ner sig över ingenting. Ciaociao!

Oh My Fucking God!

Det här var jag lite tidigare idag...


Det här är jag... lite senare så att säga.


Jag grinade i ungefär 40 minuter. Helt förstörd alltså. Men nu har jag börjat vant mig och tycker faktiskt om det ganska mycket!


Att sova bort en hel dag

Nä, skolan kändes inte så aktuell idag. Försov mig i flera timmar, så det kändes onödigt att gå med tankte på att vi bara har bild. Så jag har kollat på film och luktat på mitt eget svett. Riktigt mysigt! Snart ska jag gå och köpa kakor så jag kan feta mig riktigt ordentligt. Jag går ju aldrig upp i vikt ändå, *hihi, fnizz*...
Freddy Krueger

"one, two Freddy is coming for you
three, four better lock the door
five, six bring your crucifix
seven, eight gonna stay up late
nine, ten never sleep again..."

*

"Sleep
Those little slices of Death.
How I loathe them."

- Edgar Allan Poe

*

Ja, jag gick på affären och köpte bindor. Kvinnopoäng till mig va. Finns det något jag älskar så är det att genera män och killar med att prata om mens, haha! Så sjukt roligt att se deras reaktioner... Nu ska jag se på ett till avsnitt av A Nightmare on Elm Street.

//Keep on bleeding from your pussy!

November är en självmordsmånad

Jaha.

Jag är inte på historialektionen. Jag ska tydligen plugga medans en grupp redovisar något. Jaha. Men tänk om jag inte vill plugga då. Ja då gör jag ju såklart inte det. Våran klassassistent misstycker. Hon kan spetsas på en påle, typ. Nej kanske inte, men hon kan ta och hålla käften och sköta sitt. Ge fan i mig i alla fall. Jag orkar inte med skolan, jag vill bara hem och glömma allt vad skola och plugg innebär. Men jag kan inte åka hem för jag måste träffa en läkare klockan tre. Och utan smink är jag också. Jag. är. SÅ. trött.

*


*

Igår var det partaj, roligt faktiskt! Vart utgång på Mysen sen. Träffade en massa folk som jag hade glömt bort. Haha. En helt ok kväll,natt. Idag åkte jag till Färila. Glömde sminket så jag kommer att måsta vara ful hela veckan, jippie! Äsch, så farligt är det faktiskt inte. Men därimot glömde jag mina mediciner och det var ju mindre bra. Så pappa fick köra ikapp bussen och ge dem till mig. Det vore inte bra att glömma dem... How evvah, nu ska jag kolla på A Nightmare on Elm Street! Sjukt spännande! Johnny Depp är tydligen med i den också...

RSS 2.0