*

Problemen är inte så tydliga, men de ligger där under ett tjockt täcke av cigarettrök. De går inte att ta på, men man ser klart och tydligt att de finns där. Alkohol, droger, kärlek, hat, allt. Men vem har sagt att kärlek är dåligt, och vem har sagt att droger är dåligt. Kärlek är som en drog. Alkohol dödar, cigaretter dödar. Snus, är det också dödligt? Svininfluensan, är det dåligt? Folk dör av vaccinet, folk dör av svininfluensan. Folk dör av vatten, och de dör av att leva. Så säg mig, vad lever vi för? Vad gör att vi lever. Om man tar vaccinet så kan man dö. Men man kan också leva. Överleva. Om man får svininfluensan, då kan man dö. Men man kan också överleva, och man kan bli motståndskraftigare mot nya influensor. Vågar man vägra vaccinet? Eller vill man ta det och riskera att bli sjuk, precis som om man skille bli av att få influensan? Eller är det bara så att media vill ha pengar. Eller finns det en plan bakom vaccinet. Att vi alla blir sterila och inte kan få barn. Att vi är den sista generationen. Ungdomen blir något sällsynt och underbart. Ett tag. Inget barn överlever efter oss. Och när den första och sista generationen tagit sitt sista andetag så kan Jorden återhämta sig från alla plastburkar och hat. Den blir lämnad ifred från oss. Vi är sanna mördare, utan att ens tänka mer än 5 minuter på det. 5 minuter. 7 miljarder människor, och vi tänker bara vid ytan.

Och när ska folk förstå att negerboll är kränkande?

Kommentarer
Postat av: Cattle

Äta bör man annars dör man,

äta gör man ändå dör man.



Jag tror att det är många människor som investerar mycket mer än 5 minuter på att tänka, somliga tänker nog oerhört mycket men oavsett hur mycket bra idéer som kommer ur dessa människor så är de svåra att genomföra. Kanske är det för att alla otänkande människor (majoriteten av världens befolkning) aldrig tänker utan springer i sina ekorrhjul livet ut.



Alla smygrasister anser att det är tradition, "Det har den alltid hetat". Det innebär inte att de bara tvättar sig några få gånger om året eller pratar gammelsvenska för att det var så förr. Endera är de hycklare eller rädda för förändring. Förmodligen både och eftersom alla människor är hycklare (mer eler mindre). :P

2009-11-22 @ 12:52:53
URL: http://cattlebruiser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0