Helvetes jävla fittdag! Och verkligen jättekul att ha "kronisk ryggvärk". Jag visste att dom inte kunde göra något åt min rygg, därför har jag väntat i fem år för att jag inte vill höra det svaret. Nä, du får leva med det resten av livet. Och vilket jävla liv sen... Hur orkar jag? Jag börjar ge upp i huvudet. Bli en grönsak som går omkring i cirklar. Dessutom vill jag önska död åt alla elaka fittkärringar som det verkar finnas så jävla gott om här i trakterna. Och de tycker att tjugotvååringar är omogna? Jag tror inte att de någonsin kommer att lära sig att det inte är rynkorna som gör åldern. Jag var mentalt mognare när jag var femton. For fuck sake!  Dom borde lägga på minnet (medans de har det kvar) att snart är det vi som byter blöjor på dem. Mitt motto är, behandla andra som du själv vill bli behandlad. Och har de otur så finns det något som heter karma. PUNKT.

Love is blindness

Anton skickade den här. Mycket bra. Nu ska jag hem till Josefin, för hon fyller 21 idag, hurra!

Onödigt inlägg

I helgen ska jag, My och Emma på fest i val. Kul! Kallt att sova i tält, om det nu blir så, men mysigt. Jag har diskat idag. Hejdå!

FNiZz!

Idag skaffade jag nya naglar. Vad tycks? Lite opraktiskt när man ska torka sig i röven, men vill man vara fin så får man lida för det, right guys? ;)Det här är nog min absoluta favoritlåt med The Shins.
En gammal anafor.

Man talar om det stora blå, om de enorma vågorna. Man talar om de trasiga kropparna som slungas mot klipporna. Man talar om solen som snart försvinner bakom horisonten, om den blodröda himlen. Man talar om år tvåtusennio, snart tio. Man talar om den förorenade lungan som ingen gör något åt. Man talar om de skyldiga, som om de oskyldiga inte fanns. Man talar om dagen då vi slutar existera.

Hellwete

Ikväll ska jag supa mig redlös och skölja bort sorgerna. Eller, nä, det ska jag inte. Jag ska ha roligt som fan! Just nu, kanske inte JUST NU men nästan, sitter jag och ritar en jättefin gubbe. Wanna make som sweeet lovin´ to it.
 
Snart är det förövrigt en vecka sedan jag såg Beach Boys i Göteborg. Helt fantastiskt var det! Jag tog med mig systemkameran, menneeeh, jag glömde ladda batteriet så jag hann bara få till en bild på Conny och Jossan, haha! Tyvärr. Fast man fick ändå inte ha någon på konserten, men det hade varit roligt att dokumentera resten av våran resa, som var ganska så awesome! Jag sov visserligen hela vägen dit och tillbaka, världens bästa bilsällskap, naaat.
 
Hejdå. Nu ska jag göra sockelag så jag kan göra lite mojitos ikväll. Namnam!"Du är modigare än du vet, starkare än du tror och klokare än du förstår" -Nalle Puh.
 
 
"Hej, på min Facebook-bild sitter jag halvnaken och tycker jag är snygg och knullar allt och alla. Jag har gärna på mig så korta och tajta kläder som möjligt, så alla ser hur lätt de kan få mig. Jag vill även att alla ska vara kär i mig, annars känner jag mig värdelös och jag har aldrig någonsin varit trogen en kille." -Citat påhittat av mig, inspirerad av en människa jag vill kräkas på.
 
Jag har varit med Emma idag, det var skoj! Jag började dagen på Rosehills i två timmar, där jag ska praktisera. Sedan kom jag hem och vart bitter, efter det kom Emma och jag var fortfarande bitter. Men sen gick vi och fikade, så då vart jag nöjd. Vi tröst-shoppade på second hand också. Hehehehehehehehehe! Nu ska jag ut och springa, med aggressiv musik i öronen. Emma är snygg!

RSS 2.0