Niggah and Wiggah!

Image and video hosting by TinyPic
Jag och Emma köpte dessa i Hudiksvall idag. Ganska så awesome! (Och lika byxor.)

Hej!

Lite av min nya lägenhet (tapeten och en bit av soffan), aj lajk itt!
Image and video hosting by TinyPic

Hum i duvvet

Trivs väl typ ganska så jättebra i min lägenhet. Åt väl typ ganska så god mat idag också. Couscous, kyckling, broccoli, zucchini och mozzarella, och lite citron. Enkelt, gott. Och nu har jag ganska så jävla ont i huvudet. Och nu ska ut och gå. (Bara för att hela dagen har bestått utav att städa och spring på affärer, inte alls jobbigt.)

Movin´ out

Jag skall nu sluta mina ögon (efter jag skrivit klart detta inlägg, stängt av datorn och borstat tänderna (och kanske äta något innan dess)) för att sedan transporteras till drömmarnas värld. Som, mest troligt, kommer att handla om att flytten imorgon går åt helvete. Ett hjul lossnar, lägenheten är totalt jävla jättemögelskadad, jag får magsjuka och det blir inställt, jag dör, eller så går det bra. Sånt händer ju faktiskt också.

Så, med andra ord, detta betyder alltså att jag i skrivande stund halvsitter/ligger på en madrass och golv, för sista gången i mitt, vad man nu kallar för "barndomshem". Knepigt det där. Mitt rum ekar och jag sover på golvet. Inte mig emot, för imorgon, då jävlar flyttar jag till den stora staden "Ljusdal". Folk frågar mig ofta "varför där?!". Jag svarar att jag har mina fina vänner (och även släkt) där. Nåja, nog ordbajsat. Nu ska göken koja. See ya!Image and video hosting by TinyPic
Puss.
Jag saknar dig mormor.

Ljuv musik från högtalarna! Det var allt jag hade att skriva. Adios!ettettettttttt!!

Pjäxträff 2000

Jag var inbjuden till Malins "Pjäxträff 2000" på Björnberget igår. Tävlingar, hamburgare och tårta, kalas! Jag åkte, alltså jag åkte, slalom. Första och sista gången. Jag plogade mig ner. Och doppade arslet i backen ett antal gånger, dessutom lossnade skidorna i tid och otid, mest i otid. Nä, jag var bättre på att tävla i sopsäcksåkning. Det var min gren, helt klart! Jag åkte till och med för långt.

Oooooooch, min vinylspelare funkar nu! Sweet! Så nu plogar jag mig igenom mina grymma skivor, perfekt lördag! Minus mitt bombnedslag till rum. Kartonger har tagit över mitt golv. Och jag märker att tvätten inte går och lägger sig i korgen av sig själv... Kan det inte bli nästa helg så jag kan flytta någon gång, *snabbspolar*.

Taste my fist bitch.

Det är fjantigt med tatueringar.

Vart oväntat bitter så här på kvällskvisten. Anti-fucking-allt. Och kanske alla? Nästan? Vill dela ut oförtjänta knogmackor. Till höger och vänster, och upp och ner. Och hit och dit. Vorlagattdä.

"Myggbettstuttar är fult, men man ska se ut som ett skelett"

Emma tipsade om en video om sjuka ideal. De är sjuka. Fan vad äckligt att vara så smal. Så imorgon ska jag och Emma på dejt och äta myyyycket godsaker, måååånga tårtbitar. Protest!

PSSS Nämnde jag att jag ska flytta? Ah, men det ska jag i alla fall! DSSS

Glad va

Gissa vem ska flytta, typ nästa vecka?!?!?!?!?!?!? JAAAAAG! Hohohooho!You were never ever a toy.

VARGAR!!! <3

Åh jag älskar vargar. De är så fina!!!!!!!!!!!!!

HOHOHOHO

Håll tummarna.
Lägenhet.
Åh.
JA!

mat

Okej.
Alkoholfritt är nog det alternativet som passar mig bäst.
Att ligga på någon främlings toalettgolv och sova och spy, det känns helt enkelt inte sådär "classy". Men jag tyckte att jag skötte det med stoltheten i behåll när jag skulle gå därifrån. Spydde en sista sväng, torkade käften och drog på léendet, sade adjö och tackade för lånet av badrumsgolvet. Igår körde jag buss hela dagen och fick inte i mig någonting, med det rättades till på kvällen. Så idag har jag fantiserat om mat, i mängder. Jag har aldrig känt en sån enorm tomhet i magen som jag gjort idag, den blir aldrig full! Så nu ska jag gå och äta ännu en gång. Innan jag går och lägger mig. matmatmatmatmat

Shut the fuck up!

Kan folk lägga ner detta ständiga tjat om de jävla vargarna. Fan vad less jag blir.

Stjärnor.

Jag kommer aldrig någonsin att glömma. Just nu gör det ont, men det blir bättre. Tiden, med den. På dörren sitter inga lås. Den kommer att stängas, men aldrig förbli stängd. Det gör ont just nu. Och imorgon, och dagen efter likaså, tills den dag då jag öppnar de ögon som varit stängda. Det är inte förens då som ljuset omfamnar mig. Och tar mig under sina vingar. Jag kommer aldrig att glömma. Jag vill det inte.

RSS 2.0