Fyfan vilken fittig jävla dag det är. Jag vill bara försvinna.Sometimes hate is not enough to turn this all to ashes
Together as one against all others
Break all of their wings and make sure it crashes
 
We're running to the edge of the world
Running, running away
We're running to the edge of the world
I don't know if the world will end today

Skäggtomte!

När jag och Emma kom hem i lördags. Jag är så jävla snygg!Här är den My!!!
Jag ser ut som en jävla ballong. Jag har en pissdag idag. Och igår och antagligen imorgon med.

HÄHÄ

Vi är tuffa och farliga och helt jävla retarded! And we fucking love it.


But we are some happy bitches aswell!

Bror på besök!

Idag har jag min super-awesome bror på besök! Vi har det roligt! Kollat på Spider Man och nu -SCRUBS! Synd bara att han åker så tidigt imorgon... Men han får komma hit en annan gång, och gå ut på Stadt eller se mitt liv i Ljusdal ser ut! Yeah!Just nu känns allt riktigt jävla förjävligt. Jag vill inte sova och om jag försöker kommer jag inte somna. Jag har superont i huvudet och mår illa. FITTA! Jävlajävla fitta! KUK HORA PISS FITTA! Dessutom fryser jag, men det är självförvållat. Ljusnan är inte så varm av sig, men det gillar jag.

00:52

Fan. Jag vill inte vara svag. Jag vill se lycklig ut. Och bara dansa utan att veta att han kanske är där. I den där jävla baren. Jag vill att han vill ha tillbaka mig, så att jag kan säga att jag vill att han ska dra åt helvete. Och jag vill att det ska göra lika ont i honom som det gör i mig. Jag mår illa av tanken att hon rör vid honom, och han vid henne, på samma sätt som han tidigare rört mig. Varför kan jag inte vara den där som alla trånar efter, och varför kan jag inte vara den där som man aldrig slänger iväg som en halväten pizza? Fan i helvete. Jag hatar att jag bryr mig så mycket. Varför kan jag inte bara slänga iväg honom för? Som den äckliga pizzan han säkert är. Som jag hoppas att han egentligen är. Varför skulle allt hända nu? Innan sommaren. Den där underbara årstiden som gör att jag faktiskt lever. Ordet saknad vill jag ta bort från mitt vokabulär och minne. Fanfanfanfanfanfan.

Tragedier

När jag och mamma var på väg hem från Sundsvall igår såg vi en bilolycka, inte när det hände men alldeles efteråt. Två söndersmulade bilar, eventuellt tre, rykte och var hel-paj. Det var flera andra bilar som stannat för att hjälpa dem, sprang ut med första förbandslådor. Sedan såg vi en kvinna komma gåendes mot oss med handen på hjärtat och gråten i halsen. Vi såg att det var en riktigt illa krasch. Men vi kunde inte göra något som någon annan inte redan höll på med, utan var mer i vägen så vi började rulla iväg. Och där, i en liten svart bil, halv-satt en man med blod på huvudet och i ansiktet, kroppen var lite sned på ett dåligt sätt. En kvinna stod med sin tröja och pressade för att stoppa blodet någonstans på hans kropp. Han tittade, så han var inte död. Men jag har kvar den där blicken på näthinnan, panik. Han satt fast och ingen kunde få loss honom hur mycket de än ryckte i metallen. Sedan såg mamma, inte jag, en annan man sitta i den andra bilen med huvudet hängandes. Fast det stod bara en person runt honom. Vi vet inte om det var han som dog, eller om det var den andra, eller den tredje. Det är bara en av dem som klarade sig. Den tredje har allvarliga skador.
Alltså. Det är fan inte okej att säga så här: "This might sound harsh, but you do have another set of grandparents". Jo det har jag, men jag får väl för fan sakna min mormor och morfar med. Det är som att säga att "you have another parent". Detta har tärt i mitt huvud sedan förra söndagen. Jag sa att jag inte skulle vara bitter, men nä, jag är fan bitter. På honom. Kukskalle! Yeah, you heard me ya cunt!

Spontant

Min mamma och jag tar farmor och farfars bil imorgon och åker till Sundsvall. Det ska bli roligt. Bara jag och mamma ♥Känner mig ganska känslolös. Avtrubbad liksom.

När allt går fel

Det är skönt att jag alltid kan fly hem till mina fina föräldrar. Jag är i Sveg nu, kurerar mig lite och så. Och förhoppningsvis så läker jag lite också. Vi kan väl hålla tummarna på det?

Eller så kör vi på min stil: Fuck you.
Image and video hosting by TinyPic

We´re gonna be okay, both of us.

Där tog sagan slut.
Det gör så jävla ont. Nu står jag här med ingenting i händerna, helt jävla tom. Ångesten gnager i mig. Min kropp slungas livlöst mot klipporna. Kunde jag ha gjort någonting annorlunda? Det spelar ändå ingen roll nu, för det är över. Det bästa jag varit med om är slut. Det kommer att vara sjukt jävla jobbigt och göra så himla ont, men det kommer att bli lättare med tiden. Och jag vet att jag kan resa mig igen. Det har jag gjort hela mitt liv. Jag har egna ben att stå på, och de jävla benen använder jag också. Jag tänker låta mig själv gråta, men jag tänker aldrig låta mig själv ge upp. Aldrig. Det är bara frustrerande att jag blir nersparkad så fort jag börjar nå toppen. Det är tur att jag har så fina människor som stöttar mig. Och när den riktiga kärleken dyker upp, då gör den det. Tills dess, tänker jag göra vad jag vill och fortsätta vara mig själv.
Only the best is good enough.

"Det gör ont att veta men lika ont att undra"

Jag är så jävla trött. Men det tänker jag ignorera och åka och bada i Färila med Josefin. Så det så! Och så ska jag springa och städa och tvätta. Fan också att jag ska! Igår snodde någon fitta min tvättid, då vart jag riktigt less. Fick lust att riva ut alla kläder från maskinerna och lägga in mina istället. Förresten så känns det bättre att vara arg än ledsen. Så det så!

RSS 2.0