Fire (fajjah)

Apa
Apa
Apa
Jag ska se på eeeelllllldddd ikväll. Matias och hans pohohoolare ska svinga några facklor fram och tillbaka på postplan. Kolt.
Jag sitter, just i detta tillfälle, hos Josefin. Vi ska in till Ljusdal typ sen. Typ. Och så måste vi fördriva tiden på något vis innan showen börjar. Fast det är vi duktiga på. Tycker jag. Mmmh... Men nu va, så måste jag gå. HÄJDÅ

fntiht(Fnattihatt)

Och om alla vore som dig så skulle jag inte vilja leva.

Mitt tangentbord har fått fnatt, så här skulle det se ut om jag inte fick göra om det jag skriver:
ittt tngenbord ha fåt fnattt, så hr kull de s u omjag intf göaomde jaaaaaaaaagskrivr:

Kul va?...
kul a????????????..........

Cchheckiiiitouuut


Nu ska jag gå ut och sätta mig på kullen till lägnheten och läsa. Solen är hot today you know.

707070 70Sista bilden. Jag la upp ganska många... Förlåt för det.

Jerry


Benknäckargänget

Jag ska slå dig blodig. Riva sönder din själ. För mig blir du inte kvitt, jag kommer att vara som en vagel i ögat, en tumör i hjärnan. Ett benbrott. Jag kommer att kväva ditt syre. Du blir aldrig av med mig, för jag ger mig aldrig. Jag ska vara din enda vän. För någon annan kommer aldrig att vilja ha dig. Hoppas du förstår varför?

Uppdateeeeee

Ursäkta, men skrev jag att de där grejerna "poppar till"? Jag menar, de låter som en pistol! Så högt att jag skrek som en tjej! Faan, man ä ju man liksöm. Itt ska je skrika söm en jävvla jänta.

Jens?

Eller ska jag låta mig kallas Jens i stället för Jerry?...

80-tals fest

Från och med imorgon kan ni börja kalla mig Jerry i stället för Jennifer. För då är jag nämnligen ingen tjej längre, utan en kille från 80-talet som gillar att snacka brudar och dricka Norrlands Guld.
Jag var nyss på affären och inhandlade neon-ballonger, serpentiner, knallpulver och sådana här grejer man drar i ett snöre så poppar det till.

Klaaaaaant

Hej. jag är klantig.
Jag har slagit handen, båda armbågarna så de vart blåslagen, ont i svanken och cuttat mig i huvudet så det började blöda. DUKTIGT, du förtjänar en kaka! Bortsett från det så har dagen varit bra. Jag och Josefin spelade in fina filmklipp på oss. Sen satt vi och klagade, för det får man göra. Säg inget annat.
Nu ska jag städa, sen ut och gå en sväng. EEEEhm och se en film, eller något liknande.

Peace out!

.

Du måste vara sjuk. Ur bruk. Utan kuk.

SEGV

Det blir en liten blixtvisit till Sveg ikväll. Imorgon åker jag tillbaka igen. Jag ska nämnligen fixa lite 80-tals kläder till grabbkvällen på fredag. Den går ut på, som jag skrivit förut, att rapa, äta färdigmat, dricka öl och spela spel. Det ska vara 80-tals tema på kvällen. Och vid ett senare tillfälle ska vi vara tjejer. Då blir det mat från ugnen och manikyr, samt pedikyr osv.
Så, jag ska åka buss ikväll, mysigt. Då ska jag sova och lyssna på bra musik, hur det nu går ihop haha!

Säg aldrig aldrig.


 Inte undra på att du lever i en dröm.
Säger bara en sak: Fuck it

Pillirompan

Fingret i näsan, handen på hjärtat. Pillirompan. Fina ord måste jag få säga. Helt underbara. Mhhhmm, ska åka till Mirja. Jag ska ÅKA till Mirja, fattaruuu. Åka. För ute är det lika kallt som vanligt här uppe i de djupa skogarna. Nä, men det är fanimej inte varmt i alla fall, långt i från. Trots att solen lyser, men så fort man sticker ut näsan genom dörren så vrids den bestämt mot nordost eller liknande. Blåsten är nämnligen elak idag. Kristaller i rövskägget bildas. Tur att jag har privata chaufförer, mina föräldrar. Bra att ha i sådana situationer måste jag säga!

"Aj fan, solen sticker mig i ögat! Måste vara varmt ute idag alltså..."

.

P.S Jag vill inte till skolan imorgon. Jag orkar inte med den. Alla läxor och skit, som jag ändå inte gör. Och så måste man kliva upp tidigt, inte ha kul och vara uppe länge. Fast det är jag ändå. Jag vill bara dagdriva och inte göra någonting, som vanligt. Det tycker jag om. Slippa skolstressen som bara gör en handlingsförlamad. DSSS

Bloggar is not the shit

Jag har ingenting vettigt att säga, men det här blir dagens inlägg: Bloggar är fan helt otroligt onödiga. Vem orkar läsa om andras liv, EGENTLIGEN liksom. Ändå bloggar man, till och med jag. Men de absolut kändaste bloggarna är människor det går bra för, med mycket pengar vilka de spenderar på kläder i de allra dyraste märkena. Jag skriver ju bara en massa konstiga saker som jag inte ens är säker på att folk förstår. Men det jag verkligen inte förstår är varför någon läser just min blogg, för den innehåller ju ingenting om mode eller pengar. Jag platsar inte i bloggens värld, ändå bloggar jag. Varför vet jag inte, och just därför funderar jag på att sluta blogga och skaffa mig ett liv.

Peace

Ölhävargänget

Jag borde ha fötts år 1956, då kunde jag ha varit en hippie på 70 talet. Jag känner att jag skulle vara en alldeles utmärkt såndan. Upprorisk och rebellisk med för den delen. Faaan, varför? VARFÖR? Jag får väl vara en fejk-hippie i stället... Suck.
Nu är det lördag och allt. Vad ska jag göra då... Jag har ingen aning. Sen är jag helt slut och trött. Så kan det vara när man kliver upp klockan 4 för att gå på fest. Helt sjukt, men kul.

PEACE!♥

BADAAAADADA

Jag ska gå och bada med Mirja. Det kommer att bli kul. KUL KUL KUL. Jag tror jag använder det ordet minst 20 gånger om dagen. Sen tror jag att jag ska radera bort alla bilder på bilddagboken. Det spelar ju ingen roll för mig om jag lägger upp några bilder. Jag har dem ju redan.

Gärna med en sopsäck över kroppen.

Dags att säga hejdå

Hejdå
Godnatt
Nu ska jag släcka ljusen
Vi syns och hörs
Kanske inte hörs förresten
Men syns, definitivt syns
Först ska jag förtära en förskräckligt god snigel

Eckel

En känsla av Eckel.

En flicka står på uppfarten till det rosa huset, ser mig i ögonen. Ler. Äter en glass. Ler ännu mer. Hennes lockar skiner i kvällssolens strålar, hennes vita spetsklänning svingas fram och tillbaka i vinden. Hon ler. Hon är inte glad, men hon ler. Hon tittar med glasartade ögon ned på klänningen. Jag med.  Hon ser upp på mig igen. Drar i mungiporna och munnen formas till ett stort varggrin. Ett väldigt stort. För stort. Tandköttet syns för mycket, tänderna lyser vita, för vita. Ögonen blir smala och ser komplett galna ut. Hysteriska. Hon upptäckte att jag såg det hon såg. Blodfläckar. Röda prickar på klänningens skira spetskant. Hennes ansikte förvandlas till en galnings ansikte, någon som aldrig kommer att bli frisk.  Vaniljglassen i hennes mun väller ut som om det vore fradga. Hon ser ut som att hon drabbats av ett dödligt virus. Hon skrattar. Det är så roligt. Helt jättekul!


Vet inte

Hej. Jag lever. Fortfarande.
Jag befinner mig fortfarande hemma hos Josefin i Tallåsen. Ända tills imorgon, då vi ska klippa av Malins dreads. Det ska bli spännande. Ikväll kanske vi ska på bio.

Vilket fint litet inlägg.
Smurfout!

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSnaaabbaryck

JOSEFIIIIIIIIIIIIN! VILL DU SUGA EN KLUBBAAAAAA!!!???
Josefin
Josefin
Det var en gång två jävligt heta brudar som åkte till en bro över en älv. Där satt dom och garvade och åt kakor. Sen åkte dom hem igen och garvade lite till. Det var kul som FAAN tyckte dom. Sen somnade dom antagligen.
HEEEEEJDÅÅÅÅ!!!!
hähähäähähähähähääääääääähähähähäähähäähä
"du har en sån seriös blogg jennifär" Sa ena tjejen som hättä josefiineeeeee

.

Evigheten säger nej
Slutet säger ja

Dagen utan meningAtt leva sitt liv i ensamhetens kalla mörker
Att dö utan en hand i sin egen
Utan någon att hålla kär
Tom och bestulen på livskraft
I ensamhetens eviga tomrum
Ett rött ljus som säger stanna
Ett grönt som säger gå
Vart man själv vill
Och vad man själv vill
Med livet
Kan endast den människan själv bestämma
Vi har alla ett eller flera val att välja

Nummer två

Sommarnätter i storstaden
Här härjar vi fritt
Ute i det oändliga äventyret
Som leder ingenstans
Ingenstans
Utan att tänka på konsekvenser och följder
Som att torka sig innan man skitit


/JÄNYFÄR

Josefin HJERTA


I love you yes I do, I want to follow you to the stars

Ah, det är bajsbra väder!
Lätt att jag ska ut och sola nu, vah!

Skotertur... Thyyp


Killen på bilden lärde sig att isfiska. HAH!
Medans jag satt och kollade på och var måttligt road. Kind of intressant.Norskarna


Patrik var på hugget. Han gick i kalsonger och skottade snö. Det var verkligen kanonväder då. Nu kunde det fått vara fint väder med. Men nää, det tycker inte solen.

Come feed the rain

Snurrar du än?
Det kommer du att göra. Med all säkerhet. Inget kommer att vara som förut. Marken under dina fötter kommer att slitas sönder. Du kan inte fly undan. Du kan inget göra. Bara låta det ske. Det är ett spel för att undvika misslyckanden. Aldrig mer ska du uppleva det härliga pirret. Aldrig mer. Aldrig igen.

.


Hej, yo, tja, hallå!
Jag har köpt målarfärg idag, så nu ska jag måla något. Sphännnande. Jag vet absolut inte vad det kommer att bli. Det kanske slutar med att det ser ut som något en giraff skulle ha målat. Men det vore bara intressant, har alltid velat måla som en giraff. Det var min högsta dröm när jag var liten. Att vara en giraff med korta ben och fet hals. SNYGGT. Mmmmh!

Dill-emma.

Vad vill man ha? En en grön eller en röd godis? Båda är lika söt och välsmakande. Jag vet inte, om ärligheten ska tala.


Josefin hjerta Jennifer.

Bli fitt, och använd CYKELBYXOR!!!!!!! FITT, allihopa, FITT!

Jag somnade på soffan i en timme. Inte skönt kan jag lova.
På någons blogg läste jag att "cykelbyxan" var populär. Och då säger jag, VEM FAAN BRYR SIG?!
Nu ska jag åka och hälsa på farmor och farfar. HEJ jag har ingenting att göra och förstår återigen inte varför i hela fittan jag åkte hem.

.

My name is Anne, and I am fucking crazy. Look at me. I´m so pretty. Look at me, bitch!

Shizzle my dizzle? Slizzle my dillze?
Well, I´ve got superpowers.
Ciao!

1 2 3 4

Sammanlagt fyra mackor. Ett av dagens problem. Jag hade ingen ost, så jag fick nöja mig med smör. Det var inte gott, men jag kunde finna mig i att äta en macka utan ost. Det var inte så hemskt faktiskt. Fast helst vill man ju ha den så där perfekt, liksom. Med allt man vill ha.

Att packa eller inte packa?

Shut up, fuck off!
Mhmm...
Jag ska packa.
Snaaart ska jag packa.
Fast...
Kanske jag skulle...
Nä, nu ska jag packa.
Ska bara...
Okej, nu ska jag packa.

Har jag packat än?
NEJ.

Packa, packapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapackapacka
Ett fult ord.
PACKA!!

TVn funkar igen...!?

.

Weeeöh weeeah!

Men tack för att TVn dog. Nu missar jag världens bästa tv serie. Suck...

Alltså, det är grymt härligt väder ute. Varmt och soligt. Jag ska nog ta och sätta mig utanför lägenheten och sola. Läsa en bok, möjligtvis.
Idag har jag gjort en bananformad skål i lera, och några andra småsaker. Bara för kul skull. Bråk och slagsmål har det varit på skolan idag också. Folk med fördomar, sen smäller det. Polisen fick komma dit till och med... SKÄRPNING för faan.
På svenskan fick vi tillbaka omdöme för våra känslorus-texter. Mitt omdöme gick inte att klaga på, så jag är nöjd. För en gångs skull har jag gjort något bra.

Nattmackor är gött!


Peace dude!

Hejhejhejhej!
Min blogg har besökts rekordmånga gånger idag, jag vet inte hur eller varför. Spännande!

Dagen har varit lagomt bra, varken dålig eller bra. Fast mest bra. Och jag börjar sakta men säkert lära mig hur Facebook fungerar... Det är ganska kul har jag kommit på. Fast bara lite bra. Imorgon kommer inte José till skolan. Kommer att bli fett tråkigt assoooo! Jäss määän, nu ska ja ta å schlagga litte. Höres imöra dåh!
Ciao!

Fässt!!!!!!


Jag dricker vatten och andra dricker sprit, det är nice.
En vacker bild på mig. NOT, hahahahhahahahaha½!!!!!!
Vissa bilder är från i fredag och några sen lördag.

Sug en röd banan

Fest idag med, hos Marielle. Men den här gången var det verkligen inget drag på folket. Inte på mig heller för den delen, kändes som att inget kunde bli bättre än gårdagen. Så, ja nu sitter jag här hemma och klinkar på tangenterna, orkade inte vara kvar och vänta på taxin som skulle bort till Längan. Där det var ännu mer fest. De andra står säkert och väntar fortfarande, verkar som att många åker taxi just i kväll, haha! En tråkig nyhet är att mitt godis är slut och att jag är jävligt godissugen... Jag kanske måste ta mig en titt i skafferiet... Mina päron går nog med på det.

(Haha, din lättlurade bananhjärna xD)

Vilken fin-fin dag. Och fin-fint väder!

Gårdagen var väldigt lyckad, himla trevlig. Och himla roliga människor, med hattar och klänningar!

Idag har det varit en skön dag, bara chill och soft och tårta och sol i mängder. Och bus och lek med kusinerna. Kommer lite bilder på det senare, imorgon troligtvis!
Ciao, have a nice day!

Weeehöjj!

Jag har fått mina nya Converse nu!!!!!!!!!!!!!!!!
Och nu drar jag på fest, ciao, hasta la vista bejjbi!

Norge


Jag vill åka till Norge igen.
Men jag får väl nöja mig med att vi får besök av norska släktingar...

Jag och Josefin är riktiga snusktanter, ni vill inte ens veta vad vi gör med stackars dockor inne på media.
Ikväll blir det förövrigt ferre med Mirja. Kindofnice.

In and out/ Jennifer

.

PANG
HEJDÅ!
Won´t miss you.

ZZZzzZZzzzZZzz

Varför fick jag för mig att jag skulle lägga mig och sova i soffan när klockan var fem?! Jag vet mycket väl att jag blir alldeles yr och illamående om jag sover på dagen. Nu sitter jag här och känner mig helt bakom flötet. Jag vart långt ifrån piggare efter det, bara tröttare, illamående, yr, skakig och oförmögen att göra något vettigt. (Om jag nu någonsin gör något vettigt, vill säga.) Jag som skulle packa, diska och städa. Men, nej. Nu vet jag inte vad jag ska göra... Jävla bananhjärna jag är.

(Jag skulle vilja söka till Idol, bara för kul. Men absolut inte vara med i tv, fuck noooo. (Jag och Josefin pratade om det på skolan idag)(kind of kul))
(Fulla människor som skriver på msn är ganska kul också)

Dr. BaltazarAh, härliga minnen. Fast den här videon är på orginalspråket från Kroatien.

Hakuna Matata

Solen har letat sig fram idag. Kind of nice.

(Bild från mobilen)
Vi satt i solen med ballonger under tröjorna och låtsades att vi var Juno. Lyssnade på musik också, tills vi bestämde oss för att lura någon att suga i sig av ballongerna, som vi skulle påstå var fyllda med helium. Men det gick inte så bra. Fast någon ska jag minsan lura idag, det är ju för sjutton första april! (Ananasglass är för övrigt ganska aptitligt.)
Åh vilken härlig daaaag, med frodos röst!

Och Djurgården med Ko Bo är ganska så rolig har jag kommit fram till. Men han är korkad som få, jäkla bananhjärna!

RSS 2.0