Tröl

Vafan. Det blir felstavning när man skriver "mensvärk". Fuck of and die.

.

Mensvärk. Härligt härligt.

Jag tror jag går och dör lite. Av både det ena och det andra. Gräver ner mig i en jordig grop.

.

K.A.T.A.S.T.R.O.F

Sömn

Hur ska vi någonsin kunna klura ut vad rödapa är...?

Imorgon bär det av till Hudik med familjen.  Mellandagsrea med tio kronor på fickan! Nåja, jag kan ju vara smakråd åt Mirja i alla fall. Höhö. HÖ. Sitter uppe vid datorn och dricker yoghurt med korken på. BRA Jennifer. Jag har försökt sova i ca två timmar men nu gav jag upp och satte mig mellan dörröppningen till mitt rum och vardagsrummet. Datorn får trösta mig. Jag har haft svårt att somna nu i någon vecka eller så. PISSjobbigt! Man får lust att grina, men då väcker jag väl alla med mitt brölande. Hmm... Jag kan ju skriva lite om dagen som gått när jag ändå håller på. Jag vaknade samma tid som igår(förrgår?) nämnligen klockan tre på eftermiddagen. Igår kom inte John Blund förns ca halv sex på morgonen. Jag skrek av lycka! Sen satt jag vid TVn, pratade ett tag med josse, sen smsade Mirja och undrade om vi skulle åka upp på skidstadion för att åka bob och tefat. Sagt och gjort så for vi dit. Så värst mycket åkande vart det väl inte, men vi knäckte minsann en brilljant idé! För att citera Mirja: "men jag vet, om jag åker här så fort jag kan, raaakt ut i snön, ska jag testa?". Hon for fram som en Formel 1-bil, och boben tvärstannade precis i snöhögen, medans hon fortsatte rakt fram insvept i ett moln av snö. I gropen där hon landat fanns formen av en människa med utsträckta ben och armar, och ett ansikte. Vi tyckte att det såg så lustigt ut att vi tog ett kort på det. Sedan var det min tur, men denna gång filmade Mirja. Och oj så vi skrattade sen. Det var då vi kom på planen. Vi ska utföra våra egna stunttrick! Jag säger bara en sak, fortsättning följer... Filmer kommer mest troligt att laddas upp! Detta kommer att bli storslaget. Efter det åkte vi hem till henne för att "kolla på film" fast det vart mest bara prat.

Tja... Nu ska jag väl ge sömnen ett försök till. Har ingen lust men vad gör man.

Rödapa

Det är ju för fan sjukt att man inte kan gå ut och gå utan att några småpojkar ska häva ur sig ord som "tjena rödapa". Liksom, va? Måttet är rågat. Jag tycker inte att det är konstigt att jag blivit den bitterfitta jag är. En gång var jag också så där löjlig och gillade töntiga tjejsaker. Nu gillar jag ingenting alls. Förutom att skita och sova.

-

Ruinerad. GREAT!


*

Hej. Jag har haft en bra julafton. Jag och Mirja dissade Kalle Anka och kollade på Anna Anka i stället. SÅ mycket bättre. Sen vart det paketöppning. Trevligt trevligt. Bilder kommer imorgon. Just nu har jag feber och inväntar mensen. Jiho! Och något Ljusdal blir det då inte i helgen. Jag ska parta med Mirja i stället! Sen ska vi hem till farmor och farfar för att julfika. Shit vad yr jag är... känns som när man åkt karousell och ska precis till att kliva av den. Antingen är det medicinen eller febern. Brukar bli så om jag inte tar pillrena. Jeje, you don´t care anyway. :)

Rudolf hälsar!


God jul.

Beware of the Bitterfitta

Varning! Läs inte det här om du inte gillar klag. Så, nu har jag varnat. Får höra ganska ofta att jag är så bitter och sänker andras humör till botten. Var inte i min närhet då, lämna mig.

Men helvete. Med risk att låta som den bitterfitta jag är, men jävla könsordsinternet. Jag lackar ur totalt inför julafton. Känner inte alls för den. Inte alls. Jag vill ha nyår och supa skallen av mig. Passar bra med den nya medicinen jag fått. NOT. Jävla balle. USCH som Gun skulle ha sagt. Usch.

To die for


Tänk om jag såg ut så här. HAHA! Mooooore.

Luj Dog!




Min gata i Sveg. Kallt och snöigt!

Det luktar kycklingprutt

Julstöket har börjat! Julen infinner sig i nästan varje hem. Kakbak och knäck-kokning, inslagning av paket och julpyssel. Snön ligger som ett tjockt duntäcke på marken med gnistrande is på. Allt är i sin ordning, allt förutom min julkänsla. Vart sjutton är den? Den kanske kommer imorgon eller så när morfar kommer. Det brukar den göra. Eller så är det så att jag är för gammal, hehe. Well now, efter maten åker vi hem till mormor och byter julklappar. Blir mysiiit dä! Kollar på balklänningar också. Shit alltså. Verkligen inte min stil. Vill inte ha såna här fula, blanka och gigantiska klänningar med skrikiga färger. Ser ut som prinsessklänningar. Jag vill nog ha något med en mer... naturlig stil. I naturliga färger med ickeglänsande tyg. Och inte bara axlar. Njaa... Ska kolla vidare jag!

Rambo

Jag kommer ihåg när vi var så nervösa att orden stammade när de kom ut. Att köttbullarna vi gjorde blev alldeles svart och bränd. När vi gjorde ischoklad. När vi låg där och undrade vem som skulle ta initiativet till en kyss. Hur pirrig jag var. Den känslan.

Fredrickson = Winblad von Walter?

Funderar på att byta mitt efternamn. Winblad von Walter... Det är ett gammalt släktnamn. Skulle vara kul, då kanske jag kommer in i överklassarnas samhälle. Mingla lite med Anna Anka och Fredrik Reinfeldt, det skulle ju vara en upplevelse. Vem vill inte träffa dem liksom? Nä nu ska jag vara lite kreativ så här inför jul, kirra lite klappar och så. Och tänka på de stackars Svegsborna som inte fått lov än. Hähä!

*

Det är nu jag behöver någons hand i min. En jävla kyss på min panna.

Jag kastar mig utanför ramarna

Vad är det för fel på folk. Jag blir grymt arg. Jävla norrlänska småstadsmänniskor. Det är ganska vidrigt hur de kan bete sig. En pappa dunkar sitt barn på ryggen och säger, äh ryck upp dig, du överlever! När det man egentligen behöver höra är att man duger bra som man är. En kvinna har sex med mer än en man och helt plötsligt så har hon blivit en hora. Medans en man kan ha sex med flera kvinnor och betraktas som en jävla Casanova. "Känslor är överskattade" är mottot här. Alla killar som inte är macho är bög. Alla mörkhyade förväntas det ingenting av. Privatliv, vad är det? Alla vet vem man har sex med, vilka man varit tillsammans med, vilka föräldrarna är, till och med vilka färger gardinerna i köket har. Och om jag ska, med handen på hjärtat, säga vilken by/köping som är värst så blir det tråkigt nog Sveg. Det spelar ingen roll hur mycket folk försöker att övertyga om att det är bra där. Det är det inte. Så, om du är från Sveg och läser det här, försök att inte ta illa upp. Men om du gör det, skit ner dig. Det visar bara på att du är en typisk "svegare". Ljusdalingar tycker förvisso att Ljusdal är en håla, men då har ni aldrig haft något bra att jämföra med. Visst, jag håller med om att det finns en hel del ryktesspridningar här med, men det gör det alltid på mindre ställen. Man kommer aldrig ifrån det. Så, efter att ha anklagat Sveg för ett riktigt uselt ställe så lämnar jag er för att kommentera. Ni har rätt att säga åt mig. Ni kan kalla mig cynisk, ni kan kalla mig bitterfitta och så vidare. I don´t give a shit.


MC Hammer kunde ha löst mitt fall om den försvunna hammaren

ÅH! Typiskt. När jag skulle till och skriva om hur mycket jag saknar min hammare som är spårlöst försvunnen så hade jag sönder min kolpenna med stolen! Begåvat värre... Nåja, vart är min hammare?!!!?? Totally gone. Måste knacka elementen med den så de kommer igång. Det är kallt här ju. Jag får ta något annat hårt, min skalle exempelvis? Eller mina extremt hårda biceps. OKEEEJ jag måste städa nu va! Det skulle vara klart innan nio hade jag tänkt. Hähä, good luck!

Eventuellt!

Idag var vi bildesteter (i alla årskurser) till Hudiksvall och kollade på fina gamla grejer och målningar. Intressant. Fast vi kunde ha varit där lite längre tycker jag... Det fanns så mycket att hinna se. Vi i trean stannade kvar i hudik och köpte julklappar och åt mat på hamnrestaurangen. Supermysigt! Sen när jag kom hem låg ett fint litet brev i min postlåda minsann! Mitt "matschema". Så nu blir det till att äta som riktigt folk och äta frukost och middag. Till och med mellanmål! Undrar hur detta kommer att gå. Det står att jag bör äta MINST det som står på papprena. Oj oj. Det är verkligen mycket mat måste jag säga. Jag får nästan ångest. Jaja... Nu ska jag lyssna på Astrid Swan och städa upp min grisiga lägenhet. Börjar med att ta ut soporna tror jag? Sen plocka undan alla kläder som råkat hoppat ur min garderob och dansat sig fram på golvet. Disken har jag som tur var inte så mycket av. Fast nog vore det fint ändå att ha en sån där liten diskmaskin... Ja, man kan ju alltid drömma right? Jag kanske EVENTUELLT, eventuellt eventuellt eventuellt lägger upp lite bilder, om jag får tillstånd av Josefin som har bilderna, hähäh!

Isande vind

Medvetslös i vaket tillstånd, andas utan syre. Det där pirret, är sedan länge försvunnet. Tomrummet fylls ständigt på, och töms. Fylls på och töms, som på löpande band. Som i en fabrik. Det enda levande, är det döda. Det enda glädjefyllda, är det sorgfyllda. Det enda som andas är medvetenhetens sura väte. Den enda som andas utan syre, är medvetslösheten. Sovande vaken. Glädjefylld sorg. Ensamhetens motsvarighet och fåglarnas fjäderlätta, vindpustande andetag. Den gröna floden som porlande färdar sig igenom nattens långa katastrof. Katastrofiska katastrofer och katastrofer med katastrofiska katastrofer. Punkt. En svart prick, punkt.

So many faces...




And who of them am I?

-------


Trots att jag är missnöjd med den så lägger jag upp den. Don´t know why. Jag tänkte väl mest visa vad jag har hållt på med idag antar jag. Så, här är den! En random Google-människa.

Romantiska promenader

Malin undrade om vi skulle ta oss en romantisk promenad klockan elva på kvällen igår. Jag sa givetvis ja! Hon tog bilen hit med sitt nytagna körkort. Sedan begav vi oss ut på Sveg. Gick förbi Mysen där det verkade vara full rulle för en gångs skull. När vi kom hem till mig beslöt vi oss för att ta en raggarsväng med bilen också. Sagt och gjort, så drog vi på julmusik på hög volym. Tänkte nästan veva ner rutorna och hänga armen genom dem ett tag. Verka lite häftiga och så. Men... Nä, vi skippade det. Jag tror att det kan ha berott på musiken...? Malin skjutsade slutligen hem mig, och sedan "slog hon en fitta på vägen" och for hem till sig. Jag hann inte mer än börja borsta tänderna (åh, borsta tänderna måste vara det härligaste som finns!) förns Emil ringde. Vi pratade i en och en halv timme. Klockan blev alltså tjugo i två på natten. Och jag måste ha den sjukaste, äckligaste humorn som finns! Fast Emil kan han med. Hähä!

hold my breath and count to three

Spya

Kräkas

Typ, you can eat your shit, man... Och ja, du ser faktiskt ut som en pubisfitta. Det var du som sa det, och jag konstaterar det. Nä, men holly jolly motherfucker! Nu ska jag umgås med svenssonfamiljen och göra som alla andra uttråkande människor och kolla på TV. Televisionen, som det en gång kallades för. YES.

Okej, nä men jag skulle försöka hålla bloggen lite gladare. Så var det! Okejokej... Låt oss börja så här: Igår var det "jul"-mys med estetjävlarna. Inte så juligt. Men det var trevligt! Vi gjorde kola och dansade dansmatta (eller hur säger man? Stampar på dansmattan? Försöker-sparka-till-rätt-ruta-dansmatta!). Nåväl, vi gick ut på Ljusdals snöfria gator och gick förbi Järnvägs och sånt. Sen gick vi hem, pratade, sov. Vaknade, åkte bussen hem till mitt inte så kära, samtidigt väldigt kära Sveg. (Det var ju i alla fall snö här). Efter detta har jag suttit och målat. Kreativiteten gott folk, kreativiteten! Gick in på Dollar och såg något roligt: Skum Mus och Skum Bananer. Jag tyckte till och med att det var så roligt att jag tog kort på det och skickade det till Erik.

The Killers


*




Det ser ut som att estet-Malin skulle varit i farten med en tuschpenna?

Jennifer julhälsar! God jul


Hej allihopa här är jag! Jag är kuktomten. Visst är mina paintskillz bra?! Jag ska föreställa tomten som ska föreställa en emopoppare som ska föreställa en tomte som gillar snoppar.


Om pinsamheter

Oj så jag har gjort bort mig idag. SÅ pinsamt. Haha... Går runt i en butik bara för att ta vägen någonstans och flinar som en jäkla dåre. Och när jag kommer in dit ser jag väl helt... Röd ut. En man tittade på mig och hälsade, ingen aning om vem det var. Jag fattade ingenting och hejade tillbaka med mitt extremt stora, fåniga leénde. För att några sekunder senare springa ut därifrån och skämmas en gång till. Hohoho... oj oj oj!

Nä vad sägs, ska jag ta och skriva en pinsam sak som händer mig, en gång i veckan? Jag är med om en hel del sådant. Vissa saker kan jag inte ens skriva ut här på bloggen. Inte riktigt allt. Som nu. Hähä. Jag har komit på en till sak också. Läste lite gamla inlägg från min och mina estetvänners blogg och såg att jag skrev betydligt roligare inlägg. Så, trots att jag mår lika dåligt som en rutten banan, så ska bloggen tamejfan bli roligare att läsa! Inget emoskit här inte. NO WAY! -Ryck upp dä! :)


We are the Famous




Paparazzi på Josefin Johansson och Jennifer Fredrickson! Extra extra osv...

'

Musiken gör mig sällskap i mörkret. Jag sitter i köket och lyssnar på The Knife i hörlurar. Ensam. Fast inte riktigt... Musiken bah finns i skallen som en kniiiiv. Kniiiiiv i hjärnan. Det är häpnandsväckande. Det är som att höra sina egna hjärtslag. Slient shout.

Over and out!

Hungrig

Folk som skriver "ska hem och kramas med fisen" på Facebook. Alltså, va? Ska ni hem, och kramas, med en FIS? Härligt hörrni. Härligt. Själv kramas jag med så kallade människor. Föredrar det framför en fis.

Och just nu sitter jag på två stolar för min röv har växt sig så stor så en stol inte räcker till. Sprutar ur mig massa teckningar. Kreativiteten flödar som ett avloppssystem full med skit. Härligt!

Your thin mind

...

WANTED!


*

En fågel ska inte sitta i bur. Den ska vara fri. Låt den vara det.

Nu blir det en skräckfilm. Ingen komedi, ingen drama, inget romantiskt tjaffs. Sånt mår jag bara dåligt av. Lyckliga slut... Känns som att det är ett uteslutet alternativ för mig. Nä, rysare, det är grejer det. Ingen besvikelse, bara ond bråd död.

Banäna säxi tajm!






Nu ska Partyfin och Bajsebajs  ut och parta på SVEG. Mysen. Se ya there????? ;);)););L););)))

*


Nu måste jag skynda mig att packa!! (Och lyssna på den här låten samtidigt, hehe)

Freitag



Konstig käke. Snöar. Störd. Snor. Laddad inför helgen. Vad det än blir, så är jag peppad! Jag hoppar på Svegsbussen ikväll och hoppas på att Josefin lyckats sno åt sig sätena längst bak. Vi ska myyysa, äta godis och kolla på film på bussen. Sen blir det Svegskrogen, gratis inträde. Och är det inte det då knäar jag ägaren i skrevet. Lördag blir det mysdag! Jag och Josefin ska bada på badhuset och ha en sån här tjejig kväll/dag. Kommer nog bli toppen snoppen!

Crapout

Solen går snart ner





MJAOOO jag har tråkigt. Hoppas historialektionen är klar snart...

Blogg

Ännu en historialektion och jag sitter i ateljén. Försöker hitta klipp på youtube där bin laden blir hängd, men icket. Nu är det så här att jag tycker att ni ska kolla in på mina estetvänners och min blogg. Den är värsta julpyntad och allt. Helt awesome. Vi kommer att ladda upp massa roliga saker som har med julen att göra nu under decembermånaden. Check it out! The Dancing Flies

*





I can't wait for the day that you're never around
When that face isn't here and you rot underground

RSS 2.0