Orsa, björn...grejs

Vi tog oss en tur till Orsa och Mora idag. Jag, mamma, pappa, Simon och pappas kusin Tomas. Jag tog inga bilder, Simon tog de flesta. Fast jag har redigerat dem lite.






Jag hittade en massa kläder också, som jag köpte. Köpte en isbjörns t-shirt... Kanske kommer en bild på något av plaggen en vacker dag. Eller inte.

His penis is gone!


Hmm... Ja... Fin bild. NOT. Skitäckligtsuddig ären.
Jag ritade den för typ... Tre månader sen kanske?

Äckel.

She`ll never cover up what we did with her dress.

Stirrade rakt in i hjärtat på honom. Såg vad som var sanning. Inte särskillt mycket... Jag slog till honom hårt över käken, inte med handflatan, nej. Med knytnäven. Hårt, så hårt att blodet letade sig en väg ut genom huden. Det rann ner över hans hals och ner på hans rena skjorta. Kände att den här gången var det faktiskt ganska behagligt att se blod. Oftast svimmar jag av blotta tanken. Men den här gången var annorlunda, jag riktigt njöt av att se idiotens ansikte kvida av smärta och göra grimaser han aldrig skulle förmå sig att göra i vanliga fall. Tänk om han hamnade på ett foto just i denna situation, jag skulle skratta gott. Slagen av en kvinna, den mansgrisen skulle behöva gå flera år i terapi för att komma över förnedringen. Det var nästan så jag kände en smula dåligt samvete och skuld. Det gick dock väldigt fort över. Han förtjänade det. Min hand pulserade i takt med hjärtat, fort. Knogarna var röda, och ena knogen hade det gått hål på. Det var värt det, intalade jag mig själv. Även om sviterna imorgon skulle kännas bra mycket värre än de gjorde just nu. Och tro mig, det gjorde ont.

Han svingade fram ett slag med sin högra hand, den vänstra höll han sig för käken med. Jag gick åt sidan, och han missade precis. Snubblade framlänges och höll på att ramla ner på asfalten. Han såg så rolig ut att jag vart tvungen att kväva ett skratt. :)

Fan vad dryg jag är.

Jag lägger bara upp musik. Något måste ha gått snett... Jag brukar aldrig göra det. Fast det mesta känns snett just nu. Jag undrar varför. Fast trots att hösten är på ingång och utan att sommaren varit särskillt bra överhuvudtaget, så är det konstigt att saker inte är mer... sneda än vad de är. Jag antar att det är lönen som peppar mig. Pengar, alltså. Pengar. Det som jag egentligen hatar. Jag vill inte tro att man blir lyckligare utav pengar, men kanske, kanske ändå att man blir det? Eller om man blir lyckligare för att de saker man vill göra och åstakomma blir mer... underlättade?

Jeje, här kommer en video med The Hellacopters. Fetdiggar den här låten med dem. Det är nice med pianot och gitarrrrerrrrna

Unchained Melody


Jag sitter och lyssnar på gamla mysiga låtar. Ungefär den bästa musik som finns.

Den här tog jag mest med för att jag dansade bugg till den som liten.

Musik

Okej, jag slutar inte blogga då...



.

Hej jag tänker sluta blogga.

som om

Om jag sa, det jag skulle vilja säga. Om jag gjorde, det jag skulle vilja göra. Kanske saker skulle bli bättre då. Eller kunde ha blivit bättre. Nu är det för sent. Om jag kunde vrida tillbaka tiden. Om jag kunde sluta att sakna, och om jag kunde få det alla människor vill ha. Om. Omöjligt... Det är så det känns, så där väldigt långt borta, lite abstrakt. Är jag den enda? Mmmhh... Jag tror jag ska ta de där bortglömda små tabletterna nu. Så får vi se om omöjligt är möjligt.


Bilder

Härdalsyran i Härjedalen. My hometown yo.





Gräshoppa, Evelina är sjukt nyfiken och rädd för den.

Gillar bilden.

Vattentornet/Ljusdal.


En LP skiva som jag och Josefin hittade på en loppis. Vi vandrade omkring på ljusdal hela dagen och fikade på Rosehills någonting café. Det var chill och mysigt. Åt vårrullar på en restaurang.

Vet hur man beter sig, ja.

Värsta Rambo/militär i vattentornet som vi spenderade natten i.

Maggio/Lovisa.

Fredrik fyllde år, Josefin fixa fina bilden.

Cool-Malin och Söt-Emma. Jag hade inte träffat Emma på evigheter. Det var mysigt att få klämma på hennes stjärt igen.

ALLA BILDER ÄR BRUTALT SNODDA OCH KNYCKTA AV JOSEFIN
. (Eumeumeum.blogg.se)

Nor/Järvsö.


Jag odlade en liten snopp.

Josefin tog ett kort på mig med värstaste värsta coola hatten och jag tog ett kort på henne med morfars gamla moppemössa.


Coolaste gräsklipparen ever. Vi körde runt på den i Nor, slirade lite i backen, sjöng "I´m a barbiegirl in a barbieworld". Samt hade snus under läppen och kepsarna bak och fram. Ascoolt.

Spökhuset som det inte spökar i.

CCR! Ä gräjjer dä!


Hem Hemma ?

Hemma från Ljusdal, hemma från Nor. Hemma i Sveg igen... Det regnar. Usch.

Imorgon börjar jag jobba igen. Usch. Men jag får pengar. Det är riktigt jäkla bra.

Jag tänker lägga upp bilder sen, från veckan. Och förra helgen. Men nu ska jag fixa lite i mitt gamla barndomsrum. Så det blir lite mindre barndomligt. Ciao!

Regn, myggor och regn

Jag åker fortfarande runt runt.
Jag håller på att klösa sönder min hud. Myggbett.
Jag måste jobba ikväll.
Jag funderar skarpt på att ta ett dykarcertifikat. Regn.
Jag får snart ett damputbrott på mitt knepiga hjärta. Dubbelslag.
Jag väntar länge innan jag skriver en ny rad. Klöser myggbett.
Åh rädda mig från allt kliande. Jag har ALDRIG haft så här mycket myggbett. Någonsin.
Jag ska se på en film. Hejdå!

Cool, utan tvekan

Jag vill bara tala om för er att jag är cool. As-cool. Jag körde den röda, fina, väldigt fortgående motorbåten. Fort som fan, kinderna fladdrade som tyg i oväder. Tänderna ilade och adrenalinet pumpade. Kepsen bakochfram och högerarmen vilandes på båtens reling. Hur cool är man inte då??? Hmm, hmmm??? Ett stort leende likt en volvoraggares infann sig på mina läppar.

Nåja, nog om skryt osv.
Nu har jag duschat av mig svett och lort. Kände att man kunde vara åtminstonde liiite fräsch när man ska ut ikväll. Så nu drar jag till Mirjalajnen. Ska bara sitta här och lufttorka ett tag, medans jag lyssnar på Hoffmaestro och Björn Rosenström.

Ciao, have a nice fuck everybody!

:)))

Nu ska jag packa, åka på Statoil och köpa cigg, sen ska benen få trampa för glatta livet på cykeln. Jag ska nämnligen cykla till våran stuga som ligger i Bodasjön, en bra bit bort. Jag fick så tråkigt här hemma och kände för en impulsgrej, så då ringde mamma och frågade om jag inte ville komma dit. De har druckit och kan inte köra bil. Såå, hejsvejs syns imorgon. Kanske, innan yran...

haha!



De vet hur man muntrar upp mig, hahah! :D
Jag kan seriöst inte sluta skratta!

...

Nej, det vart ingen Härdalsyra.


Och, fan fan fan fan fan. Mitt humör är pissdåligt. Jag önskar att jag inte kunde känna något. Då skulle jag inte må dåligt.

Men jag ska i alla fall äta godis. Det är bra tröstätning. Och sen efter man ätit allt så mår man ännu sämre för att man är rädd att bli fet. JAG BARA ÄLSKAR DETTA <3 Puss på det!

.?. snoppgurka

Jag borde hitta något vettigt tidsfördriv. Faktiskt. Då behöver man inte sitta och ha tråkigt och ruttna. Jag borde skaffa vänner, men jag vill inte ha några fler än de jag redan har. Jag orkar inte med sånt, jag gillar att vara själv. Fast egentligen så hatar jag det ju väldigt mycket också. Jag är konstig...

Slagsmål, sex och droger <3

Eeeeh. Jag vill på fullaste allvar slå någon. Det skulle kännas så fint i knogarna.

Ikväll blir det Härdalsyran. (HAHAHA) Vi får väl se hur det går med den saken. Jag ska dricka asmycket och åka karousell tills jag dör. Jag tror stenhårt på den teorin. Planka in ska jag fan göra också. Jag tänker inte betala för något annat än spriten. Hundrasextio jävla kronor för EN dag. Jag hade planerat in två dagar på schemat, så här ska det plankas in. Det går så utmärkt så, och om någon händelsevis skulle komma på mig får jag lägga huvudet på sned och blinka med mina blåa ögon. Dra lite i mitt blonda lockiga hår och erbjuda dem sex. Funkar varje gång.

Vad mer ska jag göra ikväll...?
Jo, jag ska sno till mig lite gratisåk på en utav karousellerna. Jag säger bara på polska att jag älskar dem. Det är alltid polacker som har sånt där nöjesgrejs. Funkar varje gång. Ska även hitta någon brud att dänga skiten ur.

Känns skönt att ha detta nerskrivet så jag kommer ihåg det bättre.
Nu ska jag typ göra ingenting, sen äta micromat och godis. Efter det blir det till att kamma igenom håret och dra ut på fest.

TUTTAR TUTTAR TUTTAR ÖVERALLT!

Peace and Love 09


Störtskön video

En idiot

Jag gillar att jävlas med människor. Jag älskar att dryga mig och såra folk jag inte tycker om. Det är mitt bästa tidfördriv. Har jag inget för mig loggar jag bara in på bilddagboken och skriver på fokus. Annars är msn ett bra ställe. Fast helst av allt muckar jag med folk i verkligheten. Inte så här så att det blir bråk, men jävlas liksom. Jag tycker om det ♥

Jag borde inte ha blivit född i en flickkropp. Verkligen inte. Jag förstår inte varför jag skulle få ett par bröst av fett i stället för muskler. Jag hatar att använda BHar, de är så förjävla obekväma. Jag hatar att ha mens en jävla gång i äckelmånaden tills jag nästan dör. Jag gillar att göra de flesta saker som män/killar gör. Åka bil fort som fan, spotta, bråka, rapa högt och ljudligt. Jag är lite mer manhaftig av mig. Jag gillar det faktum att killar kan göra hur korkade saker som helst och få världens jubel. Gör jag det så blir jag antingen en dum blondin eller knäpp i huvet. Folk kollar snett på en. Jag hatar det. HATAR. Jag vill fan vara en idiot och bli uppskattad för att vara en.

Just nu sitter jag och funderar vad jag ska göra. Jag kan inte slita mig från datorn samtidigt som jag vill göra något helt galet. Typ sno bilen och köra några varv runt Sveg, efter det åka bort och bara hänga med killar. Spotta och snacka brudar och deras stjärtar. För det är vad det är, galet, eftersom jag är en tjej. En liten kort tjej med blont hår och blåa ögon. USCH, ge mig en kuk så ska ni få se vad jag kan åstakomma.

/Jennifer

Dagens favoritcitat.

Ingen Dör Oskuld, Livet Knullar Skiten Ur Oss Alla...

Två

Jag sitter och funderar lite... Men jag kan inte komma fram till något. Det bara pirrar i magen, det skruvar sig och kittlar. En ganska behaglig känsla. Det känns lätt. Fast jag vet att det egentligen är väldigt komplicerat, men för en gångs skull tänker jag inte bry mig om det. Bara låta det ske. För jag har väntat klart snart tror jag. Åtminstone så hoppas jag på det. Det är bra att vänta, men inte för länge, var det någon som sa till mig förut. Och jag tror jag ska lyda det rådet.


The Dirt

And what have I become. And what is wrong, what is the big pile of dirt?

Hey summer?!



Vafan är den? Den där fina varma sommaren med ljumma kvällar och bad i sjöar? Hallå? Jag letar efter den.

For fuck sake

Jag känner mig lite stalkad av en viss Julia. Tack och hej.

.

Mmmh, sweet.

Min hårfärg är för blond för att jag ska vara smart.

Heheheheheeej som fan!
Jag har inte bloggat på ett tag *räknar dagar men kommer inte på för jag är inget matematiskt geni*.

Från och med idag är jag ledig, och om poolen ringer (arbetsgrejsimojset) så tänker jag inte svara! USCH. I helgen blir det mest troligt härdalsyran. Men nu i veckan vet jag faktiskt inte. Inte nästa heller... Jag funderar om jag ska besöka lägenheten och ljusdalsbor någon dag. Fast ärligt talat så vet jag inte om jag pallar. Vi får helt enkelt seeee.

I veckan har jag fått besök av min gode vän Josefin. Hon kom på torsdag förmiddag. Vi har haft mycket trevligt. Och jag hoppas att hon kunde underhålla sig själv på bästa sätt under tiden då jag jobbade. I lördags kom min bror hem och underhöll henne med armbrytning och leksakssnurror. (De övriga i familjen var bortresta under helgen.) Senare samma kväll/natt gick fick vi ett impulsryck och kom på att vi skulle gå till Statoil och köpa mosbricka. Så där satt vi alla tre och skrattade som gnuer. Minus Simon, han tyckte det var pinsamt. Fniss!


Som vanligt är dessa bilder knyckta som en tjyv från Josefin (eumeumeum.blogg.se)

Nu ska jag sätta mig vid min reseskrivmaskin och kolla så att den fungerar! PEACE OUT HOMIES

bara lite dåligt som jag ääähhh

Vidrigt. Meningslöst. Förvriden. Gnager. Knastrar mellan tänderna. Sötma. En död flytande kropp. Gud formar oss alla. Olikheter. Likgiltighet.

Han bläddrade vidare:

Vi skall låta Eder tala. Försaka. Vållande till annan (människas) död, ett plus i kanten.

En svag stank svärmade emot honom som getingar när deras bo blivit förstörd av någon nyfiken grabb. Det luktade jord och sötsliskigt. Han kände igen den doften mycket väl, sedan förut samma dag. Där i ett myller av döda. Eller döingar som hans femårige son hade sagt. Åh herregud, som han hade SAGT. Det var som om någon vred tag i hans själ och försökte forma den som sådana här ballonger clowner brukar underhålla små barn med. Tårarna började rinna ner från hans smutsiga, bruna kinder. Det sved i de redan blodsprängda och gråtna ögonen.


jejejejeje... imoirgon kommer josefiiiiin!!! fett najs!!! ohoo!

Yo listen up here´s a story

Well listen up yo.
Hur svårt kan det vara att låta bli någon om man redan har någon?
Bara undrar...


Mmhmmm, yeah. Nu ska jag snart gå och lägga mig i husvagnen och läsa och lyssna på mysig nattradio. Love it as hell. Om ni undrar vad en som jag läser så är det förstås Stephen King, Majsens Barn. En novellsamling från vad jag skulle tro är runt början av åttiotalet. Jag kan inte få nog utav honom.

Sen kom jag på en sak nu när jag sitter här. Fyfan vad min Ozzy t-shirt luktar gott. Mums! Den luktar lite persika och tvättmedel. Sånt gillar jag.

Goodbajs!

:((((



Uhuhuhuuuuuu :(((
Jag längtar bajsmycket efter dig, min sköna mö!

Zzzz...

Nu, är jag veeeerkligen död. Mer död än inlägget innan. ooohoo... Vilken kväll, vilken stress! shiit! och jag missar världens bästaste björnfest :((((( buhuhuu!

nu ska jag sova, kom just hem... börjar åtta imöra, woho. jag skriver utan stora bokstäver efter punkt, vad fult...

Död

.

Ett ord
Död

Here comes The Negativiteten som förgör mig

Det rinner en bäck framför mina nakna fötter, porlandes flyter den iväg från solen. Fåglarna med. Kvällssolen sticker som spjut i mina ögon, det gör ont att se sig omkring. För ont för att se framåt,


Äsch, faan vad töntigt det låter. Jag skiter i att skriva något. Ibland känner jag mig blockerad från att skriva. En sjuk känsla måste jag säga.
Just nu är jag bara för bitter för att vara positiv. Jag vet inte ens vad jag är bitter över. Eller, jo, nog fan gör jag det. Jag vet ju faktiskt precis vad det är frågan om. Det är drygt. Jag vill berätta om det, men det känns inte riktigt bra. Det är sånt här fjant som alla tänker på. Sånt här om att hitta "den rätta". Alltså, fjant med andra ord. Det finns ingen, that´s it.
Okej, jo det gör det. Nu var jag så där bitter igen som jag alltid brukar vara. Någon säger till mig att jag måste sluta med det. Jag håller med och säger att -ja, ja det ska jag. Men det gör jag inte, för jag blir så arg på mig själv att jag måste vara bitter över allt. Liksom, hur sjukt är inte det?

Ungefär så här går mina tankebanor just nu:
Det är sommar.
Ja, men den är snart slut och då blir det höst och vinter igen.
Jag har fått ett jobb och tjänar pengar.
So? Jag vill inte jobba och pengar vill jag inte ha.
Men jag kan ju köpa kläder för de pengarna.
Jag har redan kläder. Och känner mig bortskämd om jag köper nya.
Ah, men okej, idag känner jag mig ju ganska fin ändå.
So? Ingen ser det ändå.
Kanske jag skulle rita lite idag?
Tss... Det finns många som är jävligt mycket bättre än jag, så varför skulle jag.
Kanske jag skulle skriva lite då, hitta på någon berättelse?
Äsch, ingen läser ändå. Dessutom finns det människor med bra mycket bättre skrivarförmåga än jag.


Liksom, vadfan...
Jag kan inte hjälpa det, men så här tänker jag. Hela tiden.
Jag har nog alltid gjort det också.
Jeje, nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba. Så fantastisk roligt :))):)):):):):):)

NOT

Here comes The Sol

En trevlig dag idag.
Jag hämtade Mirja på cykeln, sen for vi till mig och badade i poolen och chillade.
Ikväll ska vi bada mer, och sova i husvagnen. Samt köpa massa godis.
Just nu sitter jag och väntar på henne, hon for till sjukhuset, sen skulle hon äta.
Humdidum...
Det blir pannkaka med citron och socker till middag idag. Det tycker jag är fasligt gott.

Jag och Mirjalajnen har kommit fram till att man borde ha skygglappar på sig när man duschar offentligt bland folk som visar för mycket...

Vi är fina. Mycket fina... Oh so hot

RSS 2.0