FF

Sitter i Sveg i ett föräldrafritt hem. Ganska tråkigt efter ett tag, med tanke på att Simon bara sitter instängd på sitt rum och spelar. Så det är i princip som att vara i lägenheten, fast det är större och kylen är mer välfylld. Just nu sitter jag och kollar på The Shining, har inte hängt med så mycket i den så jag kommer förmodligen att byta kanal strax. Så har hela dagen varit... Tv hela dagen. Hmm... min mage "korrar" som fröken Maria-Pia säger. Bäst jag kokar ett ägg eller två. Alltså, fyfan vad Jack Nicholson är läskig utan att behöva ha massa blod i ansiktet och spetsiga tänder. Sånt gillar jag. Jag byter nog inte kanal ändå...

Undrar vad jag ska göra imorgon då? Sova till 14:00 äta frukost 15:00  middag kl... 17:00? Sen Tv under tiden då jag inte äter! Yej, jag har blivit en sann amerikan... Fast äsch, det är ju halloween, NÅGOT måste ju hända.

Skräckfilm va

Såg nyss Poltergeist 1. Den var bra, men inte ett dugg läskig. Trots att den kom ut 1982 så var effekterna förvånansvärt bra. Ungefär lika bra,dåliga som de är nu. Och om filmen har dåliga effekter kan den lika gärna återkalla publiceringen liksom. Fast jag vet vissa som gillar B-filmer, inte jag dock. Sånt skit kan man spara åt någon annan.  Nu ska jag kolla på tv med mamma och pappa. Efter det ska jag nog se Poltergeist 2.

Let me fly away to another galaxy...


PApapa

Grattis till pappa som fyller år idag!

Idag var jag med bästaste Mirja. Vi åkte till hennes nya stall, pratade och hyrde en skräckfilm. Men i vanlig ordning somnade hon så sött på soffan. Haha! Jag har nyss sålt lite riskkapital åt släkten som är här. 200 kronor mer åt vårat företag! Woho. Imorgon åker jag till Ljusdal, IGEN, för att lämna av Simon på något lan-grejs... Är måttligt trött på den där jääävla vägen alltså. Blir bara över dagen. För jag tänker vara i Sveg så mycket som det går nu under lovet. Känner mig ganska less på mycket just nu, väder, människor, skola, framtid osv. Jag ska väl försöka vara med lite mer Svegskompisar också. Var ju ett tag sen liksom, speciellt Mirja.

Haha, nu ska jag gå till la familia. De verkar ha det roligt utan mig hör jag, måste kolla läget.

Bild som jag tog i Norge

.

Som en jävla katt och råtta. Det slutar inte bra, inte bra alls. Hatar katter.

Kuk-knäckarn

Det är bara att torka bort skiten och resa sig upp igen.

En av livets feta käftsmällar.

Och, jag ser ut så här. Utan smink och skit. Helt otroligt att jag vågar visa mig så här. Men det här är JAG, utan konstgjorda saker i ansiktet. Om jag vågade så skulle jag gå omkring så här hela tiden, men jag skulle känna mig så... ful. Gah, varför får killar vara utan smink? Och jag hör många killar som säger att tjejer borde ha det eftersom vi blir finare. GAH. Låt mig få ge dessa knösar lite knogmackor va?...

/Jennifer, arga bruden utan smink och PMS besvär.



...

I lördags, vill jag bara slå till mig själv. Vore rätt åt mig liksom.

Bus eller godiiiis?!!


Napoleon Dynamite



Kiss me fatboy!

Efter som det är Halloweenparty hemma hos mig ikväll med utklädnad, så tycker jag att man borde peppas av Stephen Kings, Det. Haha, det här klippet är dock snarare rolig än läskig. Det kommer en bild på mig sen, när jag fixat iordning mig. Men nu ska jag iväg på Dehlins och köpa något att äta.





ex

Filmer

Jag kommer nog att bli jävligt arg imorgon. Så förbered er.

Hallåven

På fredag blir det Halloweenparty hemma hos mig, utan utklädnad är man inte välkommen. Det blir ju inte roligt då liksom. Hoho, vi ska ha pumpor och sånt där halvtöntigt grejs. Blir säkert kanonkul! Jag ska börja spåna på vad jag ska ha på mig och så vidare. Mamma kommer nämnligen hit imorgon och dåkan jag be henne ta med något om det behövs. Så jag bör komma på ganska så snabbt vad jag ska ha!

2009 Oktober

ge mig något
något starkt
som bedövar allt
allt jag känner

nu räcker det

nej, inte än
först ska jag skala av mitt yttre
sen mitt inre

efter det kanske
det räcker
efter det kanske allt blir bra
men någonstans vet jag
att det var slut för längesedan
och att allt som nu är kvar
är bara

ett skört skal
fylld med hat och sorg
redo att brista ut
och blotta sig
den enda gnistan
blåste de ut

som ett vinddrag av en fjäril
blåstes den bort

Sand art

Nu har jag pluggat klart. Hamnade framför youtube. Den här är SÅ bra, och även om den är åtta minuter lång så rekomenderar jag att ni ser den. Häftigt och rörande. Det handlar alltså om andra världskriget och Ryssland. Resten får ni klura på själv...



.

Bara... liksom... undrar en sak. Har lärarna fått någon sjukdom som gör dem jävliga och sura idag eller? Mycket lättare att hata dem i alla fall. Det är det jag strävar mot, att hata alla. Känns som ett bra mål att uppnå.

Plugg!??

Sitter framför datorn med en kopp té och en mandarin. Nu jävlar ska läsas. Jag ska läsa alla sidor på svenskahäftet. Jag SKA!

Det gnager...

Utan smink och allmänt ful. Dagen har spenderats i sängen med filmer. Narnia och Marie Antoinette. Sänghimmeln helt fördragen, likaså persiennerna.



Men som tur var kom Matias hit. Vi åkte och hyrde en 3D film. Det var läskigt! Sen fanns det bara ett par glasögon. Så det fanns bara en sak att göra, klippa sönder dem till två! Vi är sååå snygga alltså.

Förferreefterferreferre

Ja nu är jag vaken, Erik väckte mig. Dock inte pigg alls. Ont i magen av hunger... Blä. Annars var festen roligare än väntat och det var ju bra. Det tog ett tag innan alla var i gång. Jag och Hans fick skjuts av Jessika in till Ljusdal för att ge Stadt en chans. Möttes upp av några gamla mediatjejer. Gratis entré var det också, och det passade ju min plånbok alldeles förträffligt bra! Så hela kvällen gick på noll öre för mig. Dessvärre var Stadt ingen höjdare så vi åkte hem efter bara ett litet tag. När jag kom hem fick jag besök av Matias, den stackaren hade kört hela kvällen från Borlänge.

Hur som helst, jag tror jag ska se på någon film nu. Om jag har någon bra, vill säga. PEACE

Antipepp

Om jag ska vara ärlig så är jag inte sådär jättepepp på fest ikväll... Jag kommer inte in på Stadt heller för mina pengar är slut. Jävla mig och inte tänka mig för... Vet inte ens hur jag tar mig till Hans. Men sånt brukar lösa sig. Imorgon kommer jag mest troligt att få väldigt tråkigt med tanke på att jag kommer att spendera dagen ensam i lägenheten. Lika som idag alltså. Jag klarar inte av att vara själv här. Jag börjar tänka så mycket och till slut så blir hjärnan alldeles översvämmad med negativa tankar, så jag knappt står ut.

Nu ska jag kolla på tjenare kungen på TV och invänta sms eller samtal om att någon hämtar mig...

Höst


Simon



Jag har tagit kort på lillebror. Eller "lillebror"... Han är ju 91a... Jeje, säg gärna vad ni tycker! :)))))

Jag har fått dansbandssjukan!


Så här ser man ut... Uäääh!!

Nej men faktiskt så är det bara en skoluppgift på digitalt skapande. Heheheh.

Gävle med Josefin

I´ve had enough. Shut up you´re only sixteen.

Jag sov över hos Josefin igår kväll, Matias gjorde oss sällskap också men sov inte över där. Idag hade vi ingen lektion, har bara en på torsdagar. Så jag och José åkte till Gävle. Jag köpte ett par vinterskor och en stickad tröja på Myrorna som kostade 52 kronor. Billigt och bra. Det var allt jag köpte också. Förutom en god macka på Subway.


Jag har förövrigt fått "dansbandssjukan". I en mycket allvarlig grad också. Symtom på denna sjukdom är följande:
Ett ständigt pirr i vänster lilltå.
Ont i huvudet om man inte får lyssna på Black Ingvars på en timme.
Varenda gång du ser bruna ögon kommer du genast att tänka på låten "leende guld bruna ögooon"
Det enda du vill göra är att dansa styrdans och tryckare, eventuellt bugg.

Och ja, detta fenomen har hänt just mig. Jag sitter just för stunden och lyssnar på "Eeeelooooiiiis!". Någon som har ett botemedel?!

.

The pieces of Jennifer's body
Found pieces of Jennifer's body
Just relax, just go to sleep
He cuts you down from the tree
He keeps you in a box by the bed
Alive, but just barely
He said, "I'm your lover, I'm your friend"
I'm pure and he hits me again
With a bullet, number one, kill the family, save the son

Brunt bajsvatten...

Vad händer med mitt vatten?!!!??! Ena stunden är jag helt utan och nu har det helt plötsligt blivit brunt!! Vad är detta? Från alla kranar kommer det BRUNT äckligt vatten. Helt wierd.

Monster Moster

Blablabla... Black Jack, inatt inatt <3 mmmmh

Igår var jag med Hans, sen kom Matias, hyrde film, Matias åkte hem Hans stannade kvar till tolv. Idag, känner jag mig som världens sämsta skolelev eller människa överhuvudtaget. Jag kan ju ingenting. Blablablaa...


Filmtime

Nu åker jag iväg till Anton och kollar på film, sen åker jag hem igen och kollar på film med mamma och pappa. Och åh, jag vill färga mitt hår. Gah!

.

Du tar allt.

Och om killar är så jävla fixerad av bröst, kan de inte skaffa egna? Fast det är inte bara killar som är det i och för sig...

Hell is waiting

Kanske man borde köpa lite partydroger? Verkar ganska nice. Speciellt några av dem... Kolla in vettja, hyffsat billiga priser. Droger


Nå över till något seriösare. Döden. Haha, nej. Skojaaaar. Men här är ett klipp på den mest fantastiska serie jag sett. Jag älskar Kurage. Jag döpte till och med en nalle till Kurage. Det här är mitt favoritavsnitt. Synd att den inte fanns på svenska. Det han säger är så genialiskt genomtänkt. Nej förresten, hela serien är det. Den är så lustigt bisarr på något vis. "Jag klippte av hennes långa, blonda hår. Flickan grät och sa, nej inte det här! Gör inte som med får! Och på något vis kände jag mig... Jättestygg!" Han säger det med någon form av melodisk klang i rösten som får mig att rysa.

Put the game down, baby

Hur ska man orka allt? HUR.
Jag är måttligt less på skolan, och allt som hör där till.
Trött på att behöva ta piller. Trött på att behöva ta ännu fler piller.
Trött på att vara trött hela tiden. Jag försöker att tänka att det här är det sista året. Men då kommer jag på att, det här är sista året?! Jag ligger liksom efter i ungefär allt. Hur ska jag hinna, hur ska jag orka. Hur ska man orka saker som prov och läxor, när man har fullt upp med att försöka leva? Kan inte allt bara ta slut någon gång... Bara sådär med en fingerknäppning. Borta.


.

Åh herregud det är ju min namnsdag idag! Hoho, måste fira med en macka!

HAHAHAHAHAH!!!!!!!!!


XxxxX

Min lilla josefine ringde och jag svarade (i tron om att det var en försäljare) Ja tjena de va Janne me snoppen här! Haha. Hon tyckte att det var fruktansvärt roligt! Hur som helst så kom vi överrens om att hon ska sova över hos mig i lägenheten på fredag till lördag. På lördag följer jag med henne med bussen hem till Sveg. Jag tror att vi kommer att få det väldigt roligt. Hyra film och äta mat och så. Bara vara vi två. Ska fråga om hon kan ta med kameran också...

Idag har vi börjat med parafrasarbete på bilden. Ska bli kul, jag håller på att göra om "skriet"... Han ska bli fett pimpad assoo. Det går ut på att ta ett känt konstverk och göra om den, ungefär. Förvränga och så vidare...

Nu ska jag pimpa min lägenhet i alla fall. Diska och städa, sweet!

Första snön...


.

Tack så mycket Josefiiiin! :D

Puss på henne <3

Snart kommer det stooora bilder!

Gästblogg

Hej. Jag är inne i Jennifers blogg. Fniss. Fixat lite med designen. Eller, gjort så att hon kan ha större bilder. Header och sånt kommer nog en gång också!
Jennifer är otroligt söt och fin både på insidan och utsidan och hon är bland de bästa som finns. Ni borde visa mer uppskattning och sånt åt henne. Börja kommentera era tysta fanskap! hehehehhe. Känns bättre att jag kan klaga på er än att hon behöver göra det.

Nu ska jag fortsätta att plugga.
Puss.



Se bara så stora och fina bilder hon kan ha nu! (Om inte, uppdatera sidan.)

.

En manipulativ jävla fitta. Just det.

.

Som om djävulen skulle ta din själ... Ibland önskar jag att du var död.

Fuck you, I won´t do what you tell me


Äckligt folk.

.

Är det bara jag, eller börjar livet rinna ur mina händer?

We are all going to die.

Igår var jag med Erik, Josefin och Matias. Vi åkte på Preem och köpte godis. Och eftersom Erik har en sådan häftig BMW så tog vi en raggarrunda på Färila. Mitt i farten åkte det vänstra framhjulet av. Det slog gnistror och hjulet åkte lååååångt bort. Tur för oss att vi inte åkte lika fort som vi gjort innan, då kanske vi nog inte varit oskadda omman säger så. Hur som helst så vi stod där i en timme, för domkraften böjdes och fastnade i bilen. Erik hade glömt handbromsen. Aj aj aj. Händelserikt måste jag säga! Och imorse missade jag och Josefin bussen, så vi bestämde oss för att lifta in till Ljusdal. Folk är inte så vänliga nu för tiden och vill inte plocka upp liftare. Vi stod där vid vägkanten i ca 20 minuter, men till slut kom en bil som stannade. Det var en mamma och hennes 24åriga dotter Ina. Snälla människor. Hon skulle på Stark och dansa, så hon hoppade av först, sen släppte hennes mamma av oss på skolan. Och nu sitter jag här... hmhmhmhmhmhmmh


RSS 2.0