Lördagen!



Josefin är såå söt! Mine elsklingk <3

Matias, jag, Hans, Erik och Emma. Josefin är den berömde fotografen och bilderna är såklart hennes.

"Snart är det fredagsmyyyyys!"

Jag köpte Kinderägg! :D :D  helt awesome! Jag fick den söta ekorren ni vet, som alltid jagar den där nöten i Ice Age. Dessutom hade jag på mig min Starwars t-shirt och glasögon. Såg ut som en äkta nörd. Hur som helst, lördagen var jättemysig och vädret var hur fint som helst. Middagen vart supergod och allt var bara så bra. Josefin och jag är så bra <3

Svenskauppgift...

Jag går med en tung väska bärandes på axeln. Det är mörkt ute och bruna löv faller ner på backen. Ett träffar mig på axeln och virvlar vidare bort mot mörkret. Det regnar, men inte mycket, bara tillräckligt för att få min röda kappa lite smått prickig. Jag passerar några radhus, kollar in genom alla fönster jag kan se. Mitt ansikte börjar bli kallt, och kinderna röda. Ånga kommer ut genom munnen när jag andas ut.  Just nu vet jag att hösten kommit för att stanna. Framför mig ser jag ett välbekant hus, kollar in genom fönstret och ser min morbror sitta inne i värmen och kolla på TV med sin sambo. Rullgardinerna till mina kusiners rum är nerdragna, de sover. Klockan är mycket. Det värker i ena axeln av att väskans rem skaver mot den, men jag vet att jag snart är hemma. Jag börjar gå lite snabbare upp för den lilla backen, känner ett plötsligt sug av att stampa ner foten i en vattenpöl. Samtidigt kan jag kan känna doften av skorstensrök och surnat gräs. Grannens hus börjar närma sig, jag undrar om hon sitter där själv. Ja, det gör hon… Med endast några få lampor tända. Och där, i hallen, hänger en tavla på en vätt som jag gjort för några år sedan. Det var en höst, det kommer jag ihåg. Hon samlar på vättar för hon tror att det betyder tur att ha många av dem. Jag kan snart öppna den svarta smidesgrinden till vårat hus… Bara några sekunder kvar, bara lite till…

 

Det här är säkert helt åt fjandinn fel... Man ska säkert inte skriva såhär. Gah!

 


Borta bra, men hemma bäst

Känns bra att sitta hemma i Sveg just nu, veta att mamma och pappa ligger och sover. Och Simon sitter på sitt rum vid datorn. Molly ligger säkert och snusar vid fotänden på sängen. Men imorgon åker jag till Ljusdal igen.




High heels...

Heeheheheh, porrfotografering i studion idag. Oj oj oj oj... Josefrin har tagit dem, och om ni hittar till henne så gör ni. Jag tänker inte skriva hennes bloggadress... Hehehhehehe, det räcker med den här bilden, typ.

Imorgon ska vi förövrigt ha en mysmiddag jag, Matias, Hans och Josefin. Kanske Emma? Vi ska göra kyckling med bacon och wok. Eller någonting i den stilen... Blir säkert bra! Sen ska vi bjuda in föningarna efter vi ätit och så. Vet inte om det blir hos mig eller Matias än, men förmodligen hemma hos mig. Tänker överraska mina föräldrar med att åka hem ikväll också, kommer tillbaka imorgon på morgonen. Fast jag vet ju att min kära mor läser min blogg, så det blir antagligen ingen överraskning. Men strunt samma! :)

Kissie kissie! ;)

Saknar...

Jag saknar min mamma och pappa... <3 puss på er

En onsdag, en dag

Du, du, du, du. Allting om dig. Dig. Allt runt omkring dig.  Du säger, se mig, hör mig. För allt är bara om dig. Dig, du.



Teatern, som redan nämnts... Gick bra. Det var, som sagt, roligt. Fast jag har väl inte riktigt gett upp hoppet om att det inte skulle gå vägen. Jag vet faktiskt att jag klarar det. Jag vet det. Jag har klarat av mycket värre saker än att stå på en scen och prata inför människor. Jag har varit med om värre saker och händelser. Saker jag fortfarande bearbetar och hoppas kunna lägga bakom mig någon gång, någon dag. Men det är inte lätt... Minsta lilla sak och jag blir påmind.

Weehöö

Erik är räddaren i nöden. Jag har haft extreeemt tråkigt. Så han kommer snart och hämtar mig, vi ska till Föne och vara galen.

BAisa PååDIG

Tvättproblem

Jävla grannar. Just när tvätten håller på att svämma över som värst, så har dom bokat upp VARENDA dag. Alla förutom den här dagen, så jag tänkte att nu ska jag tvätta. Men då kom jag dit och fick se väääärldens högar med tvättade samt otvättade kläder ligga överallt. Tack för det säger jag. Så jag får helt enkelt tvätta för hand. Det blir inte lika rent, men vad gör man liksom? Därimot bokade jag tid på söndag, äntligen... Söndagar brukar alltid vara fullbokade flera månader i förväg. Och om de jääävlarna får för sig att ta min tid, då ska jag fan ta och halshugga dem. USCH.

.

Det var den där kniven mot strupen... Den var det.

Wake me up when September ends...

Korparna ersätter bladens plats på träden.
Den sjungande vinden blir starkare.
Och om hoppet försvinner så kanske evigheten brinner.



Fittifittt

HAHAHAHA! De här klippen förgyllde min dag! Så störtsköna. Jag måste äta något snart också, har inte ätit idag. Mehehehme... Jag var på Elinas 18års fest igår, och oj oj. Jag var, låt oss säga, galen. GALEN! Hur som helst så ska jag kolla på filmer ikväll, massor med filmer.


Hallonpaj, med cream


Idag har det varit en toppendag! Lägenheten full. Josefin, Matias, Conny, mamma, Josefine, William, Alwin, Malin, Martin, Martins tjej och Emma. Alla kom inte samtidigt, men ändå. Mycket skratt har det varit i alla fall. Vi kollade på Idol och åt hallonpaj. Vid tio åkte alla utom Matias. Vi satt i soffan och nördade speeeel!

Imorgon åker Josefin och jag till Gävle och shoppar. Fniss!

Om jag klädde av mig naken, så skulle ni bli chockad

Första mötet på teatern idag. Vi stod bakom ett skynke och skulle prata så de kunde höra hur ens röst lät. Jag sa, Jennifer Fredrickson heter jag, och jag stinker...

Jepp... Jag börjar fundera om jag klarar av det här, med tanke på nervositeten. Vi hade skolfoto idag också. Vi klädde ut oss, jag till en hora. Frida var en hippie, Charlie var en typisk bondlurk, Simon var en glamrockar-aktig figur med stort svart hår... Vi såg väl egentligen helt normala ut. Det var roligt i alla fall. Fast jag såg ut som en fet gris med smilgropar under ögonen på de där små korten. Kan bero på att jag är en fet gris också. What do I know? Matias skjutsade hem mig efter skolan, så vi satt i mitt kök och pratade tills klockan åtta ikväll.

Har ingenting intressant att skriva... Tappat förmågan att formulera mig med hjälp av ord. På fredag ska vi i alla fall till Gävle och shoppa. Och på lördag ska vi på Elinas 18års fest. Så med andra ord, jag blir kvar i Ljusdal ännu en helg. Troligtvis helgen efter det med... Yeah, bye.

The Kinks

Jag är såååån datanöööörd! Oho, jag måste duscha och jag måååste sova, helst nu! Fast jag trivs så bra här med datorn i knät och the kinks som sällskap. Fast om jag sover så går veckan fortare. heheheheh


PAJ JAP AJP JPA PJA

Oj, vad ni vart rädd mina estetvänner när jag hotade med att upp pajen själv ;)
Självklart får ni paj av mig!

Och, oooiiihihi! Pirrrbajs i magen, jaow! mhmmm, fniss


she obliterated everything she kissed

Helgen:

Fredagen: Slutade tidigt. Hade tacomiddag med Josefin och Erik. Åkte hem, var med Hans.
Lördag: Kollade på tv. Hans hämtade mig och Matias för en filmkväll i Föne. Jag, Erik, Hans, Matias, Jon och Anton kollade på Ice Age3. ASBRA! Sedan åkte vi hem till Matias, jag och Hans. Somnade på Matias soffa och vaknade av slutet på Kill Bill. Kom hem strax över ett. Var uppe till tre. Sov till två på söndag. Åkte till Sveg vid åtta och hämtade min nya fina bärbara dator. Åh <3 puss på den. Känns fint att jag köpt den för pengar jag ARBETAT ihop.

Idag har vi haft två väääldigt dryga lektioner. Åtminstonde svenskan. Den tar kål på mig. Mer meningslös lektion får man leta efter! Flummigt, ja. Vi slutade klockan två med en sovmorgon till tio över elva. Typ, skönt. Ehhhaaah, mmh, mycket bra schema. Lalalaalaa! Jag undrar vad jag ska göra nu? Jag bjöd hem folk på äppelpaj, men icket! Det fick bli någon annan dag den här veckan... Eller så äter jag upp den själv. Jag kan ju behöva lite extra-extra fett. HAHA. Not... Jävla tjockis.

Jag tror jag ska ut och springa, har inte gjort det sedan i torsdags! Fy mig. Men först ska jag ta och leta reda på den där MP3n som jag har köpt nya hörlurar till. Sen ska jag ta ett bad. För jag har ju ett badkar som nyttjas alldeles för sällan. Skulle haft ett cyklop och en värmelampa. Då kunde jag låtsas att jag var en proffesionell dykare. Fånga hajar och äta sushi. MUMS.

.


BRA SPEEEEL

http://www.hamsterpaj.se/onlinespel/bubble-shooter

Att, leva.

Magra händer vred sig runt halsen, kvävde luftvägarna. Rev upp kött. Blod, sipprade, flödade ner. Hon skrek av panik. De kväver henne. De gav henne ett stort svart hål. Ingenting. Grep tag i hennes hår, slet bort stora tussar. Blodiga stora hårtussar. Snart skulle det inte finnas något kvar av henne, förutom ett tomt skal. Ett skal av hat och ilska. Ett skal av hopplöshet och ensamhet var det enda. Det kvarstående. Flera smutsiga händer och spruckna naglar grep tag i hennes kropp. Drog ner henne mot den leriga marken. Den var blöt och kall. En spades skaft fick hennes revben att knäppa till. Hennes fingrar var brutna och uppsvullna. Hon kunde längre skrika. Det enda ljud som kom ut från hennes mun var ett svagt rosslande, lite halvt gutturalt ljud. Det som fortfarande fungerade var hennes tankar. Hon visste att hon inte skulle överleva, ångrade saker hon gjort och inte gjort. Ångrade att hon aldrig älskat någon fullt ut.


Åh. Jag kan inte lägga mig. Igen. Det börjar bli som förut igen, och det är inte bra...

Blödande skrev <3

Det bästa sättet att avreagera sig på är när en försäljare ringer.

*med en väldigt skrovlig röst* -He-ee-ej!
*lite osäker röst, tillhörande en kvinna* -Ja... Hej jag söker Jan.
- Ee-eee-eh, haa-an är i-iii-nte hemmaaaa!
- Nähä, okej. Men då prövar jag lite senare då.
-Mee-en du!
-Jaa?
-Jaaaaag är kåå-å-åt. Vill duu knulla-aaaa-aa?
*klick*

HAHAHA. Åh jag har världens bästa humor. Oh yes, yes!

Jag ska snart ut och gå en sväng. Hade gärna haft hörlurar till min MP3 just nu... Men det kommer, det kommer. Och vill ni veta en sak? JAGHATARMENS! Jag hatar att vara på skolan och ha världens mensvärk. Och vet ni? Alla normala flickebarn blöder från sin snippa. Ungefär en vecka i månaden. Ja, det är äckligt. Killar tycker oftast att det är äckligt. But please, VI får leva med det. Jag hade en mensdag idag. Inga sanitetsprodukter tillgängliga. YES. Fast det är inte lika hemskt som för ett år sedan. Då jag fick mina ljusa jeans röda. MYCKET röda. Sååååå pinsamt. Där gick jag upp till skolan och var alldeles röd i skrevet. Hur kul är det på en skala? Tur att Josefin hade ett par extra byxor med sig den dagen. Men ack, så otroligt pinsamt...

Med all rätt

Känner mig som en skit. Japp. En sådan där stor skit som brukar ligga utanför systemet. En låt går om och om igen. Så gör jag. Tills någon repar upp ytan och den börjar hacka. Den börjar faktiskt stanna nu nu nu nu nununu. Nuuuuu. Ja, en till som går till återvinningen. Jag vill sätta stopp, och jag har gjort det. Men det är då den där skiten i mig. Ja, just det. Skiten. Den kommer upp och, ja den svämmar över som ett toalettpappersfyllt avlopp. Geggar igen tills någon tar reda på det. Och ja, Meatloaf är bra. Men jag sa från början vad som skulle hända. Jag varnade.

No you won´t

Gah, jag blir tokig. Polisen ringer aldrig. Jag hatar att vänta... Jag har i alla fall städat bort festen nu. Mycket fräschare. Jag har svinont i halsen. Hahahahaha, SVINont! Svininfluensan. Fast jag har ju inte det, men ändå. Jag tänker ändå gå på skolan imorgon. Jag är ingen vekling. Och det här året är det bäst att skärpa sig, även hur dåligt man än mår. Fysiskt och psykiskt. Jag måste plugga matte imorgon också, eftersom jag inte har material för det här hemma.

Nu ska jag fortsätta lyssna på mina LPskivor och vänta...

Sluta gör om bloggen!

I förrgår, lördag. Var det fest hemma hos mig. På tre personer. Eftersom de andra inte behagade att dyka upp. Bara Josefin och Matias. Fast någon vid namn Erik joinade oss senare, han kom ditflygande på sin motorcykel. Fast vi tyckte fortfarande att det var väldigt tråkigt så vi ringde några föningar. De kom och hämtade oss och vi drog på en annan fest där det var mer drag. Och vidare till Stadt. Och sen... Ja. Då var partyt igång på riktigt. Efterfesten hamnade hemma hos mig. Det slutade med att Erik, Hans, Josefin och Alexander sov över.

Igår låg jag och Josefin i soffan och åt pizza och popcorn medans vi kollade på That 70´s Show. Sen åkte jag hem till Sveg. Och jag har blivit sjuk... säkert svininfluensan/den nya influensan. Hoppas!

(Molly kom farande med bakbenen släpandes efter sig. Hon fick ett anfall när jag satt och skrev nu. Usch, det är så hemskt. Man ser hur rädd hon är i ögonen. Hon börjar krampa och kan inte röra sig och blir alldeles stel.)



Hatet

Jag kände en liten surpuppa. Han var alltid sur som en puppa. Han skaffade sig ett jobb och en tjej. Hon var verkligen jätteful. Och jobbet var att klippa tånaglarna på araber. Han tyckte han var bäst på allt. Att spela musik var enligt han ett av det han var bäst på. Själv tyckte jag att det lät som när en elefant fes. Han tyckte att hans kropp var som en gud. Jag tyckte att den såg ut som en slapp kondom. Han tyckte att hans tänder var bländande vita. Jag kunde inte ens se dem. Allt han såg var bara en illusion, en förvrängd verklighet. Han trodde att han var världsbäst på att laga mat, men det enda han kunde tillaga var ett paket nudlar med räksmak. Och de vart alltid överkokta. Som maskar. Det enda han verkligen hade rätt om var hur mycket jag hatade honom.

Nu sitter han säkert på knä och rengör vårtor och klipper tånaglar. Har hemskt dåligt sex med sin extremt fula flickvän.

It´s ya birthday.

Nu har tjocka släkten varit på besök och mumsat i sig av mammas goda tårtor. Till mat vart det thaimat, såklart. Gotttttt. Jag fick pengar, mycket pengar. Hohoho. Och ett presentkort på Eleven.se för 250 kronor från kusinerna och ett halsband från Mirja. En massa duschcremer och sånt av mamma och pappa.




Mhmmm, That 70´s Show <3


eumeumeum.blogg.se

.

Jag var "överraskad" av Josefin och hennes mamma igår. De kom hem till mig med bullar, presenter och blommor. Det var väldigt sött! Så när jag och Josefin satt i mitt kök och åt tårta och bullar kollade jag ut genom fönstret. Då fick jag se ett välbekant ansikte, nämnligen min mamma! Det vart en riktig tjejkväll med mina bästa. Josefin, mamma och Molly.

Idag blir det tårta. Typ snart tror jag... Fast jag vill helst sova, jag är så trött. Sen ska jag läsa på om bussregler. Jag ska gå till botten med detta problem! -Får man åka gratis till skolan på morgonen när man glömt sitt busskort? Busschaufförer är fanimej inte riktigt helt rätt i skallen. Åtminstonde inte den vi hade imorse. Bli sur för att Josefin glömt busskortet. Okej, visst hon glömde det. MEN busschauffören behöver inte beté sig som att hon haft sönder en glasruta. Dåligt bemötande. Undrar om man kan anmäla sådant? Det ska jag minsan kolla upp. Hehehehe!

Uppdatering:
Jag har skickat ett mail till x-trafik angående vissa saker nu. Hoppas de svarar, annars saftar jag tag med ett samiskt punggrepp.

Alwin



.

Släpp inte ditt hjärta. Ge det inte till mig, jag kommer att tappa det. Det kommer att gå sönder, lika ömtåligt som glas. Lika ont som att tappa andan.

Grattis till mig själv typ.

Idag är jag inte längre arton, utan nitton. Tror att det här var den sämsta födelsedagen jag haft. Hittills. Det tänker jag inte sticka under stolen med. De enda som kom ihåg att jag fyllde år var mamma, Mirja och Josefin. Känns bra. Nu ska jag sitta här och fira min födelsedag. Själv. Känns bra. Jag ska fira det med att äta mat för en gångs skull. Möjligtvis dricka saft till. Hyrt två filmer har jag gjort också. The haunting in connecticut och Benjamin Buttons otroliga liv. Hoppas bara jag vågar se rysaren ensam... Okej, det är verkligen inte kul att sitta här alldeles ensam på sin födelsedag. Men å andra sidan så är det onödigt om familjen skulle åka hit. Bara för det.

Nåja, nu ska jag sluta emo-blogga och knapra piller i stället. Bye.

I love to say fuck

Idag har skolan nästan tagit livet av mig. Tack för den.

När jag kom hem ringde polisen... Jag ska vittna på måndag. Spännande. Efter det trevliga lilla samtalet vandrade jag hem till Matias. Vi satt och pratade och kollade på Kopps, en mycket sevärd film! Sen såg vi en till film... Fast jag såg inte slutet, jag beslöt mig för att gå hem och sova. Och det tänker jag göra. Tror jag sover hela dagen imorgon, so fucking tired.


Jag pallade äpplen och låg på gräset och kollade på stjärnorna. Fast äpplena var sur. Men det dög. Godnatt.

Bra skit



Älska den som är hatad.

Dålig.
Urkass.
Värdelös.
Fetto.
Helt inte bra.

Det är hur jag skulle beskriva mig själv.

Dagen har varit dålig, jag har varit dålig. Jag gick hem, struntade i matten. Det känns så värdelöst. Jag kommer ändå inte att klara den. Frågan är om jag kommer klara något alls. Jag tror inte det. Jag kommer aldrig få något jobb, familj eller en ljus framtid överhuvudtaget... Så kan det gå när man är. Dålig. Alla känns så mycket bättre, och jag känner mig. Dålig. Det är synd att det finns de som älskar mig.

Just därför känner jag. Varför inte vara så dålig att ingen vill älska mig? Varför inte bli en riktigt hemsk människa? Ingen vill älska någon hatad. Ingen vill hata någon älskad. Så om jag blir tillräckligt hatad. Stöter ifrån alla. Beter mig väldigt olämpligt... Nej, det skulle jag inte kunna. Jag är nog helt enkelt för dålig för att vara dålig.

En sak, som jag gillar att göra mot de som inte behandlar mig rättvist. Bli ännu mer det de inte gillar.

RSS 2.0