Humor.

Svegs ishall brann upp inatt. Gissa om gatorna här var befolkade? Sånt sprider sig som löpeld!


HAHAHA...hahaha...HAHA!

*

Ont i halsen, feber imorgon? Det visar sig. Jag måste in till Ljusdal vilket fall som helst, ska ta blodprover. Får inte äta innan dess, och det var ju tråkigt för jag är hungrig. Springer runt i lägenheten i min paradisdräkt och lyssnar på The Shins i alla fall. För er som undrade. Vilket man brukar göra ibland. Undra alltså. Jag börjar inse att döden närmar sig för både mormor och morfar. För snabbt. Fast, egentligen fattar jag nog inte ändå. Att de kommer att dö så himla snart. Det känns som att de kommer att leva för evigt... I alla fall morfar, hans cancer kom så plötsligt och oväntat. Mormor har jag alltid vetat, hon har alltid varit lite så där "död" ända sedan jag var liten. Har man KOL (Kroniskt Obstruktiv Lungsjukdom) så vet man liksom. Man dör av att man kvävs. Eller att kroppen blir för svag för att hålla sig vid liv. Jag har aldrig stått nära min mormor, eller morfar. Men ändå så älskar jag dem. Och trots att jag inte visar att jag bryr mig särskillt mycket, eller att det påverkar mig, så bryr jag mig. Men det som gör mig mest ont är att se min mamma. Hennes båda föräldrar, bara försvinner...

Nu ska jag sluta skriva en massa töll och sova istället, gute nacht!

lololololol

Jag ska aldrig mer dricka alkohol. Eller, kanske när jag blir 60. OM jag blir 60. Sånt vet man ju aldrig. Det känns lite tråkigt, men jag överlever nog. Jag kommer att skriva på ett avtal om att jag inte får dricka. Spännande! Här ska botas ADHD. Medicinen innehåller amfetamin och det är livsfarligt att blanda den med alkohol. Då kan jag med all säkerhet säga att jag inte blir sextio år... Men om jag börjar medicinera nu, så kanske problemen försvinner på äldre dagar. Då kan jag kanske få dricka alkohol igen. Sista gången jag drack alkohol var då alltså igår. Blir finemang det här! WOHO!


Jag ska nu äta mig en macka och sen dö en smula av att studenten snart är här!

Teatärn

Åh, jag vill inte att teatern ska ta slut... Det kommer att kännas tomt. Jag som hatade den som pesten förut, älskar den lika mycket som jag älskar godis. Jag har varit på toppenhumör hela veckan också, men nu känner jag att det börjar försvinna. DAMN... Nä, jag ska tänka bort de negativa tankarna och fokusera på allt positivt!

Nu ska jag skutta i sängen och sova en välbehövlig sömn!

Om att döda Kissie...

Hur kan man vara så jävla blåst? Helt hjärndöd och ytlig... Makes me sick.

Nu är det bara sju teaterföreställningar kvar... huj huj! Det går undan, från början var det elva. Det är väldigt tröttsamt, men roligt att springa ut och in på scenen, byta kläder och skutta runt på tå. Jag ser fram emot fredag, då är det sista föreställningen. Folk som betalar för att se teatern kommer då, och förhoppningsvis får vi lite bättre publikrespons än vad vi fått från små högstadie-elever som är för puckade för att förstå vad det handlar om. PO fick till och med gå igenom vad den handlade om innan vi började igår. Idag var det därimot gymnasiet som kollade, inte alla klasser dock, de andra ser i morgon... Nu ska jag försöka städa. Det ser ut som i Hitlers hjärna här.

You make me glad, when you are sad.

FYYYYFAAAAN... Vilken lång dag det här har varit. Drygt nio timmars genrep med teatern. Och i morgon blir det ännu ett genrep, för på måndag är det kört. Då har vi första föreställningen. 11 stycken på fem dagar... Suck! Åter igen, varför gick jag med i teatern?!

Anyhow, det är skit på dumburken och jag har ingen film på datorn. Uiuiuiui, jag orkar inte. Hejdå.

-

Känner mig sneaky...

Imorgon åker jag till Ljusdal för att slava på teatern. Jag skuttar av glädje.

Förresten, är det bara jag eller är det en aning narcissistiskt att ha ett helt album med bilder på enbart sig själv?

Ingenting jag hittills skrivit har något samband... Jag jag jag jag jag jag jag. Dö.


Just det. Jag HATAR folk.

I see yououououuuuu........

HEJ. Igår övningskörde jag uppför Djävulsbacken! Det gick bra. PUH! Det är varje övningskör-förares värsta mardröm... Jag har fruktat den sedan barnsben. Men jag klarade den, jag stannade mitt i backen, och startade igen. TVÅ gånger. Fyfan vad bra jag är, bäst i världen till och med. Jajemän. Utan att överdriva.
Nu ska jag åka hem till mormor och Sune. Sune fyller år i dag! Uiuiuiui! CIAO.

Kaboom

Island  = vulkanutbrott = inga flyg går. Sist den hade utbrott varade det i ett helt år. Låt oss hoppas att det inte är lika länge nu. Med tanke på flygen. Alla plan är inställda på obestämd tid. Tänk alla som ska till Sverige, eller utomlands. Och all frakt som går via flygplan. Touché...

Jag skiter i om du är en kultiverad tönt.

Som några kanske märkt, så tycker jag om att provocera. Det är... en hobby, skulle man kunna kalla det. Det är ett nöje som gör min vardag lite roligare. Det är oftast småsaker. Kan inte komma på något bra exampel just nu...


Jag fick förresten min studentmössa idag! Jag köpte den dyraste av alla. Jag längtar tills man får börja använda mössan. Jag längtar tills studentveckan! Och alla som inte gör det kan väl bara strunta i att ta studenten. Bitterfittor...

Tack no, haj no!


MONKEY


Nu åker jag in till Ljusdal för att öva en meningslös teater. Fyfan. Varför skulle jag vara med i den för? Jävla dumt. Nåja, efter jag våldtagit busschauffören känns det nog bättre. Ännu bättre efter att jag slagit sönder fönster lite här och där.
Fleisch

Att stava fint, och prata rent

bränd littä fläsk ida, synd int nå forsvann. man gatt vare i alle fall! for uta övningskorde litta oh, gack bra dä. man no ska mä söv...

tack no, haj no!

Raisins

Mår som en överkörd grävling. Fuck it all.

Skippar skolan fram tills studenten och tar fram vodkan i stället.

Hade en rolig dag/kväll igår i alla fall, och idag. Ett tag.

kött fleisch

Igår var en snorbra dag. Sån där dag man minns. Mirja hjerta Jenyfär.

Klockan fyra åker jag till Anton och grillar med några andra, spenande.

mamamama

crash my mind

Har sovit bort hela dagen, sov hemma hos farmor och farfar också. Nu vill jag sova igen. Helst inte vakna...?

*

Anton och Fredrik kom och hämtade mig med taxi igår kl 02:00. Movie time! Vi for till Nilsvallen, kollade på film i några sekunder och kom på att det var roligare att lyssna på musik och Youtuba och dricka vin. När klockan blev runt fem, somnade Anton. Men vi fortsatte musik-lyssnandet tills klockan vart halv sju. Då gick vi och sov. Vid tolv väckte Anton oss. GREJT. Resten av dagen fram till klockan fem kollade vi på film, typ Pulp Fiction. Dom höll på att dö när jag sa att jag aldrig hade sett den, så då var det bara att se den. Och ärligt talat, jag har inte gått miste om någonting. Den var jobbigt lång, men visst, den hade sina fina scener. Med blod och sånt. Hjärnsubstans! Jag är så sjukt trött just nu, fattar ingenting som händer i skallen.

Bajsa gott!

...

Jo just det. Igår, på Husky i Vemdalen, så såg jag något som jag bara sett på TV förut. Guess what?! En livs levande plastikopererad människa! Brösten stod givakt i hopp om att se större ut än vad de klarade. Det såg även ut som att hon hade dödat en anka, skurit bort näbben och opererat fast den på sin mun. Ja, behöver jag säga vilken färg hon hade på håret? Nä, tänkte väl inte det...

Blodprov och Husky

Vilket lov detta är! Wunderbaaaaar! For till Husky igår och festade med Mirja och några andra. Vi var sex personer i en Ford Fiesta. Det är alltså trångt med andra ord. Men bakluckan var skön. Jag drack ingen alkohol igår och fick inte äta på 12 timmar. Bugger! Jag skulle ta blodprover idag, och då kan värdet i blodet bli fel. Jag tycker det är så kul att ta blodprover! Så himla coolt att se när de sticker in nålen och det börjar flöda ut en massa blod. Och när blodet ligger i rören och är alldeles skummigt. Liksom, tänk att det kommer från mig! Att jag har haft det i min kropp... (Nej jag är inte morbid, jag är bara fascinerad!) Hur som helst, jag sitter ute på våran altan just nu. Det är ganska varmt faktiskt. Snön droppar från taket. Spelar Beach Boys på Spotify. Oh yes, im corny! Jag har verkligen blivit en tönt. Sån här mesigt känslosam tönt och skriver en massa strunt och oviktigheter i sin blogg. Alltså, BLOGG?! Jag borde bättra på min image istället. Hihihi, nu ska jag äta prinskorvar och potatis guuuu´ va´gott!

Later DUUUDES!

April

Jo... Jag har INTE tappat några tänder. Så ni vet. Det var ett aprilskämt, förlåt! Haha...


Idag har jag ätit frukost på altanen, det var typ SÅ mysigt. Har just kommit hem från Conny och Pernilla. Jag har suttit barnvakt, vilket var gött. Ungarna somnade på en gång efter att dom gått. Sen hade jag hela huset för mig själv! Det firade jag med att äta popcorn och göra ingenting, haha... I lördags var vi hemma hos dom och åt också, morfar var även med. Vi firade hans födelsedag i förskott! Satt ute på altanen och åt grillat. Sen gick jag och Josefine och köpte glass. Thumbs up!

.Haha... Das ist gut ya!

GREAT!...

Vaknade klockan åtta imorse av att det kändes jävligt konstigt i munnen, smakade blod... Började tugga lite när jag kände hur det knastrade, precis som om jag hade en massa småstenar i munnen. Sen kände jag att ena framtanden saknades! Liksom, va?! Jag sprang upp och kollade i spegeln, och mycket riktigt. Det saknades, inte bara en, utan fyra jävla tänder!! Tänderna hade typ "gått sönder" i mindre delar, så det var det jag trodde var stenarna. Det var bara att skölja munnen med vatten och spotta ur. Jag ringde tandläkaren i Sveg, eftersom jag inte är inskriven i Ljusdal. Jag fick komma dit på en gång, så jag tar tolv bussen hem. Tur att jag fick tid så snabbt... Inte så vackert med fyra gluggar, dock är det bara två av dem som syns väl. Hoppas att det går att rätta till!

2 gut sånglisch!Nu ska jag sova. Guten nachten!

RSS 2.0