FU!


Sludderslödder raklödder

Bloggar igen. Det vilar en förbannelse över mina bloggfingrar känner jag. Skriver på tok för ofta och mycket. Jag ska skärpa mig, lovar. Ett inlägg i månaden för att se så att jag lever. Tänkte bara skriva liiiite liiite till, okej?

Imorgon (om det inte blir ett rejält busväder) så åker jag och familjen till Hudiksvall på den där "mellandagsrean", som så många gnatar i. Måste väl kolla upp vad det är för något. (Jag vet precis vad det är, och allt som heter "rea" har en rejäl dragningskraft till mig.) (Pinsamt nog.) På hemvägen släpps jag av utanför Patrik och stannar där. Blir nog awesome. (För jag har saknat honom.) (Och det har bara gått en vecka.) (Pinsamt nog.) (Borde inte jag sova nu? Jo det borde jag. Godnatt!)

OMG jag är så snygg! ;)

Jultomten kom igår, han tyckte nog att ja va en snäll flicka fööööör, ja har fått såååå många bra och fina och dyra prisenter, tänket visa upp dom här i bloggen! För ni blir säkert så jätte avendsjuka på mej  ;P


En jätte söt apakatt som jag har döpt till Amigo <3GOLDEN GRILLS! Vem kommer att va snyggast på festen nu då? ;) <3One piece dress! OMG sååå nöjd *hihi* Nu kan jag stänga in mej i den och lukta på mina egna fisar <3Mer får ni se nån annan dag, för nu har ja lite bråttom för ja ska på partaj hos Bingo Rimérs managers, manager. Och såklart, träffa mr "K.U.K"

Hoppas ni andra fick fina prisenter också,fast kanske inte ni fick lika dyra som mina ;) <3 LATER BITCHES!

Lolololololololololoooo hohohohooo, hohohooo!


Bara för att jag är så sjukt jävla snygg. Och för att jag inte lagt upp någon bild på mig på typ evigheteeeer asså shiiiet. Folk kanske undrar hur jag ser ut nu för tiden. Den nedersta bilden är nog den mest rättvisa. Asså shieeeet.

Jullåtslista: Jullåtslista

(Okej, jag hade visst lagt upp bilder på mig själv nyligen. Men det skadar aldrig att lägga upp fler Cuz Im so prrretty!)

Lite skryt och sånt.


Lite bordsarrangemang som ska stå på bordet imorgon.

Och whaaaat?! Är det verkligen julafton imorgon? Eller är det bara ljug? Och i stället för att sitta och lägga spindelharpan på datorn borde jag göra bättre saker. Som att sy om min klänning så att jag inte visar tuttarna. Det vore ju ändå lite förargligt om det skulle hända vid julbordet. Vips, så ligger det ett par boobs på bordet. (För jag är så kort.) (Men jag brukar sitta på knä så att jag inte ser så liten ut.) (Men det kan man inte göra på ett julbord liksom.) (Jag tycker om att skriva såhär.) Så jag borde verkligen sätta fart... (So I should really go fart.)


Och... Morfar kommer inte idag. Som han alltid gör dagen innan julafton. Jag sitter och väntar lite, längtar tills han dyker upp i sin bil. Bara det att hans bil står på våran uppfart. Vi har även fått julkort, adresserat till "Yngve Persson". God jul och gott nytt år, står det på två kort som han fått. Någon vet inte om det, att han inte finns längre. Sedan fick vi ett till julkort, till oss, där det stod "God jul önskar Gudrun och Roland". Bara det att när de skickade kortet den 15e december så levde Roland fortfarande. Men han dog alldeles för några dagar sedan. I cancer. Döden ville inte vänta.

Så, slut på deprimerande "död-inlägg". Jag tycker det räcker nu.

Så, god jul och sånt!

.

Julen.

Jag tycker om den. Och inte på grund av paketen man får. Det kvittar. Även fast det är det enda som betyder något för vissa. "Åh, hon fick mer paket än mig! Åh, jag får alltid så lite paket. Blablabla." Sånt bryr jag mig inte om. Det enda jag vill ha är min familj. Det uppskattar jag mycket mer än julklappar. Och sen blir ju julen lite vad man gör det till också. Som med allt annat. Har man tråkigt, ja då får man väl göra någonting man tycker är roligt då. Jag gillar julen. Och även fast både mormor och morfar inte finns kvar, vilket kommer att kännas oerhört jobbigt, så ska jag ändå göra det bästa utav det. För det hade dom viljat.

All I wanna do is watch Cartoons with you.

Jag har ritat, bara för jag vet inte. Jag ska skapa, det är därför jag finns, GOD SENT ME TO PAINT PICTURES OF WIERD THINGS. Typ. Nä. NOT.


Och ja. Jättefint att jag råkar titta fram och visar mitt vackra ansikte. NOT. Meeen, det ska föreställa Natalie Portman. Som är typ snyggast evvaaah! Åh, det syns inte ens att det är hon. Äh... Det är en dålig bild, den ser bättre ut i verkligheten. Skuggorna är CAPISCH!


Mamma kommer att döda mig imorgon när hon läser det här och ser hur sent jag är uppe. Om hon inte märker det redan nu snart när jag ska gå och kissa. HEH.

<3


Kolla på 4:an. Där kan man vila ögonen på den här snygga gamlingen.

Döden.


Vinterdagar.

Sparkar på en snöklump. Precis som alla andra barn, så som man gör när man är på väg hem efter en tröttsam skoldag. Man försöker sparka snöklumpen så långt man kan, utan att den åker allt för mycket åt sidan, för att sedan skjuta iväg den på nytt. Ända tills man kommer fram, och hoppas på att den inte gått sönder allt för mycket. Det finns ingen tid just då, på vägen mellan skolan och hemma. Man har inte bråttom, man har bara tråkiga läxor som väntar på att bli gjorda. En förälder som tjatar om att man borde städa rummet. Då kan man lika gärna leka fotbollsproffs med en bit snö. Och när man nått så pass långt att man inte kan sparka på den mer, då mosar man den med skorna.

"I feel like shit, but at least I feel something."

HEJ BABES!

Jag har blivit bitterfittfri. Säg det tre gånger i rad vettja! Jag vet inte vad som hänt. Mitt humör har ändrats ganska mycket nu i höst. Till det bättre. Jag har väl börjat fått grepp om den sliriga lergropen jag legat i antar jag. Visst, jag kan ha mina bitterfittstunder. Men de går över minst lika snabbt. Förut var jag det på heltid.

Jag kan dra en kort historia om vad jag har gjort och hållit hus den senaste veckan:

Från måndag till söndag har jag varit i Ljusdal. Hos Patrik. Lekt med Emma, Josefin och Lovisa. Skitkul och bra har det varit! Patriks mamma har lärt mig att knyppla också. Alltid roligt att lära sig något nytt som man brukar säga. Mamma har varit dålig och spytt blod. Hon fick åka ambulans till Östersund. Nu mår hon lite bättre, men äter lite. Jag vart jätterädd när hon ringde.  För nu tycker jag att Döden får hålla i sina hästar ett tag. Helst väldigt, väldigt länge. Idag har jag i alla fall stickat och julpimpat mitt rum oooooch, trääänat! Det har jag inte gjort sedan morfar dog. Och jösses vilken dålig kondition jag fått. Men äh. Whatevvah. Så, nu har jag sammanfattat jättekonstigt helt hullerombuller och hutteliduttelidej.

BYE BABES!

Älg.

Jag har magkatarr. Gött. Ont.

Jag har varit i Ljusdal. Med Lovisa, vi gick upp till Slottegymnasiet till Patrik. Det var öppet hus där. (Dörren står öppen alltså, till huset.) (Det föregående var simpel dagishumor.) Och kollade på "Modevisningen". Det var skoj, och låten de spelade går på Repeat i hjärnan. Jag har varit hemma hos Patrik sedan i torsdags, men idag for jag hem. För imorgon *Trumvirvel!* är det skidskytte i Östersund! Snacka om att jag ska klunka vatten då. Not. Jag kommer att bli magsjuk. Fast jag börjar redan bli sjuk förresten. Äh. Hejdå.

RSS 2.0