<3


Blabla blaaa...

Lönebesked idag. OOOOOH! Happy! Det får till och med en smiley :D

Imorgon åker vi (la familia) till Idre och bor i en hyrd stuga med våra norska släktingar. Det blir trångt och kallt. Sova med fienden... Hoppas de inte hugger oss i sömnen. För att överleva ska jag bunkra upp med godis, film och böcker. Det finns inget internet där. För er som undrar så kommer jag inte att åka skidor. Utför alltså. Ja, inte längd heller. Jag har aldrig åkt slalom, kommer nog aldrig att göra det heller. Trots att närmsta backe är några kilometer bort. Sport har aldrig intresserat mig direkt...

Kingkong!

Katt åt glödlampa, lös i magen

Katt åt svärmor, släkt i magen

Katt åt stol, satt i halsen

Katt åt haj, hade inge´ val

Katt åt hip-hoppare, rapade

Katt åt hund, fick skäll

Katt åt JAS, blev Gripen

Katt åt trädgård, fick rabatt

Katt åt vulkan, fick utbrott

Katt åt batteri, gjorde volt

Katt åt ben, gick bort

Katt åt bil, blev ivägkörd

Katt åt boll, rund om magen

Katt åt cement, hård i magen

Katt åt deg, smet

Katt åt eka, fick ro

Katt åt elskåp, blev proppmätt

Katt åt fiskare, fick spö

Katt åt gitarr, blev stämd

bloggupplivingsförsök nr1


Det här längtar jag till...


Dill-Emma

Har tänkt lite på vad jag ska göra efter studenten. Det lutar åt att gå här i Sveg på folkhögskolan Bäckedal. För att läsa upp en hel drös med ämnen som jag aldrig verkar bli av med, så som matten. Men det finns sjukt många nackdelar med att gå där.
  • Jag kommer att bli "knäppifierad" av alla Svegsbor. Bäckedal har ju ett litet rykte att vara konstigt och annorlunda. Även fast jag är en estet så känns det lite... Udda. Jag har alltid tyckt det. Att det går konstiga människor där. Fast jag har alltid varit fascinerad av dem. Men jag vill kanske inte vara en utav "knäppskallarna" så att säga. Hehe, ja ni kan kalla mig fördomsfull.
  • Jag kommer, från att ha bott själv i tre år, bo hemma i ett helt år. Alltså inte så lockande. Fy tusan. Jag tycker att det är jobbigt att vara hemma en hel helg liksom. Man längtar tills man får komma "hem" till lägenheten och fortsätta sitt privatliv så att säga. För det får jag inte mycket av här. Tyvärr. Jag tycker inte om det. Jag behöver få vara själv om jag ska bo hemma. Kunna stänga in mig på mitt rum, se på min egen TV, skita i min egen toalett, äta då jag är hungrig, sjunga när jag vill, vara arg och slå nävarna i väggen utan att alla i familjen ska höra. Jag kan fortsätta i en evighet... ÅH. Nä, detta gör att jag verkligen inte vill gå på Bäckedal. Jag skulle få psykbryt efter bara en vecka! Jag kan ju inte heller hyra en lägenhet, det skulle jag aldrig ha pengar till.
Sedan finns det ju självklart positiva saker. Till exempel att jag kan jobba efter skolan och få lite pengar. Jag behöver inte laga mat, inte köpa den. Ganska praktiskt. Dessutom kan jag äta mat varje dag och behöver inte snåla på den. Men dessa saker är ju egentligen bara småsaker. Frågan är... Vad hur jag göra? Ska jag gå på Bäckedal i ett helt år med risk att bli mentalt störd och få ett icke existerande privatliv? Eller ska jag skjuta upp studierna och göra det som känns kul för en gångs skull? Hmm... Hjälp?

Jag <3 bussar

Det är så mysigt att åka buss. Ikväll var den försenad med en kvart. Det var grymt kallt ute, till och med isbjörnarna skulle klaga. Jag fick springa till bussen för jag tänkte att "tänk om den är för tidig?!". Hehe. Ja, jag fick stå där i 25 minuter i lite kläder, eftersom jag inte hann ta på mig mer än vad jag behövde. Men bussen dök upp, precis då jag börjat ge upp hoppet. Busschauffören såg nog min stelfrusna blick och vita lugg, för han tyckte att jag skulle få åka gratis. Jag samtyckte. Jag vart inte allt för glad av att stå där och vänta. Men jag vart genast på bättre humör. Dessutom satt det en snygg man lite längre fram som jag kunde vila ögonen på. Det kan man ju inte klaga på liksom. Jag stoppade i hörlurarna och tryckte på Play. Trots den höga volymen (kanske allt för hög?) så kunde jag höra en bred stockholms-dialekt skära igenom ljudet av trummor. En mycket irriterande röst från en medelålders kvinna. Åh, så dryg hon var. Babblade på om oviktigheter och tomma samtalsämnen. Helt värdelösa. Så jag höjde volymen lite till och iakttog hennes minspel och gester. Hon for och flängde med armarna och hennes ansiktsuttryck kunde jag inte tyda på annat än att hon försökte stöta på busschauffören. Så skamligt... Det är på bussen allt händer.

Tänkte att alla som inte sett den här, veeeerkliiigen borde göra det. Den är störd och jag älskar den. <3

Skrik och Panik

Mååååååste städa! NU! Fort som satan.

Incest

Det här med incest... Jag sitter och kollar på kanal 5 om ett program som handlar om syskon som blir kär i varandra. Det är ganska sjukt egentligen. Att bli kär i sin bror/syster och även ha sex med den. Nej. Tanken får mig att bli illamående. Men däremot att det skulle vara brottsligt kan jag inte förstå. Att man kan få livstid för att vara förälskad i någon. Det känns också fel. Vad ska man tycka och tänka om det här egentligen? Rätt eller fel? Man kan ju inte hjälpa om man blir kär i någon, men sitt syskon... Det finns ju fler människor att bli kär i, som inte delar blodsband så att säga.

now i know

Hmm... Jag tog en sömntablett för ca 45 minuter sedan. De skulle börja verka efter trettio minuter. Sist jag tog en så gick det på en kvart! Och då började jag hallucinera. Jätteotrevligt. Konstiga gubbar som ändrade storlek och var grå-vita med jättestora ögon. Hoppas att det inte händer igen, för jag vart jäkligt rädd. Jag råkade förövrigt skicka ett MMS till fel person idag eftersom det är alla töntars dag. Den skulle till Josefin men hamnade hos någon annan. Det var en bild på mig med plutande läppar och galna kåt-ögon. SÅ JÄVLA PINSAMT. Personen i fråga verkade inte tycka särskilt illa om den dock... Efter lite bortförklaringar. Hehe... Trots att jag gör bort mig dagligen så vänjer man sig aldrig.

*

Jag jobbade lite igår... Det gick inte så bra. Mitt huvud hängde inte riktigt med. Det slutade med att jag hade ca fem personer kvar att gå till när det var en kvart kvar tills jag slutade. Inte bra. Och det fick jag höra med. "Det här är inte bra, nu måste du skynda dig, fort fort fort! Det är inte bra det här heller!" Ja, jo... Tack för påminnelsen. Jag som redan har så stor prestationsångest. Det är så jobbigt. Varenda gång jag är hem till någon så känner jag att jag måste vara jättenoga så att ingen kan klaga på någonting. Jag diskar allt som går att diska, tar ut soporna. Ser till att allt är skinande rent. Viker deras kläder och överkast så prydligt jag kan. Det är ju visserligen så man ska göra, men ska man må dåligt över att behöva vara så noga? Hm... Just nu sitter jag och önskar att jag kunde få köra lite skoter. Det är ju superfint väder ute idag. Inte så kallt heller för den delen. Jag vill bara vara utomhus och ligga i snön och må gött! Det gör mig glad att tänka på att februari snart är över. Det betyder att det snart är vår! VÅR! Mmmh, jag älskar våren. Det är den bästa årstiden. Sommaren brukar man bli så besviken på. Men våren, den är alltid vår.

40 är ett bra nummerGrattis på 40-års dagen mamma!

4

Fyra ifrån. Helvetet. Fyra ifrån. Där jag dör. Fyra ifrån. Galenskap. Fyra till och jag kunde säga hejdå till allt som varit friskt. En annan Jag. Den Jag med några få hårstrån kvar på skallen. Den Jag med ett barns lekfulla flin. Den Jag med en gammal mans perversa fingrar. Krokiga, knotiga fingrar. Redo att grabba tag i köttiga stycken.

RSS 2.0