Knyckta bilder från Josefin!

Måndags, kubb och krocket i Jonsparken!

Jag och Erik sprang som barn efter glassbilen, och kom tillbaka med lite strutar.


Motståndarlaget. Skrämmande?!

Och om man har en lång klänning så är det bäst att dra upp den när man ska kasta på kungen! När jag sedan tittade upp så fick jag se några nyfikna småpojkar. Härligt att bidra med någonting ibland liksom...

Så brutalt knyckta bilder, utan tillstånd och allt. Hihi!

Tisdag

ÅH! :( vill inteeeeeeeeeee. Fast ändå vill jag. BAJS

Hejdå!

Nu åker jag till Jonsparken och spelar kubb med mina bästaste vänner!

Bajsa på, hejdå!

Fin låt då va


ENENENENEN

Dagens dag:
  • Promenerat med mamma
  • Tränat med mamma
  • Gymmat
  • Klippt gräset
  • DUSCHAT, svetten rann som aldrig förr (i fall ni ville veta)
  • Målat en tavla åt mamma
  • Åkt två gånger till Ytterberg med vatten
  • Promenerat en gång till med mamma
Ja, en ganska aktiv dag. Göttmos. Nu ser jag fram emot imorgon, bla blablaaa, för jag ska träna!

Bajsa på, hejdå!

BTW

Jag har fått en supersnygg t-shirt.

HE HE!

Ich bin nicht oberflächlich

Hej bloggen! :D:D:D:D

Jag är glad. Japp! Och snart är det studenten. Fattar ni?! STUDENTEN. Peppa liksom! Det är helt galet. Jag kanske är galen, som är så överdrivet glad. Men äsch, det är kul att vara glad. Har ägnat större delen av mitt liv att inte vara det, så nu är det min tur. Jag har börjat träna förresten. Utifall att ni ville veta, hehe. Ojjoojojooj. Jag känner mig bra nu för tiden. Jag har börjat plugga tyska, självmant. Hur duktigt?! Suuuuperduktigt. (Ja, man får säga så utan att få blickar på sig. Tror jag? Jag ser inte att någon kollar på mig nu i alla fall, så det är ju ett gott tecken.) Japp... Och så tycker jag att Josefin kan lägga upp bilderna på oss i tisdags i sin blogg!? Anywaaay, snart ska jag och mamma spela bilbingo. Och äta bullar. Yummie!


Okej, nu taggar jag ner här. Det känns dumt att vara glad. Det känns som att jag inte har någon rätt till att vara det.

Weeds

Om ni känner för ett gott skratt ----> Klick on this

Drömmar är konstig

Jag sover konstigt... I går natt drömde jag att jag körde bil och började volta, vaknade av att jag höll på att rulla ner på golvet. En stund senare vaknade jag av att jag sträckte armen rakt ut i luften. En annan gång drömde jag att de borrade i min tand och vaknade med en jävligt ond tand, som inte alls gjorde ont egentligen. När vi åkte bil igår så sov jag (såklart) och drömde att jag fick en fluga på min klänning och sopade bort den med handen. När jag tittade på handen var det flugmos på den, och viftade då rent reflexmässigt med armen. Vaknade av att jag drämde handen i bildörren. Mamma och pappa undrade vad jag gjorde... Sen på morgonsidan så vaknar jag alltid av att jag är dyyyng blöt i svett. Jag får sova med en handduk så jag kan torka mig. Jag drömmer att jag gör saker, och när jag vaknar gör jag som jag gjorde i drömmen. Till exempel så skulle jag äta tårta, och vaknade då av att jag tuggade. Vaknade även av att jag grinade hysteriskt igår natt.

Vad är detta?! Jag vill inte sova i natt... Och absolut inte vakna upp av att jag ligger i en pöl av svett. Det känns lagomt mysigt. Jag har aldrig drömt så här förut. Känns skumt.

Bjarnshafariih

Åker på björnsafari snart. Och det vore då själva fan att inte få se en björn efter att ha bott 20 år i Härjedalen och aldrig sett en enda. Liksom, va?! Det praktiskt taget kryllar av dem här. De går utanför huset, men ändå ska de vara så svåra att få ögonen på. Fast vissa har tur. En som pappar jobbar med var ute och joggade en morgon. Han sprang ned för en backe, då en björn plötsligt stod där mitt i vägen och stirrade på honom. Då vände han på klacken och sprang tillbaka. Sedan finns det några som haft lite mindre tur också. En annan person som pappa jobbar med vart överfallen av en björn. Han var med i diverse tidningar som Aftonbladet. Han och en till man som var med honom. Och han har fortfarande ärr i ansiktet. Så, ja... Har jag tur att jag aldrig stöter på en björn när jag är ute och plockar bär? Eller otur? Ganska konstigt att de inte blir sur på mig när jag tar deras mat... Det skulle jag bli i alla fall. Ännu värre om någon tog mitt godis!MUSCHI

Men kom hit någon gång då satans hyresvärd. Jag hatar att vänta och jag har spring i benen. MÅSTE UT. NUUU! Kom hit och byt de där jävlaperkelemuschimerdefjandinnfanden-nycklarna någon gång. Annars får han smaka på min vrede. Eller vad man nu säger. Ät min vrede? Äsch...Är han inte lite obehaglig så säg?
Partysmurfen, våran obligatoriska maskot vid hemmafester i Färila.
Boende: Hos mig.
Civilstatus: Singel och gift med alla!
Intressen: Ganska uppenbart... Att vara obehaglig, partaja och smurf-dyka.
Religöis åskådning: Smurfismen.
Söker: Män, kvinnor, barn, smurfar och mindre fyrbenta djur.
Mål i livet: Föröka sig, samt sy igen sina kroppsliga hål.
Favoritserie: CSI Miami, Miami Ink mm...
Övrigt: Har ett stort paket, ett ständigt sug på ett gött party, gillar det mesta att äta... Och han har en Ferrari, i miniformat.

Så, någon som känner sig sugen?! Det är bara att kontakta mig på 0768200750. Han äger ingen egen telefon, så jag tar på mig den uppgiften.

BAFAGGDSGDS

Jag är en riktig hurtbulle! Klev upp (släpades ur sängen) vid halv åtta. Jag och mamma skulle nämligen ut och gå. Så efter fyrtio minuter kom vi hem och gjorde en massa ap-liknande övningar. Efter det åkte vi upp på sjukhuset för jag skulle ta blodprover, vilket gick smidigt och bra! Kom hem igen, åkte på Sportringen och köpte ett par bra skor att promenera i. Dom tog mina snygga superslitna Converse i utbyte mot dem... Det kändes vill jag lova! Men nu har jag ett par übersköna skor i stället. (Sportringen har en deal att om man köper ett par nya skor så kan man lämna in sina gamla och få 400 kronor för dem. Jag köpte mina Converse för 300 så jag vann 100 kronor på det hähä!) Sen sov jag ca fyra timmar... That´s my day.

Stop Motion

Sökte på Miike Snow och såg passande nog den här videon. Vi som höll på med Stop Motion på skolan idag!

Vorzeitiger Samenerguss

So translate it.

Fettet dryper runt den hungriga munnen. Blodet runt den giriga. "Stå vart du vill, men stå inte i vägen". Skärande knivar i ett stycke kött. Rått kött, i mitten av förruttnelseprocessen. Ivriga maskar kryllar och vrider sig. Vad gott. Du förstår, jag har inte alltid varit en människoätare... En gång var jag vegetarian. En hungrig vegetarian med sug på kött. Så jag kom på den ultimata idén. Att äta män. Ondsinta män. Vem vill ha dem? Vilka kommer att sakna dem? Ingen. Nu har jag dem i mig. I mina tarmar. De lever i mig, precis som maskarna. Ibland kan jag känna dem... röra sig. Vet ni vad jag gör då? Jo, jag tar en tugga till...

Für du Kürbis!

Ingen humor...

På pisshumör och orolig. Härligt! Fan...

Nåväl, de senaste dagarna har varit bra. Jag har varit med Mirja. Vi sov i husvagnen igår, eller först sov Mirja på soffan medans jag och bror Simon var på storön på Rocknight som SSU ordnat. Simon är med i SSU och fick därför hjälpa till hela dagen. Och när det började närma sig slutet så började vi plocka ihop. Lampor, sladdar och hela köret. Vi kom hem halv fyra på morgonen. Då satt vi och surrade i köket, jag Mirja och Simon. Innan jag och kusin gick till husvagnen och kollade klart på en film, samt pratade om bajs och skrattade. Fin dagkvällnattmorgon. Och idag (igår) var det första maj, vilket innebär att Socialdemokraterna går i ett tåg med fanor och bla bla... Det borde ni veta så jag tänker inte förklara. Allt gick som smort! Mycket folk, SSUarna från igår var med vilket var toppen! Synd på regnet och kylan. Annars var allt jättebra och kul.


Den här bilden har jag nu förövrigt publicerat på samtliga internetsajter. Jag gillar den. Jag skulle vilja påstå att den visar mitt rätta jag. Ni får analysera själva, om ni vill. (Tagen av Josefin.)

Den här gillar jag också. Mest för att den är på mig. Och nej, hur mycket ni än försöker så kommer ni inte se något oanständigt. Så, nu ska jag se en film och sen sova här i husvagnen.

RSS 2.0