Bränt fläsk!

De senaste dagarna har jag suttit och stekt i solen. Ja, JAG har det. Väldigt ovanligt om jag får säga det själv, jag brukar alltid undvika solen och dessutom har jag inte tålamod att sitta och vänta på att få fläsket bränt. Men nu har jag gjort det! Och idag lyckades jag bränna mig på bröstet, såklart. Jag bränner mig alltid. Jag och solen är inte så bra vänner... Ganska härligt är det ändå, att man kan sitta ute på gräsmattan i bara bikini utan att frysa.

Watermellån
Och så ni inte ska tro att det är en robot som sitter och skriver så får ni grusiga cam-bilder på en osminkad mig i pyjamas! TADAAAH! Haha, jösses. Jag känner mig sjukt obekväm med att lägga upp dessa bilder. I look like a fjortis. And I smell like one too. Den nedersta bilden luktar jag på mitt hår, "mmmh, det doftar sardiner". Äh, whatevvah. Inga fler ursäkter, jag lägger upp dem för jag är ju så jävla snygg. Duuuuuh!

BLOGGGGAAhhh

HEJ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Jag har haft superduperbra de senaste dagarna. Huset har varit fullt. Patrik, Patrik och Eva har varit här i helgen. Patrik som i min pojkvän, och den andra Patrik är min morbror. Eva är hans fru. Vet inte om ni fattar någonting nu, eller om jag lyckats förvirra er. Hur som helst så har vi haft partaj på våran altan! Till sena natten! FATTA! Underbart. Värme♥ Sedan har vi ätit glass, grillat, solat, promenerat. Jag och Patrik har haft väldigt roligt. Vi har lekt med min kusin, Josefine, som vi försökte lära att åka skateboard. Hon ville lära sig hur man gör kickflips och ollies, så Simon och Patrik gjorde sitt bästa. De var så himla söta när de stod och höll henne i händerna medan hon stod på brädan. Haha!

Det är väl lite av det jag sysslat med i helgen. Josefin tycker att jag ska blogga mer så då gör jag väl det! Det kanske är roligt att veta vad jag gör om dagarna. Eller...? Jaaaajaaaa, nu ska jag äta ett äpple och se på en film, ciaoooo!

Ah! Sån här skulle jag vilja ha!Hittad på Coolstuff.se

O

Sitter och fetar mig med en hårdbrödmacka med makrill på. Och en skiva polarbröd. Känns inte bra. Ångest. Fy. Blä.

Imorgon ska vi till Sundsvall, vilket betyder att de där underbara provhytterna kommer att ta kål på mig. Bränna sönder mig. Hatar dem. Meeeen, jag är himla pepp på nya kläder i alla fall. Jag känner mig som en bortskämd snorgärs. Nåjaaaaaaa, ska sova nu, lukta på kudden som Patrik sovit på och sedan upp igen om några timmar. Hörs hej.

MULLTOA

Som kompensation av att vara köttig i ansiktet så har jag målat mina naglar.OH WIPE ME BITCHES.

att vara ful

Jag är ful. Sönderköttad i ansiktet, fulast hår, mörka ringar under ögonen, och kroppen ska vi inte ens tala om. Detta är ett väldigt sanningsenligt porträtt av mig.

.

Skjut mä.

Uttråkad.


RSS 2.0