Whaaaaatwhaaatinthebuuuuutt?!

Det vart bara jag och William som gick på bio, de andra bangade ur! Men den var fucking awesome, ohyeah! Nu är jag helt jättetrött, zzznarrrrrrrk.

Yeah!

Idag är en strålande dag och jag är glad, mycket glaaaaad! Jag och Emma drog från William och hans kompisar för att ta en glass och chillaxa i solen, ganska så fett! Senare ikväll blir det bio, The Avengers, med Emma, William, hans kompisar. Typ kul? Typ ja! Och ännu senare ikväll blir det en hemmafest hos någon. Sköj! HOHOHOHO!

Feeling used.

Jag är jätteseg idag. Som en jävla kola. Och nu regnar det ute också. Det blir lax till middag idag. Orkar inte göra någonting ambitiöst. Försöker lösa korsord, går inte så bra, för seg i skallen. BLÄ. Men annars är allt ruskigt bra faktiskt! Bara det att jag har en trött dag idag...

Pajj!

Jag är i bakartagen! Citron-limepaj med jordgubbar och en vanlig, smulig, jordgubbspaj. Jag ska bjuda Josefin och Erik på dem. För jag och Jossebosse ska se på filmis! Nu återstår bara ett litet problem. Hur ska jag frakta dessa saker?! Hm...


Sur Jennifer

Fan vad sur jag vart nu när jag kom hem och fick se en jävla massa leriga skoavtryck i hela jävla lägenheten. Ska dom ändra med vattenledningarna och skit då kan dom väl fan ta av sig skorna när dom tränger sig in hos någon när de inte ens är hemma. Jag tycker inte om när helt främmande människor bara klampar in och tror de kan göra vad fan de vill. När man inte ens är hemma! GAH!

Lördagz


Hej.

Snart ska jag leka med Emma och My! Sweet. Fast först ska jag äta mat. För det är gott. Ibland. Inte pyttipannaaah. Äckligt. Blä. Fnizz, hejdå.


Uppdatering dåeerååååeeeh, Jossebosse är också med! Och Malin! Och Emma dissade oss just för en massa killar. FY DIG!Det märks att man är kort när man mumlar "I need a ladder..." i sömnen.

Rotten apple

Två små pojkar plingade på min dörr och frågade om jag ville köpa majblommor, haha! Men nä... Jag hade såklart inga kontanter. Blaaah... Jag är så godissugen, men jag och Josefin har godisförbud så jag ska minsann inte äta något! Det blir morötter istället, yam! Och så vill jag göra barkbröd, men det är snor-dyrt med barkmjöl. Bajs.

Nu ska jag betala räkningar, hej och hå!

Ett tråkigt blogginlägg

Idag har jag ätit lax. Och tränat. Och städat. Och kollat på två, väldigt bra, filmer. Hejdå!

Günther

Jag vaknade av att jag låg tvärs över sängen och en snarkande William. Gick på toaletten, såg mig i spegeln och började gapskratta. Hur i helvete hade jag lyckats?! Jag var snorig och hade mustaschen utsmetad ner till hakan, mascaran hade runnit ner på kinderna och håret stod åt alla håll och kanter med hår-klet. Haha! Jag var inte så fräsch. Jag kommer knappt ihåg hur jag kom hem till William. Men han berättade gärna hur det hela hade gått till. Han hade burit mig halva vägen och andra halvan hade jag varit som spaghetti. Han skrattade åt mig :(

Det var en jääääla rolig kväll fan! Jag och Elvira hade klätt ut oss till Günther och tokade oss hemma hos mig. Frikkin asum!
"I´m here to enquire about your spoons"

Filmen igår var kickass! Jag älskar riktigt låg humor. Och konstig humor.HHEHEHEEeehehheheEHehe-ähe

Emma smyg-flyttar-in hos mig! MYSSSSSSIIIIGGGGTTTT! Snart ska vi på American Pie-Reunion med Lovisa. Fucking A man! Emma dansar med sitt nyinköpta, gigantiska paraply, hon är sexig. Yamyam! Jag är pocolocouppihejsangladiggladis idag! HKIÖJwejkfhgjrlkeajbsf hohohoohohohohoooo smpansmnsdnbdspasmeeer

För er som gillar creepy cartoons


Crazy fucks jaow!

Lyssnar på den här mysiga låten och äter frukosthjärtan med havremjölk (som Emma köpt, hähähähähä). Dricker lite mangojuice som någon vänlig själ lämnade här i lördags. Jag har typ levt på de där frukost-havre-äpple-kanel-puffshjärtan-grejerna, med havremjölk till. Frukost, lunch och middag. Borde kanske ta och laga mat någon dag? Men jag har helt enkelt haft fullt upp och glömt bort allt vad mat är. Nu ska jag vika tvätten, sent, jag vet. Men jag har varit hos Josefin och myst ikväll, hihihiiiiihihi! Shit vad jag är bäng i skallen, tröööötttttt. Och vissa galningar ska upp klockan SJU imorgon för att SUPA?! Crazy fucks! Jag och José tar det lite chili med det där och sover lite längre. Men inte Emma, hon ska röja! Fifan! Godnatt
Idag har jag och Lovisa gått runt den berömda Kyrksjö-rundan. Sen gick vi på Systembolaget och köpte vin. Och så gick vi och fikade. Jag har köpt spik och ledningshållare. No more kabels to snubbla på! Sen köpte jag påskblommor, eller fresia och tulpaner i alla fall, gôtt!Jag är väderbiten som fan i ansiktet. Ser ut som en tomat! SUCK. Enligt en på dagiset så såg jag ut som en påskkärring med häxnäsa. Yes. Väldigt gulligt sagt!

Scannern har kommit!

Och ikväll kommer Emma som ska sova här, ganska så awesome!

Imorgon kliver jag upp typ fem, för jag ska följa med Josefin till dagiset hon jobbar på, ganska så awesome! Even though I´m scared shitless.

Nu ska jag städa klart allt jag inte hann igår, heippa!

Matbrist

Uääärrhtrhmnklgbf nu går jag ochläggre meikgj trööööööööttt

Så känns det i alla fall. Gruvar mig inför imorgon då jag ska göra ett tappert försök till att handla. Wish me luck! Godd najjt!

Wiggah!

Det är inte så kul att komma hem när det första man möts av är en stank av alkohol och jordnötter. Och ser en massa påsar med kläder typ... överallt. Nötter och vinglas av plast, mosade vindruvor, nudlar och en massa annat kollijox. Men det börjar ta sig igen, jag börjar finna en ände på detta! YE!

RSS 2.0