Dörrarna

Jag har så jävla tråkigt. SÅ jävla tråkigt! Utropstecken! Sitter och ruttnar, blir blekare och svagare. Lyssnar ihjäl musik. The Black Keys, The Doors, Graveyard, Witchcraft, Blue Cheer, Cream, The 13th Floor Elevators osvosvosvosvvvvvv. Ah, men de är ju bra. Förresten, är det sent att vakna tre på dagen? Nä, det tycker inte jag heller. Alldeles lagom om man frågar mig. Borde sätta mig i sängen och rita något riktigt jävla fett... Fan vad kallt det är ute. Helt onödigt kallt, om man frågar mig. Duktig på att svära, det är jag verkligen. Öl.

Satans friend

Frukost på konditoriet med Malin. Fick ont i magen. Fullt. Kliva upp i ottan (klockan kvart i tio). Jobbigt, men värt. Ska snart ta den dagliga promenaden. Ye.Jag raderade det mest intressanta inlägget jag någonsin skrivit. Eller också inte... Idag är jag bitter. Älskar dessa fucking perioder, de bästa. Det var bra förut idag, men nu, nääää. Nu skulle jag vilja dunka huvudet i tangentbordet bara för att det gör ont. Händerna har fått tagit så mycket stryk genom åren så jag känner att det är dags för en ny kroppsdel, och min skalle, ja den är dum i huvudet så den kan få smaka på Jyrgen fan.

Död.

Right is wrong, whatever you choose, one side of you loose...Har återupptäckt en massa bra band nu när jag skaffat Spotify. Och jag har återupptäckt mina monster, fast uppdaterad i tusch, såklart. Blyerts är så tvåtusenfem...


Jardbörds

Jag och min kusin skulle åka och bada idag. Nä, det var tantsim. Så det sket sig. Rackarns rädisa!

Imorgon åker jag till La Ljusisdalis. För andra gången den här veckan, åh så underbart! Måste skaffa boende, typ... nu? Därför ska jag besöka Ljusdalshem imorgon, hota dem lite, mjältbrandsbrev går nog också bra. Eller så slänger jag en salmonella-smittad kyckling i fejjan på dem, HEHE. Zuck maj dikk.Hungriiiii, åt en ostmacka, määääätt!

Rrrrrrriv!

Massproducerar tusch-teckningar. I brist på annat. Synd att det är en dyr sysselsättning, fucking 40 kronor för en penna, och de går åt som zmörrr!

*

Jag förstår inte varför dom blöder näsblod när dom ser en naken tjej? Så himla fult liksommmmmm

Oh you crazy bitch

Alltså. Ah. Det finns störda kvinnor och så finns det hon. No further comments, haha!


knäcker nötter och kapar fötter.

You might loose me.

.Vi gjorde även världens bästa partylista i lördags! YEAH!
Macho man


Darth Vader, yeeaah!

I fredags gjorde jag och Lovisa vårrullar, och sedan kollade vi på Exorcisten med Elvira! Dagen efter satt vi på Lovisas rum och smuttade shotar, sen klädde vi ut oss till Darth Vader och gick ut på Stadt. Tre korta små Darthisar dansade på golvet och många stirrade, väldigt roligt! Söndagen var inte riktigt lika awesome, kände mig död. Känner mig fortfarande lite död! Men trots det var den dagen också bra, TV hela dagen.

Idag tog jag passfoto, utifall att jag skulle råka på att dra någonstans. Jag och Lovisa kollade på massa resor till Cypern och så vidare, och vart väldigt sugen!Och klockan fem ska vi till farmor och farfar. Han fyller 75 idag!


Jónsi


Alltid lika bra

Tråkiiiiiit!

MORR!

Jag blir tokiiiii! Jag får aldrig någon fucking lägenhet, men det löser sig. MEN, jag vill måla också och då behöver jag min overhead, but the god damn lamp is broken. OCH så behöver jag en skrivare, but it´s god damn broken! Buuh. Jag har så tråkigt :((( rädda mä rå.Jag har varit på dejt med Malin idag. Kycklingsallad på konditoriet, möms!

Och nu sitter jag och önskar att jag hade pengar. Jag vill volontärarbeta, men det är så dyrt och jag har inte råd. Knappt till flyget. Så det sket sig! Fast jag skulle hoppa av glädje bara om jag kunde ta mig någonstans med en dit och hemresa. Jag kan leva på insekter och sova under ett träd. Skit i lyxiga hotell och mjuka lakan. Sånt bryr jag mig inte ett dugg om. Skulle jag åka någonstans så skulle det vara för att uppleva saker. Inte såsa i en säng eller ligga på stranden och "bygga på brännan".

Lövv him!
"Jag var lite dyster för att jag inte hade några skor, tills jag träffade en man utan fötter"

............................................................................................................

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Ibland önskar jag döden ur mig själv.

RSS 2.0