Hej, jag klev just i hundskit. Undrade vad det var som luktade äckligt, kollade under skon "ahaaa!".

Fredagen den trettonde, eller?

Alltså. Det är ju för dåligt för att vara sant.

Jag har satt ihop några stolar för det blir mycket folk här imorgon. Allt gick som smort. Och nyss skulle jag bära ner sittdynorna till källaren. Jag gick ju såklart barfota, turen var åter på min sida, då jag klev på en bit av en spegel. Så, nu sitter jag med plåster på foten också. Liksom, vem jävlas med mig idag?! VEM?

Förövrigt så ringde det en gubbe och frågade om han hade kommit fram till tågcentralen... Nja, kanske inte då.

JÄVLA FITTA!

Fan vad jag hatarhatarhataaaar!

DÖ.

Jag sitter och gråter av frustration. Det är inte min dag idag.

Jag ska aldrig mer gå och handla. Då svälter jag hellre ihjäl. Jag gick med en påse i varje hand, ena vägde (ja, jag vägde de jävlarna) 3,4 kg och den andra 2,8. PLUS en fucking jävla tygväska som åkte ner från axeln hela jävla tiden. Det blåste motvind. Jag hade grus i skorna, sol i ögonen, svidiga händer och en rejäl jävla träningsvärk i benen. Arg och gråten i halsen gick jag och pustade och frustade i min ensamhet. Och så tappar jag ena påsen, såklart. Spottar av ilska, det hamnar SÅKLART i håret. Sedan när jag äntligen ska låsa upp dörren, så snubblar jag. Hakan och nacken tog den värsta smällen, armbågen gjorde redan ont sen tidigare. Sa jag att plommonen blev mosade? Det vart de i alla fall. Jävla fitta. ujrgtfgrflbölögszdshvbsc<jsweyu7qjerwdi78967ty


Och så börjar jag nysa okontrollerbart. Självklart. Fuck this fucking shit.

/förbannad tjej.

Långkalsong

Nu har jag snart en scanner. Awezome. Och ett duschdraperi. Vilket betyder att jag slipper sitta på golvet när jag duschar?! Inte så kul. Övrigt... Fin dag, soligt och varmt. Ska städa, för ovanlighetens skull, not. Manisk. Ye. Har ingenting mer märkvärdigt att skriva. Typ att jag ska gå ut med soporna och tvätta glasögat. Och ja, resten får ödet bestämma. Heippa!

Fucknuts

Det finns så mycket värdelöst här i världen. That´s all I got to say today.

Bleeeeeeh!

Okej, quorn-köttbullar är verkligen inte gott. Besviken va. *Sadface*

"Feel free to walk outside"


Ohyeah!
Jag kan leva på hårdbröd. Det är så gott.

Sloth! Yeah!

De är söta. Oftast. Förutom när de kryper fram på vägarna. Jag blir lite rädd när man ser dessa Youtube-klipp... Huhuhuuuu!

Just chillin´

Den här är lite... kinky?

Strike a pose!


Fatty.

Dumma jävla mig.

Dumma jävla mediciner.

Fucking jävla blä.

lalalalalalaaaaaaaaa

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme
pleasure of this surprising visit?


Jag sitter i pyjamas och kollar på TV. Det är roligt tycker jag. Det saknas bara tio kilo godis. Fast nä, det tänker jag inte äta. Jag ska mumsa på födelsedagstårta (eller vad det nu blir) imorgon. Min söta kusin Josefine fyller elva år då, så då ska jag åka till Sveg! Jag har bara varit där en gång sedan jag flyttade. Jag har köpt en present åt henne. Sedan är hon lite kär i mina glasögon med mustasch och lösnäsa. Så hon ska få dem! Jag tror hon gillar dem mer än mig, haha!

Adios amigos

Jag+Kalle Anka=Sant!

Alltzå! Finnz det nögot bättre än att läza Kalle Anka en lördagzkväll? Non, det är zö bra zöm det kan bli! Med Monsieur Lutin aka Le Chevalier Noir. Svarte riddaren alltså. Med Lösidrös och diamanter, Don Rosa- världens bästa Kalle Anka-tecknare. Åh. Mitt hjärta smälter av lycka. Jag älskar´t!Mår illa. Zpyyyyyr.

<3

The Shins nya låt är ju typ awesome!

Totes!

Time to clean up this mess innan det barkar ur igen. Dygnet ska vändas rätt, disken ska diskas, lägenheten ska städas och jag ska bryta dåliga tankar. That´s fucking it.

Lyssnar på min nya vinylskiva och tar mä i kragen va! YEAH!

Weeeöö weeeh

Ohohohoohoooo!! Mina djungelgurkor som jag sått har kommit upp, alla sex stycken skott! Glaaad! Hoppas de överlever, det är ju lite av en chansning, JU. Spännande! Det vore ganska fett att kunna skörda små gurkor på balkongen liksom. Ye. Snart ska jag dra mig till Försäkringskassan. Den dumma kvinnan hade kopierat framsidan av ett papper två gånger istället för en på baksidan. SÅ, jag måste alltså gå dit, IGEN. Less på att gå denna väg, redan. Vill ha en cykel?!

I´m a retard!

Alltså. Marry me?
Gillar förresten hur det blinkar så det ser ut som att jag har disco. Och jag gillar även dessa fina små "filmer". Lövvly.
Image and video hosting by TinyPic

Medicinmän och överfulla båtar.

Jag har suttit hos min farmor och farfar ikväll. De bjöd mig på rödvin och kex! De satt och pratade om Gambia och en massa resor de gjort. Det är bland det bästa jag vet, att lyssna på dem när de pratar. Det spelar egentligen ingen större roll vad de pratar om, det är lika mysigt ändå. Jag älskar dem.

"Sixties mania 2"

Äääääh, den jag såg igår var ännu sämre... Den var inte dålig, bara inte läskig. Men det gör ingenting, för jag gillar skräckfilmer oavsett om de är läskiga eller inte!

Sitter och snurrar vinyler just nu hur som helst. Några börjar vara rejält slitna, de hoppar över vartannat varv ungefär. Typiskt! Tur att jag kan de utantill. Imorgon kommer Kusin Josefine på besök, sen åker vi till Sveg på fredagen (vilket betyder att hon sover över, typ kul, ja!). Sophie och Cyrille är i Sverige och ska hälsa på mamma och pappa i helgen, så då passar jag på att ta tillfället i akt att åka till Svegge. Det blir roligt att få se Alexia igen, efter 6-7 månader. Hon är antagligen lite större. Mest troligt... Och såklart så ska det bli kul att träffa hennes föräldrar, haha!

MJAO. Katt.När jag kom hem och skulle låsa upp dörren så stod en av mina grannar där och skulle låsa sin dörr. Hon presenterade sig och var sådär supertrevlig, sånt tycker jag om. Vi pratade lite och vi kom fram till att det var hon som tjyvat mitt förråd, haha! Och att det var en hel del festande här... Får se om jag märker av det. Annars blire knogmackor. Nä, jag gör som hon har fått göra, störningsjouren. Bra grejer, behöver inte ens stiga upp ur soffan man parkerat sig i.

För övrigt så har jag varit på Försäkringskassan och ansökt om bostadstillägg. Köpt en pennvässare. Nu ska jag kolla på ännu en skräckfilm. Den jag såg igår funkade inte heller... Däremot fick jag en mardröm, asnajs! Det var mysigt! Jag gillar bra mardrömmar med zombies och så. Bästa drömmarna om man frågar mig. Adios!

Thor Erics in my heart!

Jag och Josefin var och kollade second hand idag. Hon köpte en helt crazy katt vid namn Tord. Jag köpte en mindre galen vas. Och på en annan affär köpte jag en Cat Stevens-vinyl, och även "Thor-Erics", mest på grund av att den var så extremt ful (läs, DE var fula.) och fodralet var så sjuttiotal den kan bli. Flaoa paoa. Sått gräs har jag också. It shall come in handy... Nu ska jag se på skräckfilm i hopp om att bli rädd. Älskar kicken, läskigaste film jag sett är The Ring, men då var jag bara 13-14 år såatteeeh. Hejdå!


Le Beach Boys

Dom här ska jag se med min morbror och kusin i sommar. Tror dock inte att dom ser ut såhär längre... Synd, för de var ena jäkla hunkar de där. *chuckle*


RSS 2.0