Jag har åkt runt hela Ljusdal med Kjell och William för att leta efter min bortsprungna cykel idag. No success... Perkele! Men jag fick god mat i form av falukörv i ugn och redig potätmos. Och vi kollade på en film, Den ofrivillige golfaren. Inte alls så rolig som jag kom ihåg den. Det verkade inte Kjell göra heller för han snarkade, och William somnade också. Så det var bara jag och Gunhild som såg färdigt den. Fast jag måste säga att Stig Helmer är en stilig karl! Ojojoj!

Nu ska jag sucka över mina vader och glo på måsarna! Ciao!

Born from dark water

Och vinden vände!

Idag har det varit en toppendag! Jag var och fikade med Emmylie på Stadt idag, de har gjort om där så det är snykkt nu va! Sedan kom söta My och hälsade på hos mig. Vi satt i köket och pratade från klockan fem till nio. Det var mysigt och trevligt. Jag gillar My. Hon är awesome!

Nu sitter jag och har ont i vaden. Jag var ute och sprang, och så sträckte jag den. Antar jag. Ajebaje! Heidåh!

Blåmärken

Vilka fultjockisvärdelösdagar jag har haft. Och har. Helt jävla från ingenstans. Eller så kommer det från någonstans och jag vet inte från var eller varför. Det suger hästkuk. Sen hatar jag små patetiska råtthundar också.

Sol <3 Eller?

De två senaste dagarna:

My var lite skeptisk till min stjärt.

Men när den försvann ur bild vart hon glad igen!


Emma håller på att tippa! Ser det ut som i alla fall. Det var kallt i vattnet.Och idag:
Nu sitter kräftan och håller på att koka skinnet ur sig. Jag har väl typ brännskador mer eller mindre. TROTS solskyddsfaktor. Fyfan.

Röding <3

Idag matade jag och William en köttätande växt med en levande fluga vi fångat. Det var fucking ascoolt! Den stängdes assnabbt! Jag har även städat och sånt där annat hemmafruaktiga saker. Lagat en röding i ugnen och bjöd australienaren på den, jag älskar röding, namnam! Nu ska jag se på Scrubs.

HEheehhehEhhehHH

Häjj!

Jag följde med mamma och pappa till Mobackes idag. Det var müsigt. HIHI. Nu är jag död för jag har nyss tagit mig en springtur, trots förkylning och tidigare träningsvärk. Hosta, japp. Kallsvettas, japp. Duktig? Nä. Nu ska jag se på Bodyguard (jajo, jag kanske är lite töntig och så) och dricka citronvatten. William bastar och dricker öl som en man med andra manliga män och de piskar varandra med enris på stjärtarna. Nakna. HUH, nä det hoppas jag inte. Menneeeh, jag ska rita åksååå, yeyeyeyeyeyeyayaya!

Häjjdå!

Med skägget i brevlådan.

Drar mig i skägget... Jag mår bajskorvsdåligt. Jag har skrytit hur länge som helst "att jag aldrig blir sjuk", men nu kom det som ett brev på posten. Så jag sitter och suckar för mig själv. Jag har haft en grym helg i Sveg hur som helst! Ciao!
Image and video hosting by TinyPic

Light my fire

Igår var jag och fikade med Emmylie och hennes dotter, som förövrigt är sjukt söt, på Finess. Passade bra med tanke på det bittra vädret. Sen var jag på POs teater med Josefin och Emma, den fattade man ungefär noll av, som vanligt. Men den var bra ändå! Nu ska jag lyssna på grym musik, städa och packa lite inför imorgon, för då drar jag och William till La Svegas och hälsar på mamma och pappa! Det blir sköjsköjsköj! (Skrev just en rad som jag raderade för den kunde lätt misstolkas. Men fan, jag skriver den ändå bara för att det var så roligt: Mitt hår luktar korv och är segt av något kletigt.) HAH! HAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAA. HAHAHAAHAHAHAHAHAHA. Okej, det var inte riktigt sååå roligt.

Heippa!Ojoj, tre inlägg på en dag.

Imorgon åker jag till Hudiksvallen med William och Emmylie, finfint!
Och stackars Molly har blivit opererad idag. Känns jobbigt att inte kunna pussa på henne. Men i helgen får jag passa på!Borta med vinden, det susar i säven

Idag är det exakt en vecka sedan min cykel helt spårlöst försvann. R.I.P :(

P.S Jag skall hämnas på det allra grymmaste sätt om jag får reda på vem som stulit den! D.S

Farting preacher

Så jävla kul! Men om det inte vore för fisljuden så skulle det vara riktigt läskigt...

Blablablablaaa

Vad gör jag uppe nu kan man fråga sig. Ja det frågar jag mig. Jag vaknade klockan åtta, för William skulle till skolan med ett äpple i handen för att ge till magistern. Så han skjutsade hem mig och for iväg, nu sitter jag i mina jimjams, äter frulle och kollar på AFV. Det är tråk-väder ute. Hursomhaver, jag har haft en awesome valborg. Bästa jag haft till och med. Ocheeeh, ja. Hejdå!

RSS 2.0