Fail. <3


qk

Råbiff. What´s the fucking point? Har aldrig fattat det. Visst, kött är gött, men fan inte rått. Tydligen är det någon "bloggar-trend". (Att jag ens vet det är ju pinsamt.) Råbiff. Eat it, and your in!

Jag, farmor, farfar, mamma och pappa har plockat kantareller idag. Det var som en guldgruva. Ojojoj! SVAAAAAMP! Vi har överfullt med kantareller men det skiter man väl i. Tydligen. Det är sköj att plocka liksom!

Föräldrarna kollar på Pirates of the Caribbean, nyaste. Jag sitter här och luktar svett. Jag får kolla på filmen någon annan gång, jag känner inte för någonting just nu. Bara att sova och sen sova och sen inte vakna på hundra år. Ungefär."We are like butterflies who flutter for a day and think its forever" - Carl Sagan

Jag vill inte bo i Tokyo. Aldrig!

Sitter och fiser in min gamla snurrstol.
Inte så mycket "Gorillaz-style" men den är ändå bra!


Sucker BAJS

Jag har för första gången på bajslänge ritat med blyerts. Det är coolt. Fast bilden ser sne och cp ut. Och ögonen ser mörkare ut än allt annat. Sen ser det ut som att hennes öra är slakt. Och så ser man min hand, i alla fall en del av den. SÅRI! Jag kanske tar en normal bild på den med systemkameran sen. Kanske. Antagligen är jag för lat. Så, nej, bara kanske.

Det är den där blonda tjejen i Sucker Punch, som råkar vara min IDÅL, som jag ritat av. Mh, töntvarning, yes! Hon är cool med sina karate-moves och snygga tuttar ♥

Som stryk

Min spegel säger att jag är tjock och ful. Jag kan inte annat än att hålla med."Hur länge slår ett hjärta?
-Ett helt liv"

Mememememmemememenmemememmemememe

Jag håller på att packa för att åka till Ljusdal imorgon. Blir där några dagar! Så om mina söta Ljusdalsvänner vill hitta på något så är jag öppen för förslag! Det var allt jag hade att säga, peace out.

Darko

Som alla mina Facebook-vänner från Sveg skriver: Det är strömavbrott i hela Härjedalen! Djungeltelegrafen ungefär.

YES, det är roligt. Helt kölsvart när man är ute. Man såg några mobiler som lyste gungande i luften ute på gatorna och stearinljus som tändes i fönstrena. Jag gick ut en sväng och det enda jag såg var mina vita skosnören i stort sett. Men helt plötsligt så var det två killar en meter framför mig. Det blåste så mycket så jag hörde inte några fotsteg. Det var ganska creepy! Nu är strömmen tillbaka i alla fall, vilket är ganska tråkigt. Det är så spännande med mörker! (Jag har inte så mycket att göra och mitt liv är ganska så händelselöst, det säger en del.)


Adios!

Om man någon gång skulle ha tio timmar över:

Amazing horse kan aldrig bli tråkig. Mmmh raisins! ♥
Födelsedagar suger och jag vill inte fylla år.

RSS 2.0