Norge, skandinavien, europa, jorden, universum. Ingenting.

Kantarellplockning i Norge.
Norsk radio med bra låtar.
Fin natur. Hemskt fint.


På radion: "silikonpupper" och "oxebröst" Jag undrar vad det är?



Fear is the heart of love

If it makes you happy, then why the hell are you so sad. It can´t be that bad.





Dagens.

DAGENS VILL HA: Studenten.
DAGENS KLÄDSEL: Svarta byxor, brun tunika och olika armband.
DAGENS SMINK: Lite av varje, foundation, mascara och ögonskugga.
DAGENS FRISYR: Utsläppt, lugg och lockigt
DAGENS LÅT: Eddie Vedder, Long Nights.
DAGENS PLANER: Just nu, sova. Innan hade jag inga.
DAGENS SAKNAD: Josefin.
DAGENS BÄSTA: Chilinötter och vatten.
DAGENS ROLIGASTE: När jag och pappa åkte och tankade. Jag satt i bilen och såg en kille med världens häng och han gick som en ostkrok. Jag började skratta och höll handen framför munnen, sen tänkte jag fråga pappa om han också hade sett han. Men jag behövde inte fråga, han knackade på bilrutan och jag öppnade dörren. Såg att han skrattade och pekade, jag skrattade och klev ur bilen och härmade killen med häng.
DAGENS DUMMASTE: Att jag bor i Sveg och i Ljusdal.
DAGENS MISSLYCKANDE: Skulle vilja påstå att det är jag.
DAGENS DROG: Piller. Tabletter.
DAGENS KÖP: Ingenting.
DAGENS GODIS: Chilinötter och godis som min hund har slickat på.
DAGENS HUMÖR: Extremt förvirrad.
DAGENS MENING: "kan du härma en katt från stockholm då?" "eeh... mjau?"



Ungefär



Ja, jag har sett ut så här. Fin finne på näsan och orange hår. Inget smink och fluffig blå tröja (ingenting jag använde förutom i stugan som tur var, annars hade jag varit tvungen att döda mig för att ha på den...) Jag tycker ändå att jag är ganska lik mig själv utseendemässigt.

Just say no.

Vi ska till Norge imorgon, plocka kantareller. Jag, mamma, pappa, farmor och farfar.

Jag kom hem till Sveg idag, sov i tre timmar. Vaknade och nu mår jag dåligare än någonsin förut. Fan mig. Beställt kläder från H&M och en bärbar dator. Som jag hoppas ska fungera. Vill ha ett septum och ska nog ta och picka hål igenom näsan. Inte själv såklart. Jag vill rensa skallen, ska nog ut och gå eller cykla en sväng. Lång sväng. Utan musik, för mina hörlurar är trasig...

Bläbläblä

Studentmössor och sånt

Oj oj oj, vad hemskt det känns att inte blogga så mycket. Mitt tangentbord har ju varit död i över en vecka så... Men men, jag ska ta den här och förra veckan i stora drag.

Fredag, fest hemma hos mig. Josefin 18 år. Det var en hemskt trevlig kväll med nya spännande människor. Emil kom hit från Stockholm, honom hade jag inte sett på flera månader. Det var roligt att återse honom igen. Jag spenderade natten i Järvsö och Josse och Emil hemma hos mig.

Resterande av helgen bestod av TV i massor.

Måndag, skolan körde igång på riktigt den här gången. Kändes väldigt fel och deprimerande. Fel för att jag kände mig så stor, för stor för att gå i skolan. Tisdagen kändes likadan, onsdagen började kännas lite bättre efter ett tag. Lite lek med mina vänner så vart allt så mycket bättre. Ni gör mig så glad. Igår köpte jag lite kläder för min lön. Likaså idag, en röd kappa och en jeans-skjorta i Hudiksvall. Jag och Josefin har förövrigt beställt våra studentmössor idag. Samt en visselpipa, guldpenna och ett sånt där band man har runt sig på skönhetstävlingar, haha! Nu sitter jag och väntar på besök igen... Drygt. Jag hör  "Sagan om ringen" i bakrunden på TVn. Jag hatar den filmen. Det är bara den där fulfotade jäveln som gör det värt att se. För han är så fin. Eller inte så jätte... Lite bara. Hans fötter är extremt avtändande. Eller som våran lärare sa idag om några kalsonger man kunde beställa i "studentkatalogen" - Alltså, vadfan... Dom där är så jäkla osexiga.
Jag tycker om våra nya lärare. Speciellt Jens, han skrattar så gulligt <3 HELA tiden, efter han sagt något "roligt" Hihihii! Fniss.

Nu ska jag nog segla runt på internet ett tag och använda mitt tangentbord allt jag kan. HEJDÅÅÅ!

tgkjoh

AAAAAAHHHHH!!!! Jag sitter vid skolan och tangentbordet funkar!!! I lägenheten är den paj, det är därför jag inte skrivit några inlägg. Jag känner mig handikappad, invalid. Åh, jag vet inte vad jag ska skriva jag är hungrig jajajafhfh2!!! ohoohohhohoho ahaha jaaaa hekdå1!

grr


Sista sommarlovsdagen, EVER!

Jag sitter i Fredriks stuga... Det luktar skumt här.
Josefin färgar hans hår ute på gräset. Först vart det blont och nu blir det rött. Jätterött. Farligt rött. Som den där konstige mannen som heter Patrik Wolf, typ. Jag är torr om händerna och Fredrik har antagligen ingen hudcreme att låna ut. Suck! Det här är sista sommarlovsdagen, vi skulle baka, men Malin (som gav detta på förslag) har dragit till Stockholm och kommer inte hem förrens ikväll. SUCK. Och Maggio kunde inte komma för hon skulle måla något åt hennes pappa som fyller år. Emma kommer i alla fall, fast efter hon ätit middag. Mina händer luktar som Fredriks halvt blinda och väldigt toviga katt. Blä. Men den är söt.

Nu ska jag draaaa. Hejdå bajsa på er.

Det här är inte kul...

Det tog mig 12 minuter att kunna börja skriva detta inlägg. Datormusen är störd i huvudet. Trådlöst är bara skit.

Nu sitter jag i alla fall ensam i min lägenhet. Vilket inte var tanken. Annars skulle jag aldrig ha åkt idag, då kunde jag lika gärna åkt imorgon i stället. Men men, jag får väl sova lite. Och kanske packa upp... Jag vet inte hur det blir imorgon heller, jag kanske blir ensam då också.

Crapout.

Storönnnn

Festbilder sedan lördagennnn.
Jag var tydligen c00l.???



Nu ska jag sova... Ska upp åtta imorgon och packa och handla och åka till Färila och packa upp och leka Med Josse och Jossan. Ciao!

Kusiner

Ta med dig en kamera och du är världens roligaste barnvakt.


Gruppbilderna var en favorit...





Josefine hittade sin jämnlike. En anka.







Weeööh weeh

Alltså, jag blir förvirrad här? Gör jag något fel liksom? Svar, nej. Och det vet jag.

Filmen är avslutad så nu ska jag ta och sy lite tillsammans med Frank Sinatra och Beach Boys. Hoppas vi har något bra tyg...

hehehahahaha

Well, jag färgade mitt hår ikväll. Det var en rejäl chansning, det kunde ha blivit blått. (Alltså, helt ärligt. På riktigt.) Men jag hade tur, det vart det inte. *puuh* Jag vart väry nöjd, det blev som jag hade tänkt mig. Lyckat! Annars har dagen bestått av film, glass och musik. Snart blir det även en till film, The Secret of Roan Inish.

Leave my heart alone.



Mitt hår blir säkert blått, som min mammas.

Film, godis och filtarrrrrr

Nu ska jag starta min dator och se klart på Benny and Joon. Efter det blir det Deep Blue Sea med en stor filt runt mig. Jag känner att det är en sådan dag idag, då man bara kurar ner sig under filtar med kuddar och bra filmer. Och struntar i vad det är för dag, och vilken tid det är. Jag tror man mår ganska bra av att göra så ibland. Och jag tror att när man är förkyld, så ska man inte gå på jobbet eller skolan, utan det är ett sätt för kroppen att säga att man måste ta det lugnt ett tag och vila upp sig. För att må bra ett tag. Och bara vara med sig själv. (Oj, hör ni hur likt det låter som Norrlands-Guld reklamen på TV? - "Att få vara för sig själv ett tag") Men hur som helst så ska jag kolla på film, äta glass och ta på mig en fet t-shirt och underställsbyxor. Sweet!

Ciao Bella.

.

???!!!!!!???!??!!

Ungefär = va?


Igår var jag hos Marielle, nybliven artonåring. Efter det vart det Storön. Väl där så smög jag och Mirja in oss på toaletterna och drack en insmugglad cider. Jag skulle öppna den med handen, vilket jag vart påmind om idag. Det värkte som tusan, och ett blåmärke infann sig på handen. Great! Vi dansade disco med småungarna, vilket jag tyckte var oerhört pinsamt. De var så... små, och vi var så mycket äldre. Men jag drog med mig Mirja in på puben, myyycket bättre. Vi dansade bugg och styrdans till King Edvards. (De var verkligen dåliga på att spela, inte för att jag gillar dansband, men nog fan finns det bättre.) Jag dansade med någon kille där som bjöd upp mig, men vi var så jävla dåliga. Han var för full och jag trampade på hans fötter. Härlig kombination. Men ärligt talat så tyckte jag inte att kvällen var så där lyckad... Det hävde ner regn också. Gjorde ju inte saken bättre om man säger så. Det bästa på hela kvällen var hamburgarna. Jag var ju i och för sig inte så festsugen, kände mest för att vara hemma och kolla på film med en påse godis. Och längtade till skolan började och till på fredagen så klart. För då blir det feeeest. Josefin fyller arton och Emil kommer från Stockholm! Woho. Då ska vi äta tårta och ha en förfest hemma hos mig, sedan blir det Ljusdal. Det tror jag kan bli roligt, fast det är bäst att inte hoppas för mycket...

Nåja, jag var i alla fall GLAD igår.

FuckFace



Jag går igenom olika punkter i min hjärna. Och jag kommer fram till dessa olika saker.
Fjortisar, vad är deras problem?
Är sommaren slut, är hösten här? Det börjar bli så kallt.
Dör verkligen den skäggige gubben i nyaste Harry Potter?
Varför äter jag så mycket godis, när jag är så rädd för att bli tjockare?
Det känns konstigt att de som börjar första gymnasiet är tre år yngre än mig. De känns verkligen unga. Små, liksom.
Varför har människor en ålder? Det skulle vara lättare om vi bara var de vi var.
Varför slutar jag inte äta godis?!
Jag skulle vilja kissa i vattenballonger och slänga dem på folk jag inte tycker om.
Hur är det möjligt att världen är så liten? Att alla känner alla?
Jag vill inte bli vuxen.
Jag vill bli vuxen.
Jag vill gå i skola, fast ändå inte.
Är arg på mig själv för att jag inte lämnat in lönerapporten.
Är besviken på mig själv för att jag inte klarar av mina krav.
Varför har jag så svårt att städa mitt rum? Det är ju så himla stökigt.
Hur kan jag sova i tretton timmar i sträck och vakna klockan halv fyra på eftermiddagen?
Undrar när jag kommer att sluta läsa Kalle Anka, om jag någonsin kommer att göra det.
Jag vill inte bli gammal. Jag vill inte bli så pass dålig att jag inte är kapabel till att torka mitt eget bajs. Jag vill dö ung. Nu har jag sagt det, jag vill dö ung.

Redtard Girl.


Emma = Eva?

Ni som kollat på Top model kanske känner till Eva?

Jag verkar inte vara den enda som tycker att min kompis, Emma är lik henne.






Jag tycker nästan att det är lite läskigt...


Emma.

Lilla Livet Spelar.

Jag nördar spel på Hamsterpaj som aldrig förr. Och arg så i åt helvete blir jag när bollarna inte hamnar där de ska.
http://www.hamsterpaj.se/onlinespel/klassiker/bubble_shooter.html

Lilla Livet.

Nu.
Är.
Lilla Livet, färdig.
Hon slutade idag.
Fick sin sista suck.
Ropade sitt sista hej.
Sjöng sin sista visa.
Lilla Livet lever till fullo.
Lilla Livet fick sin frihet.
Till slut.

She´s my cherry pie. (Whaaat?!)

Ungefär coolaste jag sagt, ever!

Anonym: "ja hahah:P.. läget annars då?:Phahah"
Jag: "Jo det flyter på, lika fort som en bajskorv i ett avloppssystem. Själv då?"

<3

Nu ska jag snart cykla på jobbet och arbeta min sista dag. Mmmmhhh...
Som ni kanske förstår så har jag knäppt kort idag. Jag och kusin. Vi hade väryväry najs. Och i helgen blir det, VAD? Jag är bjuden på två fester och jag vet inte hur jag ska kunna vara på båda samtidigt... Någon som kan uppfinna en kloningsmaskin lite snabbt? Oppfinnar Jocke i Kalle Anka kanske? Han skulle jag lätt knulla. (Nej fy skämmes att jag skrev så, nu blir det linjal på fingrarna!)

Hardcore.




'




.

Bra Jennifer, bra!
Du har glömt att lämna in lönerapportspappret, så nu får du antagligen ingen lön för juli månad.
Du har arbetat gratis. BRA! Jävla klant.

The Rännsten


Jag råkade dö.

Jag har ju varit i Färila/Ljusdal ett tag. Från lördag till måndag. På lördagen var jag hos Matias nästan hela dagen. Vi kollade på Polisskolan2 och Supersugen. Åt köttbullar och potatis och åkte in till Ljusdal en sväng. heheheh. Sen kom Josefin och då åkte vi hem till mig ett tag, innan vi drog iväg på ett party i Borr. Josefin snubblade omkring och var allmänt dingdong och kocko. Jag och Matias gungade och var kvinnliga. En ganska... annorlunda fest. De jag brukar vara på är mer vilda så att säga. Fast det var roligt att det nästan bara var esteter där! Jag kände mig väldigt bortkommen på den festen faktiskt. Jag vet inte varför. Konstigt. Jag brukar vara så galen och vild annars. Men jag var nog den lugnaste där.

På söndag åkte vi hem till Matias igen, för att sedan åka och bada i sång-hus-sjön. Sånghussjön. Det var riktigt varmt i vattnet. Gött! Efter vår lilla tur till stranden åkte jag och Josse hem och sov i flera timmar. På kvällen/natten blev det två rysare. Jag, Josefin och Matias dog nästan av skräck! Hur som helst, en mycket najsig helg.

Måndagen spenderades i Sandtjärn framför en eld med en massa maschmallows (hur i helvete stavar man till det?!) och korv. Sedan tog jag mig ett dopp i det blå. Det var varmt i den tjärnen med. Vi satt framför den där elden, med stulna vedträn från närmsta gård, till klockan tre på natten. Alltså... sex timmar. Det var jag, Simon, Rasmus, Tobias och Johan som roade oss med det. Folköl. Folköl drack vi också. Heiniken var godast. Jag ville inte erkänna det. För Norrlands Guld är mycket coolare. Det ligger säkert en massa vita bollar efter oss runt grillplatsen, haha! Mashchmallowss.

Tisdag, igår, så satt vi framför TVn. Simon spelade töntspel. Vi satt där ungefär hela dagen/kvällen. Förutom när vi gick på ICA för att köpa godis. Kollade på Klarry gjorde vi också. Ni vet, funderingarnas mästare. Och här kommer några favoritcitat:
  • Undra hur många schamponerade sälfittor det får plats i en badbassäng?
  • Om jag var en wookad älg, undra om jag kunde stå i spagat då?
  • Jag kanske skulle kunna trolla, om jag hade snäckskal i ändtarmen?
  • Om jag va ett trosskydd, undra vilken fisk jag skulle lukta som då?
  • Luppaluppa kanelpuppa!
Ja, han är nog inte så klar, den där Klarry. Haha!

Ikväll blir det jobb. Börjar sju, slutar elva. Lika imorgon.

Balé

Någon sa till mig, att "balé" är en finslipning av ordet "balle". Jag kommer tyvärr inte ihåg vem.

Igår cyklade jag och Mirja runt lite med Rambo (hennes hund, va). Mmh, aaahh. Typ, det gjorde viii. mmmh. Ah, åh sen dårå va, då for vi ut å typ kolla på alla killlaaar, tihihi! <3<3333<33 Älsjaaaar pojkaar, ;)));) Kom kom, hihi!


Nej fyfan. Slå mig fördjävla hårt om jag någonsin skulle bete mig så. Nej förresten, då kan ni lika gärna dunka huvet i väggen och säga godnatt till mig. Gah. Gatumusikanten Anders Hånglade. Hahahahahaa, fyfan vilken bra humor jag har. Helt otroligt bra! Nu ska jag ut och cykla i det bajsbra vädret <3<3<33<3333< nmmmmhhh aah, för det är typ najss, hhhihiiiihhihihihiiiii :DDD:D



Vapenvila

Klart slut. Ledig i fem dagar. Kräftor imorgon, sol och bad. Lördag, Ljusdal till obestämd tid. GÖTT. Det var allt jag hade att säga, peace out. Eller jo, blåbärssoppa är gott.

Konsten att säga nej (?!!?)

-.- -.-´
Emogubbar -.- -.-´

Mkeeeeeej. Jag åker inte på fredag, det blir lördag i stället. Jag vill vara hemma och ta det lugnt en dag i alla fall innan jag drar iväg igen. Känns som att jag aldrig har tagit det riktigt lugnt här hemma den här sommaren. Så, det kan nog bli skönt. Typ läsa, sitta ute (om det är bra väder... -.-´) och bara chilla som en chili. YES! Och imorgon då är det på allvar sista dagen jag jobbar på fem dagar, nu tänker jag säga till på skarpen om dom ringer. Jag tänker inte ta på mig mer jobb. Gött med pengar i fickan i alla fall. Eller nä, de ligger ju inte där. Bara på kontot, och där ser man dem ju inte. Fett tråkigt, jävla elektronik och moderniteter. -.- Dagens ungdomar, bara spel och spel och datorer. USCH! Nu ska jag äta. Något. Eller... NÅGON, MOhahahahaha!!!!!!

Bah skojja, jag är fel i huvudet idag.

JAG FÅR SNART ADHD!

Åhhhhhhhh, jag är så arg, ledsen, förbannad, irriterad så det är inte sant! Vad ska jag göra?!!!!??½!!!!!! helvete, åh jag ska döööööda döööödaaaaaa MOAHAHAHA!"!!!!!!! ETTETTEtTT"!"""  Serri, jag tror att jag håller på att få psykbryt, anfall, utbrott snart! Jääääävlaaaar. Tänk om man kunde skriva ut sin frustration på datorn. HÄRLIGT.........§!!!!!!!
Jag åker till Ljusdal på fredag, så nu vet ni! Då slipper dom ringa och fråga med sin destperata tiggarröst om jag inte kan jobba, snäääälla? snälla snälla snälla, snälla mamma?!!!!! kaaaan du inte jobba? Snälla, det vore gulligt, vi har ingen annan, världen går i bitar om du inte jobbar ikväll och imorgon och i morgon på morgonen och i övermorgon.


:))))):):):):):):) *cutcutcutcut*

Natt, kväll, dag, morgon, whatever...

Nä, seriöst. Jag pallar inte att sitta här hemma och vara tyst som en mus bara för att de andra sover. Jag tar mig en promenad. Fett skönt sen när skolan börjar och mitt privatliv blir mer privat. Gah, jag är på sååååå dåligt humör. Kill me. *cutcutcut*

För dålig för att kasta sten

Jag förstår inte vad som är fel. Med mig. Jag har alltid undrat det. Söker förtvivlat svar. Jag skapar mina egna fel på mig själv. För kort, för tjock, för ful, för blyg, för dålig, för klumpig, klantig och korkad, för konstig, för...ensam. Det är väl bara några bråkdelar av vad jag tror är fel. Jag förstår inte vad det är för fel med mig som söker fel.

Jag har ledigt i fem dagar snart och har ingen aning om vad jag ska göra. Och om ni (mina vänner) vill hitta på något så får ni faktiskt säga det snarast, innan jag tackar ja till mer jobb. Så ni vet.


cCCccCCccc

Pearl Jam. mmmmhh!

Jag funderar på att cykla torvenrundan och efter det, stora brorundan. Fina namn. Jag måste rensa tankarna. Eller så cyklar jag upp till dammen. Jag hoppas att det inte börjar regna. Det vore... blött. Jag har inte så mycket att säga. Det är stillestånd i hjärnan, typ... slowmotion. Jag känner mig trög idag. Jag har sovit sen jag kom hem. Sedan råkade jag tacka ja till att jobba imorgon med. Suck. Man hinner inte ens innanför dörren förns de börjar ringa på en och vill att man ska komma tillbaka. Sju till elva imorgon. Mysigt.

Nu ska jag äta, sen. Cykla. Bort.

Motherfucking shithead :)

Okej, mitt nervryckande öga håller på att... gå mig på nerverna. Jag har haft det i snart över en vecka!


Och... GAH. Ungefär, jag hatar sura äckel jävla bitterfittskärringar. Liksom, klimakteriebesvär, eller född sådan?

.


Hear no evil, say no evil, se no evil.

You can´t do that


Pungter

uuuuUuuhh... jag kanske borde äta. kanske. jag är så hungrig att jag blir illamående. det finns plättar som pappa köpte åt mig. fast jag vill inte köra igång micron, de andra sover... fuck. hmmm jag kör igång den ändå, annars kommer jag att spy av hunger i stället. haha.

Att få säga de där orden till någon.

Jag vaknade av att telefonen ringde imorse. Kvart över sju, jag skulle jobba och var försenad. Klev upp, spydde. Åkte på jobbet. Var illamående hela tiden, fyra timmar för att vara exakt. (Innan jag cyklade/vinglade hem.) Glömde nyckeln till omklädningsrummet osv. Likblek i ansiktet. Höll på att svimma, gick in till ett dubbelbemannat rum med Malin. Kokade lite risgrynsgröt, hjärtat började bulta lite väl fort. Sen sprang jag på toaletten och spydde lite till. Då tyckte Malin att jag skulle åka hem. Så jag gjorde det. Kom hem, knappt, spydde ännu mer. Sedan har dagen spenderats i soffan, orörlig. Så fort jag gick upp så... ja, ni fattar. Jag är hungrig, men jag vill inte äta. Det känns äckligt. Just nu sitter jag och håller ena handen om magen och svettas bort vad jag tror är feber. Det känns som om turen står på min sida idag. Attans bananer, jag får ingen lön idag...

Btw, jag har världens snyggaste klädsel på mig. Kanske borde ta en outfit-bild, men jag beskonar er från den synen.

Nattliga äventyr

Me and my brothaH, Simon. Vi skrev på MSN, trots att våra rum ligger ca fem meter emellan. Vi kom på att vi skulle ut och gå. Så vi gjorde det, och gick in på Statoil och köpte godis och läsk. Sen fortsatte vi och gick förbi mängder med volvoraggare. Gick förbi Mysoxen och var nästan vid Mirja när vi mötte Jenny och en kompis åt henne, de hade bestämt sig för att dricka öl på ställen de aldrig druckit på förut. En för varje ställe. Tyckte vi lät som en mycket god idé. Sedan gick vi vidare och strosade på Svegs gator i mörkret. Svängde förbi SperringsOptiker när vi fick se att en kvinna gick in i affären. Hörde skratt därifrån och höga röster. Personalen hade fest, mitt i butiken. Med tända ljus och bira i högsta hugg! Riktigt mysigt såg det ut att vara.



Jag var en tönt med värsta snygga t-shirten.

RSS 2.0