And my heart spits on their idea of love.

Hej blöggen. Jag har haft en mysig helg med My. Och i veckan har jag varit totalt socialt utmattad. Nu är det bättre. Jag har ont i halsen och är yr och känner mig redo för att spy när som helst. Nu ska jag ut och springa ihjäl mig. Hejdå."According to astronomy, when you wish upon a star, you´re actually a few million years late. That star is dead. Just like your dreams."
 


 

The fucktard is leaving!

Det bästa på länge: Slå sitt ex på armen, trycka upp en kondom i handen där det står "tight, slim fit" på, medans han dansar med halva kuken inne med en tjej på dansgolvet, samtidigt som man skriker i örat "you might need this, seems like you´re getting lucky tonight!".
 
Ja, jag vet, jag är awesome.

Så sant, så sant.

Oh I could throw you in the lake
Or feed you poisoned birthday cake
I wont deny I'm gonna miss you when you're gone
Oh I could bury you alive
But you might crawl out with a knife
And kill me when I'm sleeping
That's why I can't decide
Whether you should live or die.
 
 Om bara några timmar nu så är det exakt 22 år sedan min mor kämpade för att få ut mig, medan hon antagligen knep sönder pappas hand. Fantastiskt! Det jag önskar mig mest av allt just nu är en hund. Jisses vad jag vill ha en hund. Jag var väldigt inne på alaskan husky förut, men, amerikansk cocker spaniel är nog mer jag rent personlighetsmässigt. Tänk om jultomten kunde komma med ett paket på min födelsedag? Ett som skäller.
 
Älskade Molly!

RSS 2.0