BlÅnd



There you go.

Jag är så rädd att jag skiter på mig. Vågar jag bli kidnappad? När blir jag kidnappad i så fall? Tänk om mitt hjärta slutar slå????!!!?!?!?!11111 ett ett ettett

Juice-fest

Alla verkar ska dra till Skalet ikväll. Men jag sitter hemma och spar på mina pengar. Dessutom är det drygt att åka till Vemdalen bara för att gå på en satans pub. Vore trevligt om Sveg kunde anordna någonting sådant också. En pubkväll liksom...

Jag har så jävla tråkigt. Jag vill bara sova bort hela helgen, fast den är ju i stort sett slut snart. Då kan jag sova bort veckan i stället. Ta mig en rök och dricka lite whiskey. Tummen upp!

*

Jag är blond igen! Fast inte lika blond som förut. Men en bra bit påväg. Tummen uuuupp!

Period sucks!

Åh, satans mensvärk. Hatar det. Magnus frågade om jag ville följa med på badhuset, men nä. Det gör för ont för att röra sig. Det får bli någon annan gång... Just nu värmer jag lite bröd i ugnen och kollar på film. Jag ska väl vara duktig och städa och packa tills imorgon. Åker tidiga bussen till Sveg för jag har klipptid klockan två. Då ska jag färga/bleka håret. Tänk att jag bara har varit till en frisör två gånger i hela mitt liv... Tänk vad mycket pengar jag sparat! Det finns folk som rynkar på pannan och ser lite sådär nedlåtande ut när jag säger det. Haha. Och oftast har man sett bra mycket bättre ut i huvudet än vad de har gjort så... Nä. Rynka på pannan ni.

Ryckt upp mä

Lite bättre idag. Lite gladare. Åt tomatsoppa och vitlöksbröd till middag. Tro det eller ej, men jag har faktiskt ätit middag i snart två veckor i rad. Jag har aldrig ätit mat så ofta sen jag bodde hemma. Har till och med diskat efter mig. Jag äter nästan aldrig godis. Det tycker jag är väldigt bra gjort av mig. Jag borde verkligen fokusera på de saker jag gör bra, i stället för allt de dåliga. Så jag gör ett försök! Och snart ska jag hem till Josefin och vara med henne och Erik. (Hoppas på att jag inte blir tredje hjulet bara, hehe...)

Fan

Vägen utanför med lastbilar som dundrar på i 180 känns mer än lockande att stå i vägen för just nu... Synd att det finns några få människor som älskar mig, för det är endast därför jag står upp.

!


Sjukt. Hur kan man kasta ner en hund från en bro flera meter upp i luften bara för att det var "roligt"? Hur i helvete kan man? Ge mig en slö kniv och ett tomt rum, så ska jag fan visa den jäveln.

Han fick bara åtta månaders fängelse.

Fittigt

Äter mat... Ska snart hem till Emma. Inte så jättesugen på att umgås med någon ärligt talat. Jag är nog en ensamvarg egentligen. Så som jag alltid varit. Jag har låtit mig bli för mycket beroende av vänner/kompisar. Jag är egentligen en självständig människa som inte gillar att hela tiden vara andra till lags. Inte jag. Jag kommer säkert somna mitt i bullbaket med ansiktet i degen. För jag är så sjukt jävla trött. Mindre än tre timmars sömn för att gå på en helt jävla värdelös skola. Jag är glad om jag somnar vid tre-tiden. Tyvärr var det allt för längesedan jag gjorde det... Plus att jag har världens drygaste grannar som går i trappen vid fem på morgonen. DÖ.

you are never alone, but you are always on your own

Jag har fått jättemörka ringar under ögonen. Typ, yej! Dagen har spenderats (som alla andra dagar när jag inte varit i skolan och samlat på mig ogiltig frånvaro) i ryggläge framför TVn. Det känns som om ryggläge är den vanligaste ställningen nu för tiden. Så himla bekvämt. Ja, detta kan misstolkas, men ni förstår vad jag menar. Jag vet inte vad det är med mig längre. Jag äter knappt (vilket inte syns på min kropp, annat än de mörka ringarna under ögonen. Tänk ändå om man gick ner lite fettmassa också...) sen sover jag inte bra. Somnar vid fyra-fem tiden varje morgon. Ja, morgon, inte natt. Jag går inte på skolan. Jag har tappat all livsglädje. Det är så här, jag vill inte dö, men jag vill heller inte leva. Jag vill ingenting längre. Inte gå i skolan, inte vara hemma. Jag vill vara själv, men inte ensam. Men imorgon, då SKA jag på skolan. Eller, snarare MÅSTE på skolan. Annars drar de in på mitt studiebidrag. Då får jag ett skäl mindre att leva typ. Nä, nog skrivet. Tror inte att det är någon som egentligen bryr sig om vad jag skriver ändå. Några kommer inte ens läsa detta. Så, äggmacka nästa, sen sängen. Åh, satans säng. Kan jag inte bara få sova inatt. Snälla...?

Morr

Enligt Facebook är jag 100% kär idag. Kul. Nu ringde äggklockan. Bäst att ta ur kokostopparna!



randy, the last man standing

fem varje morgon. vi satsar på fyra i hopp om att skolan ska få sig en omgång

the daybraking ache

ensam

Goodbye



Ärligt, ska jag? Raka av allt hår. So fucking tired of this...

Give it to me




Snart snart snart

inte så jävla ballt

Var och badade igen fast med min bror. Jag gick till skolan för att möta upp honom. Fyfan vad glad jag är att jag stack härifrån. Jag mår illa av att vara på den där satans fittskolan. Nu sitter jag i köket och undrar vad jag ska göra med mitt liv. Typ. Så jävla värdelöst... Det kanske blir Svegskrogen ikväll. Vi får se. Jag har slut på pengar. Köpt för mycket mat antar jag. Jag tror jag ska sluta köpa mat. Jag lär ju inte dö, bara bli smalare och finare. Tror vi kör på det. No food for a month (Y)


*

Idag åkte jag till Sveg. Solade solarium. Åkte och badade med Mirja och Cissi. Mycket skönt. Det var någon form av "arom-bastu". Det var en man som hade på någon citrusdoftande vätska på grillen och viftade runt med en handduk. Det vart nästan outhärdligt varmt på slutet av de tio minutrarna. Men skönt var det sen när man lade sig i barnpoolen. Totally relaxed! Nedsläckt och tända ljus var det i resten av badhuset, hög mysfaktor tyyyp.

Home is where your heart is. Just nu känner jag mig inte hemma någonstans.

.

Går och spyr.

you cunt

Vissa kan bara hänga sig i kuken och dö.

Finbesök


Mjao, Katten gillar att vara hemma hos mig. Brukar besöka mig lite då och då. Vet inte vilket kön det är, så Katten är dess namn. Just nu ligger Katten på min säng och sover.

*

Och just det, dagens mat!

INGENTING.

Giving head to Bush

Idag är jag:

Tjock
Ful
Dålig i skolan
Hungrig
Snorig
Uttråkad
Livshatare
Skolhatare
Lärarhatare
Kylahatare
Sigsjälvhatare

Men mest av allt är jag nog så ful att speglarna börjar blöda när jag passerar dem. Vad har hänt med mig? Jag har aldrig varit så här ful någon gång. Jag har aldrig haft så här dåligt självförtroende som jag har nu. Och när jag (de få gånger) får kommentarer om att jag är fin så skrattar jag bara och undrar om de driver med mig? Seriöst, jag har aldrig haft sämre dagar. Både på insidan och utsidan. Men mest insidan. Den är dålig. Farligt dålig. Jag har aldrig varit så arg som jag har varit de senaste veckorna heller. Jag kan bli så arg på så lite. Jag tål ingenting. Som ett känslomässigt jävla vrak. Och sen kommer våran jättesnälla "hjälpassistent" Carina och säger -men vad ska det bli av er, ni kommer ju hamna på gatan. Jo men tack, det är precis det jag vill höra. Fyfan. Jag tror att jag struntar i skolan imorgon. Det är inte värt att lägga ner mina sista kraftansträngningar på skolan. De behöver jag för att överleva. Så om någon har sisådär 100 000 kronor på fickan och inte vet vad de ska göra av dem så får de gärna ge dem till mig. Då åker jag fortare än kvickt ifrån det här landet och flyttar till ett land där man lever för att överleva, och inte lever för att göra en strålande karriär och ha märkeskläder.

Come on...

Varför känns allt bara som piss just nu? Riktigt ruttet...



Nu ska jag koka ägg så jag har till frukost imorgon. Efter det, skräckfilm.

*buuurp*

Jag tänkte införa en "dagens mat" skit på bloggen. Jag måste börja äta mat. För utan mat i flera dagar är inte bra, sen när man kanske äter en chokladkaka så går man upp i vikt eftersom kroppen gått ner på svältnivå och tar upp allt den får i sig. Not good... Så dagens mat bestod av ris, chasewnötter, wokgrönsaker och quorn i stället för kyckling. Jag vet inte vad som hänt, men jag mår illa av tanken på kött. Och mjölk. Usch, mjölk är så äckligt. Jag som har varit en köttätande människa sen jag föddes...

Kryptonit i fittan

Äsch. Imorgon är det måndag den elfte vilket är lika med skola, vilket är lika med döden. Jag vill sluta den här skiten någon gång. FYRA jävla år på gymnasiet. TOLV år i skolan. Fatta, toooolv ååååår. Jag har levt i nitton år och sedan jag var två år började jag på dagis. Alltså, hela mitt liv har hittills bestått av att göra en massa måsten. Snacka om att bli trött på detta. Speciellt alla lärare. Jag vet att de försöker så gott de kan med att hjälpa och den där skiten. Men fyfan vad de kan gå mig på nerverna. Å andra sidan, när skolan är slut, vad gör jag då? Det finns ju inga jobb. Satans fyrtiotalister! Gå och pensionera er någon gång och ge jobben till oss som försöker att överleva. Ni kan leva på skatten som vi betalar. OKEJ?

Fick förövrigt en väldigt "fin" kommentar idag av en gammal man på jobbet. *Tar tag i min arm* -Du är ju så mjuk och fin! Hehe... Ja. Men det ska bort nu. Stenhård träning och mat. Alltså... Jag ska i alla fall försöka äta mat. Nä, nu ska jag proppa i mig en alvedon och ta på mig mina glasögon så jag ser något och slipper huvudvärken!

My king


Törnrosa- R.I.P

Fick ett härligt uppvaknande idag. Trodde att jag skulle jobba sju till tio på kvällen, men så var det tydligen inte. Det var på morgonen. Min sköna törnrosa-sömn fick lite mer än taggar i sig kan jag lugnt konstatera. Det var bara att häva sig ur sängen och dra på sig byxor. Inte ens någon BH. Och jag lovar, det är bland de enda gångerna jag faktiskt VILL ha en BH på mig. Upp och ner för trappor är inte det härligaste för bullarna så att säga. Tur i oturen att det bara var tre timmars jobb. Imorgon blir det några till. 8 till 14. Känns som ett fint avslut på lovet. Lite klirr i kassan och hjälpa gamla människor. Även om vissa gamlingar kan vara lite elaka, men det är bara att flina och se glad ut. Happihappi typ.

Sen vill jag fan inte vara mörkhårig. Hate it. Nä, jag trivs bättre i min naturliga hårfärg, blond. Men tydligen så är mitt hår så "slitet" att det skulle bli som tuggummi om jag färgade tillbaka det. Fast å andra sidan så vet jag inte om jag bryr mig så värst om det. Det kan gärna vara tuggummi för mig.

CRAPoooouuut

Trasig toalett (Y)

Har ett nervöst sammanbrott........!!!!!!!!!!!! OMGOMG.

*

Det kommer att brista som en dåligt murad damm. Face it.

Sitter i lägenheten...


Nu ska jag äta en kexchoklad som jag köpt. (Har inte köpt godis på ca två veckor...) Dricka iste och kolla på Finding Neverland. Blir nog bra det här. Skönt att få lägenheten av-juliserad. Granen är utkastad och imorgon ska jag skrubba golv. Tummen upp!

Pissråtta

Var fan har dygnsrytmen tagit vägen? Jag vet inte jag... Imorgon ska jag ta mig upp i hyffsad tid så jag kan åka och simma innan jag tar bussen till Färila. Stannar där tills på fredag. Det här lovet har varit så fullkomligt dö-tråkigt att man nästan somnar av bara tanken. Men hellre det än skola. Fyfan vad jag inte längtar. Allt jävla plugg, alla dryga lärare, elever, tidiga morgnar, kallt och mörkt ska man ta sig till och från skolan. Nä tack, då sitter jag hellre här i den inbitna skinnsoffan och bara stirrar. Utan BH i färgen svart, utan strumpor och smink. Jävla bitterhet. Idag tål jag ingen glad och positiv människa. Sitter hellre här och surar över allt och inget och tycker att världen är piss. Och Facebook? Alla tjejer skriver som statusuppdatering vilken deras BHfärg är. Men snälla ni, hur töntig och omogen får man bli? Ska det bli ett nytt jävla Lunarstorm av Facebook med så är jag ute ur leken. Då flyttar jag till bergen och bor med getterna. Fuck of and die everyone!

Rävarna


Mormor



Anti-wrinkle? Nej, Photoshop. Inte alls bra gjord, men man ser ju skillnaden. Eller, inte ni, men jag gör. H3h3

*

Josefin är med mig vart jag än går. I mobilen som bakgrundsbild och skärmsläckare, och på datorn likaså. Som en skyddsängel sitter hon på min axel. ♥


på natten

Råttorna krafsar på vinden. Det luktar infekterat... Undrar varför de låter sina vassa klor skrapa mot det unkna trägolvet. De kanske vill ta sig igenom och krypa in i min säng. Ligga och vänta under täcket. Smutsiga och illaluktande råttor. De vill mig någonting, dela säng med mig. Äta min mat, dricka mitt vatten. Klösa ur mina ögon och äta upp dem. Eller så kanske jag överdriver, men hur man än gör så kan man aldrig lita på dem. Råttorna.

Den som bryr sig minst-

Vet inte riktigt vart jag är?... Köpslagit om hjärnor och kollat på Mr Potter. Kan det bli bättre? Ja.

Har makten.

R.I.P ölburkarna...

Vilket party. Av tio timmar kommer jag ihåg 5 timmar. Min knytnäve är uppsvullen, sårig och blåbrun. Fingrarna har djupa hack. Min hjärna har blivit stulen. Och jag har stulit någon annans. Gott nytt år.

RSS 2.0