Morsdag

Ja, vad säger man... Grattis på morsdag? Ha den äran på morsdag? Hoppas du får en trevlig morsdag? Nä, jag älskar dig mamma... Det låter bättre i mina öron.

Vaknade imorse med en svart utsuddad prick på kinden, identisk med den på handen... Stämpeln från igår hade klonat sig. Sedan märkte jag att mina knogar var upprispade. Tegelväggar säger jag bara. Och varför vet jag inte, bara kände för det antar jag. Myggbett i massor över hela benen, inget man kände då, men ack så väl idag. Jag tror inte en enda människa slapp undan mig, mina kramar och kindpussar igår. (Ni har mitt medlidande.) Ont i nacken har jag också, jag är inte så säker på varför. Det skulle kunna vara så att jag headbangade, men jag minns inte. Idag har jag varit till farmor och farfar och ätit hallontårta som min farfar åstakommit. Den var god, mycket god. Sen har jag sovit på en stol ute på gräset. Det var chill!


Jag har brutalt snott denna bild av Evelina. Tagen från Mirjas balkong igår.

.

Josefine var hit och hälsade på tidigare idag. Vi cyklade ut på Sveg en sväng och kollade på duktiga små-pojkar som spelade och sjöng. Vi gick även in på Gränganz och sa hej till Mirja när hon jobbade. Käkat glass har vi gjort också, det var najzzz. Nu sitter jag och väntar på att Mirja ska ringa, det blir fezzt hos henne ikväll, samt öppningen på Storön. Det ska bli kul, hoppas jag. Kanske en aning mygg, men de ska ju leva de med. (Som Josefine sa (åtta år) att vi människor förstör för djuren och djuren förstör för oss, och att vi inte borde åka bil för att vi förstör miljön, men om vi inte åker bil så kan vi inte leva, så då tyckte hon att vi skulle åka bil och leva fast inte åka bil lika ofta... Tänk att åttaåringar måste veta vilken sunkig värld vi lever i, det är så onödigt, de kommer att få veta det tids nog ändå. Låt dem leva lycklig ett tag vettja. Istället för att pränta in massa skit i skallen på dem när de är så små.)

Jeje, see ya!

Yeaaah...

Jag och Josefin är defenitivt inne i en reggea-period nu... LättH!


"Den här bilden borde hela världen få se, jag ska tapetsera den överallt!"

Snodd bild utav Josefin från igår :)

Snygga, aight?


Malinski, Josefinski

Yej, jag fick schemat över jobbet på Senioren idag (älderomsorgen i Sveg.) Det blir några kvällar till 23.00 och två hela helger på rad. Även jobb på dagen. Så jag får ju lite phängar.
Howevvaahh, så har jag, Malin, Lovisa, Josefin och Emma varit till Nore. Emma och Malin var de som badade, vi andra solade. Jag somnade... Jag somnar överallt har jag kommit på. På bussen, i bilen med okända såväl som kända människor, i skolan, på stränder, på golvet, vid datorn, soffan, överallt när jag blir trött. Jag kan sova vart som helst, när som helst, hur som helst. Efter vi solat/badat åkte vi i alla fall hem till Malinski och studsade studsis och hade det allmänt trevligt och somrigt.    


Mmmh, just nu ligger Molly nedanför mina fötter och värmer dem. Puss på henne <3
Förutom att hon vart så glad när jag kom hem att hon kissade i soffan... Och senare när jag lyfte upp henne och skulle gosa, så kom en lååång stråle med gult äckligt kiss och landade rakt på mina ben (igen) och på mattan. Haha! Det var bara att gå och duscha av sig igen.

Finfina låtar... Hähähähähä (Jerry talar)


sSssSSssSs

Some people...
Yeah...
Varmt ute idag typ... Nej, inte så värst förresten. Jag är dålig i skolan, japp. Känner mig inte alls något vidare duktig. Hmmm...  Igår var Josefin och Malin här. Vi cuttade Malins hår utomhus, när massa bilar for förbi, det var ganska intressant att se deras miner måste jag säga. Efter det gjorde jag rabarberKRÄM och bjöd på, passande till filmen vi såg (Benny and Joon, som Josefin är helt galet *** på, hähä.) Sen vart det sovdags och vi... Sov... Sen vaknade vi, och sen klev vi upp, och sen gick vi till skolan, sen, nej vänta, vi ÅKTE till skolan, sen... Så gick vi... Och då ringde det någon människa och talade om att jag mest troligt fått ett sommarjobb. SEN så hade vi lektion och jag målade klart på tygpåsen/väskan. Efter det vart det kulturvandring genom Ljusdal. Sen stack jag hem.

Nei så tjukk du har blitt

Alltså, det är bra underhållande med låtar som dessa! Haha!


.

Tre timmars sömn, huvudvärk, hosta sönder lungorna... Det börjar liksom tillhöra vardagen nu.

På zoo, på zoo, vi ska gå på zoo. Kan man göra vad man vill å lite till, på zoo!

Trots min förskräckliga huvudvärk och mina hemska host-attacker så känner jag mig lite glad. Entusiastisk rent av... Jag har lagat mat, och ätit den. Jag har handlat och städat. Sen ska jag knycka rabarber och göra rabarberkräm. Hehe, buuusigt!
Idag har vi förövrigt varit till Järvzoo(?) eller rovdjurscenterrertet(?!) med musikarna, skogsare och några andra... Tror de var från Op möjligtvis? Jeje, det var roligt. En kul liten utfykt.

Never yours

Mitt huvud gör ont. Förjävla ont...
Jeje, nu ska jag laga mat, sen... Äta. Efter det, slå skallen i väggen.

När sommaren kommer till Sveg

Vilken bra dag det var igår. Jag knäppte kort på Mirja vid andra sidan av Storön på en äng. De vart ganska bra. Hur som helst så var det himla roligt att vara med henne. Puss på´t! (Fint väder var det med!) Och snart är det sommar, då bliree paaartheey!







ÅÅHHH! Sommar! Gudis vad jag längtar nu, jag längtar som en gris! Jag kan inte förstå att det bara är ca tre veckor kvar. Helt krejsi! Mmmhh... Sommar! Jag behöver den nu, värme och sol och bad och, allt!

 


FF! FF!

Placebo <3 lalalaaa

Jag och Simon är ensam hemma för ovanlighetens skull, det ska vi fira med att dricka upp husets sprit, samt fylla flaskorna med vatten, ha vääärldens party och slå sönder alla saker som går att slå sönder...
Föräldra Fritt <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

RACKARNS RÄDISA, din jävel.

Jo visst är det så, det gör ont. Ord säger mer än vad man tror och talar om mer än vad man vill veta.

Just an other rainy mothafuckin´ day.

Aaaah, det regnar! Nej... Det haglar!!! OMFG, take coveeeer!

..!!..

Alltså, njaaaee...

UUUUhhh... Jag vet inteeeeee!!!
whatafakk
gah
hemma?
inte hemma?
här?
där?
den?
eller den?
näää... det får te sig som det vill... antingen eller liksom... orkar inte fundera och välja och och... och, jaa allt!
FAAFAAFAAAAN!!!!!!!!!!!!
Jag vill ut och göra galna saker... Typ råna en bank... Eller bada i sandtjärn... eller, någonting extremt wierd

Ta mig boooort till typ... Ja... Ehhh... Barcelona vettja! skulle sitta fint

.

Låter knytnävarna tala.

Ett misslyckat spratt

Jag låg och sov.
Pappa fick för sig att sätta en dragsmällare mellan dörren som stod på glänt, så att jag skulle få världens chock när jag öppnade den. Just som jag tog tag i dörren och skulle dra upp den gick mamma förbi i vardagsrummet, och vem vart rädd av den högljudda smällen när dörren öppnades? Jo, mamma! Jag förstod ingenting, jag bara stod där och undrade varför hon skrek som hon gjorde...
Så kan det gå när man försöker spela ett spratt på sina barn, man åker dit på´t själv. *Väldigt nöjd och glad min*

Jag från 2004 till 2009

Hej, jag tänkte härma Josefin och lägga upp (de ytterst få) bilder som jag hittade på mig själv. Börjar från 2004...

Här var jag smal, och hatade det så in i helvete. Dessutom var det här början på min "hårdrockar-period". Oj oj oj så hemskt att se sig själv så smal. Jag hade glömt bort att jag var SÅ smal. Det här kortet är taget vår/sommar 2004

HAHAHAHA, Oh My Fucking God!

Ehum... Ja, datumet står ju där...

Ja, en gång i tiden hade jag lite mörkare hår också.

Lite senare såg jag ut så här.




Här var håret kortklippt, och jag hade just börjat på IV... Usch.
Och efter det här så finns det inte så mycket mer bilder på mig. Mellan 2007-2008 är hittar jag inte en enda.

Och så här slutar det.
Tack och adjö!

.

Åh, vad fan vill du mig?

PP PP PP

Jag har übertråkigt.
Låt mig sova så jag slipper tänka...
Usch och fan.
Jag har ingen lust med någonting. Jag vill inte ens ha sommar. Det enda jag ser fram emot just nu är Peace and Love.





Sånt här gör jag om natten. Oj oj oj vad roligt jag hade.
Jonas ringde och bråkade.
Ivan och Jonas stödjer Piratpartiet, eller PP som de skrev... Haha! (PP, något jag och Josefin skriver, fast med heeeelt annan innebörd)
Jag, Josefin och Emil hade en himla rolig MSN konversation. Fast det slutade med att det vart så många i den där konversationen, så jag och Josefin var de enda kvar. Lika bra var väl det, så snuskiga som vi var. Ojoj säger jag bara. Jag bytte namn till Snusk-Jennifer till och med. Vi pratade om hur sexig Johnny depp är/var... Och oj oj ojjj sååå snygg/sexig/mmhm han är.
(Synd att jag inte sparade våran konversation) :(

!!!!

Gaah!
Jag vill åka till ett speciellt litet ställe...
Fniss! ^^
GAH!

Jag dödade myror idag.

Jag och morfar hade en liten fotoduell. Min mamma var glad, morfar likaså. :)


Horror vacui



Äcklig spindel... Uuuhh


Är det en björn? Är det en gris? -Nej det är Molly!




u_u

Lungorna sprängs sönder. KAPOFF!
Hjärnan likaså...

Usch och fan och helvete och jävlar och kuk och faaaan.

Skitpårä!

Ibland blir saker inte som man hade tänkt sig. Vad mer finns det att säga?
Nåja, jag kunde inte sova så jag slog på datorn igen... Kanske dumt, men jag ska ändå inte på skolan imorgon. Inte på onsdagen heller för den delen. Jävla förkylning. Feber igen, halsont och hosta. Till och med någon form av vätska bubblar ur ögonen, äckligt som fan.

Over and out/Jennifer

!!!!

Jag bara undrar... Hur mycket snor får det plats i näsan?!??!!?

rtjhyjhmvgh

Fan.
Nu är jag sjuk, IGEN! Jag orkar verkligen inte det.
Bläääääääääääääääääääääääääääääääää

.

Idag var helt klart bästa gången hittills på buggen. Det var högre tempo och helt enkelt mycket roligare. Nästa gång är vi i Delsbo igen, även sista gången. Då bjuds det på fika och lite annat.

bzzt

Åh, gamla låtar som jag lyssnade på när jag gick i sjuan <3



Och haha åt vad jag och Josefin pratade om i telefon idag! xD

Meterlång

*Jag håller på med en böjbar blomma med ett glatt ansikte och böjer den uppåt, sätter den mot skrevet och säger:
Titta pappa, den är glad att se dig! Jag kan göra helikoptern också!
Pappa säger: Det kan jag med, men jag får så ont i hakan då...

Eh, välkommen till våran familj! Den är störtskön, det är så här vi fungerar helt enkelt.

P pepepepeeeeace!
And llololololoooove!

Znark

ZzzZzzzz....
Jag är så trött.
Gah!
Jag ska nog sova. Jag somnade aldrig på soffan igår, jag kunde inte. Men därimot så somnade jag i brorsans säng och vaknade av att mamma försökte BÄRA MIG till sängen. Yeah, lycka till! Den här dagen har varit så himla tråkig, så det bästa man kan göra är att sova. Det enda jag har gjort är att kolla på när Simon och Rasmus spelade Guitar Hero...
ZZzzZzzz....

Säkerttttvah

Nej, nu ska jag sova. Lägga mig i soffan och sluta ögonen. Sedan när jag vaknar upp kommer jag att må lika dåligt som om man skulle ha snurrats tvåhundrafyrtioelva varv på en tivolimaskin.
Jag har redan sovit en gång, på bussen, bara några kilometer innan jag skulle hoppa av. Vaknade av ett pet på armen.
-Skulle inte du av här?
-Ehh... Jo! Det... Skulle jag ju...


Nåja, god... Natt/kväll/dag/morgon/younameit.

fappafpapapf

Heheheheheeeej!
Idag har vi hängt tavlor till våran utställning på museét. Det vart bra tycker jag. Knäppt kort har Josefin gjort på mig och emma idag i alla fulla fall.
Nu sitter dom i soffan
spretar med benen
och är allmänt äcklig och pratar om sex och allt som hör därtill
så bra!
nu ska jag sitta och camaaaa ett tag till med mina boyyyys på mäsän
så braa!
hejejejejejjjsdådå

200

Kockoo?!

Jag gick in på OKq8 och skulle köpa frimärken.
-Hej, säljer ni kvitton här?
-Ehh...Ursäkta vad sa du?
-Nej men vad sjutton säger jag för nått, jag menade frimärken!

Ett tecken på för lite sömn eller bara korkad?



Let´s get stoned...

Jag känner mig sådär... Rolig.


Himla fina inlägg... Det här är nämnligen mitt tvåhundrade inlägg och firar det med två gamla inlägg. Haha!

nevereverever


Mobilen har legat gömd under kudden hela dagen
Den pep så irriterande
Nej, den vrålade
Hemskt mycket
Tror den vill komma fram nu
Men jag ska kväva den

Benny&Joon

Det är den bästaste film jag sett!

Värd att se, fett lett!

ététttttt

Konstaterar att jag... Är... Nej, vänta! Säg det inte, gör det inte.



Det går inte. INTE

Tusen gånger frågar man sig varför och aldrig får man något svar.

Ack...
Funderingarnas mästare.
Jag vill inte vänta länge.
Jag vill bara ta de allra nödvändigaste sakerna och dra någonstans. Till något ställe som man aldrig vill åka ifrån.
Men fly är inget alternativ, det är bättre att kämpa emot och lösa sakerna.
Ännu en gång, tänker, funderar. Orkar inte. Vill inte. Blir arg. Struntar i allt. Saker går snett. Hamnar efter. Orkar ännu mindre. Psdgtyd. Och där gjordes den sista ansträngningen.

Och jag vill dedikera en fin liten text till alla av dem som inte vet när och vart den tunna, men så väldigt betydelsefulla, linjen skall dras.
Men tyvärr riskerar denna hårfina linje brytas av något slags (hat) tryck. Det knäpper till, och den är av. Knäpper som en kycklings nacke när den svingas mot ett träd. Smackande, som en äcklig tonårskyss. Jag funderar, sittandes i min gyllene snurrstol, varför? Det stundande ögonblicket, inget svar. Ensamheten har återigen funnit sin plats i det tomma utrymmet någonstans djupt inom mig. Så, resultatet av funderingar: NOLL

RÖKNING DÖDAR

Bilder som jag tagit på Mirja igår med familjens kamera. Psssccht, det vart många.



Rökning dödar dödar dödar. Usch




Ehm... Ja, jag har svårt att vara sådär "allvarlig" på bild. Antingen skrattar jag hysteriskt eller så gör jag något konstigt med munnen.



Sluuut.
Tack och hej, du är en tjej!

Yesyesyes


Imorgon kommer det en bildbomb, så var beredd!
Jag knäppte en massa kort på Mirja, och hon tog några på mig. Hähähähähä

hheheh

Jag var uppe till halv fyra igår. Det var nice.
Idag ska vi åka till Delsbo och bugga med andra människor än de vi brukar dansa med.
Hög nördvarning, jag vet...

347rth9vc

Eld
EEEELLLDDD
Mmmh...
Nu ska jag kanske sova
Om jag inte hostar sönder lungorna först
Jag kanske smyger omkring på Svegs skumma gator i stället
Fast sängen lockar mest
Kanske
Hejdå

Flyger flyger flög

Du ljuger att du ljuger du hatar världen du älskar den du är en ordpolis du stavar fel.

Right?


Ikväll ska vi ut i skogen och leta björn. Troligtvis kommer vi inte att få se någon, men det är själva letandet som är roligt.
Kapisch, du är död

Jag vet.

Det där med TREDJE PERSON orkade jag inte fullfölja. Det var drygt.

Jag och Josefin hade ett mycket roligt telefonsamtal i alla fall. Det slutade med att min pappa och hon sjöng opera (?!)


Förresten, jag spöar dig på nolltid.
Förresten, du är patetisk.

Jennifer säger hej!

Jennifer har kommit på den briljanta idén att prata om sig själv som andra person. För det tycker Jennifer är riktigt kul. Dagen ska fortsättas så här och det kommer bli en spännande, o-fartfylld, icke-alkoholhaltig, självömkande, patetisk och mycket fascinerande kväll. Det var bara en idé hon kom på lite sådär hastigt och lustigt. Än så länge tycker hon att det går bra.
Idag har hon, efter hon kommit hem från skolan (utan pengar som hon faktiskt skulle fått av Emil eller Matias), sovit i soffan, hoppat i soffan. Sen tog hon även en runda i sängen och hoppade där. Hon tycker att hon är i särklass bäst i sängen. Efter det så kom hon hem till Sveg, det var då tristessen slog till, som en stekpanna i skallen. (Som inte var diskad och ren.) Så, då fick hon en konstig känsla i magen och fick för sig att saker såg ut som rosa enhörningar, precis som Josefins tatuering. Helt plötsligt började hon prata om sig själv som andra person. Nu sitter Jennifer här och klinkar på tangenterna och ska snart gnaga i sig en slipprig macka med sniglar och ost på. Det tycker hon ska bli helt jättebra. Efteråt ska hon äta godisar med (SVIN) i och läsa Kalle Anka.

Slut med ordbajsningar tycker hon och säger hejdå!

!!!!@¤%6!!

Fan för mig. Jag vaknade av att Emma skickade ett sms tio över åtta. Vilket betyder att jag var jävligt försenad och bussen redan hade gått. Det som sög mest var att vi hade nationellt prov i engelska B idag. Duktigt Jennifer! Men, mamma och pappa skulle till Bollnäs idag, så jag fick skjuts av dem in till skolan. (De var ca fem minuter ifrån mig när jag ringde, som tur var) Hur som helst, nu sitter jag i ateljén och dricker apelsinjuice. Jag väntar på att provet ska sluta för att sedan ha en enda lektion. Svenska.

Hmmm....nananana!
Vad ska jag göra?
""##!#@ jag vet inte...!!!!
Och jo, jag hann knappt sminka mig och mitt hår är superfluffigt och stort! GAH!

Lucky your hair is ugly, it makes it easier to hate you

Jag gjorde hallonkräm
Den var god
Nu är den slut
Slut på det goda
Tills nästa gång
HALLON Hallon nollaH NOLLAH NOLLA NOLLA
 
Knölfödingsgruppen
-Joina mig och Emil.
-We have cookies!

Och, förlåt.

.

Om det vore så att du var rätt. Så skulle du inte vara så jävla fel.


Jag tänkte göra en tavla, fast jag kom inte längre än vad bilden visar...
Och, ehmm. Jag ska tatuera mig, föfaaan.
Och, Matias tar i hårt i svängarna, så hårt att jag och Josefin flyger på varandra.

OMFG,ZOMG


OMFG!!!!!
Jag ska snart sova
Men
Imorgon
Ahhhh
Då vet jag inte
DET SITTER EN BILD PÅ MIN MUN
Jag känner mig
Stressad
Och pressad
Som en citron
OMFG!!!!!

Chillidill


Peta näsan
Dagen fulländad

Fötterna på bordet
Dagen fulländad

Grönt på träden
Dagen fulländad

Obäddad säng
Dagen fulländad

Skruttiga ballonger
Dagen fulländad

Sist och minst, en fantastiskt icke-ansträngande-jag-orkar-inte-se-normal-ut bild
Dagen fulländad

Suck

Orka?
Nej.

h'ähähäähähtyhtjä



"Ronkee ballronkeronke balleeee"

FNIZZ

Bah åhhh, aahhhh!!! IIIIiiihihiii!!!
Gash! ^^^^^^^^^^^^^^
Aahahhahfogjtrjhrtjhö

Splasch


Se dig för, men vänd dig inte om.

Roll me over and turn me around, let me keep spinning til I hit the ground.


Trycket mot ryggen växte sig starkare. Ryggkotorna sprack och skinnet, sprack. Ett poppande ljud hördes. Som ett eko, upprepande, poppande. Benen darrade av skräck, paralyserade av skräck. De ville springa iväg, men allt det kunde göra i detta skede var att, just det, darra. Hela kroppen skälvde. Ögonen fylldes med röda tårar och artärerna tjocknade sakta. Strupen ströps åt, skapade ett kluckande, gurglande ljud. Sen, tystnad...

Äckeljävel.

5 Maj

Jag är sjuk.
Så jag gick på DelHins och köpte (KÖPTE) två filmer, Edward Scissorhands och Starsky&Hutch. Det blir bra att krypa ner i soffan och se på filmer. Något mer orkar jag nog inte göra idag. Jag hoppas verkligen att jag är tillräckligt frisk för att gå på skolan imorgon. Jag har inte tid att vara sjuk.
Förövrigt så var jag på Kenny Begins igår, den var kalasbra. Efter det så åkte jag hem till Josefin och sov över där. Det vart fnissigt. Hela dagen var förresten FNISSIG.

HÄÄJDÅh

1994


Det var då.
Nu är nu.

Hej moralkärring!


Jag har tråkigt.
Snart ska jag sova.
Imorgon ska vi till ett ställe i Härjedalen, strax utanför Hede och kolla på häftiga grejjer. Vatten som sprutar flera meter upp i luften.
MMMMMmmh. Nu ska jag säga godnatt till MSN-folket.
Baiii!

Tuuut tut!

............................
UURK
ZZzzzZzZzz

Överraskningsgästen

Äsch. Fan.
???????
Gah.
MMMMMMmmmhh.
Vad ska jag göra.
Vad.
Vad.
Jag vet inte...

Howevvah,
Josefine var hit och pratade om sina chokladbollar som hon hade gjort.
-Jag har lagt dom i knäckformar, ah, och bullpapper för jag kunde inte forma dom själv.
-Fast vi hade slut på kakao så jag fick ta sånt här chokladpudding i stället.
-Nä men asså det var ju chokladpuddings-pulver.
-Mmm, sen hade jag i bakpulver och såna här frö-grejer... Ja! Havregryn!
-Fast jag visste inte om man skulle ha ägg i eller inte...
-Men det vart ju en deg tillslut!

Låter smaskens, eller hur?

Om solens strålar aldrig når fram



Om du flyr ikväll så fortsätt fly
Och du behöver aldrig se tillbaka
Spring tills benen viker sig
Spring till friheten

Bilder sen igår




Matilda och hennes dejt, Gavin.

ValborgsmässoaftÅn

Ett tag sen jag skrev... Jaow. (Tangentbordsfittan har varit trasig, just nu är jag ju i Sveg.)

Gårdagen var rolig. Mirja hade fyllt 18 så någon kom på den brilljanta idén att klä ut sig till horor och gå igenom Sveg och skrika. Jag och Josefin klädde ut oss. Helt äckligt alltså. Usch. Men vi gjorde det, och ja... Bilder kanske kommer, annars hänvisar jag till eumeumeum.blogg.se. EHHH, en ganska händelserik fest och dag överhuvudtaget. Jag och Josefin kom hem halv fem och sov till halv ett idag. GöttH. Jag går inte in på detaljer, för det skulle ta evigheter att skriva.

Well, ciao!

RSS 2.0