Ha den äran.

Min mormor fyller år idag. Jag ska äta något gott för henne. Kanske lite Kinapuffar, det tyckte hon om. Jag håller på att sticka ett par sockar också. Jag har gett mig den på att bli lika bra på att sticka som hon var.

<3

Jag tycker inte om Mylie Cyrious.

Okej, jag kan inte ens stava hennes namn. Men ni vet säkert vem jag menar.

Hela veckan har ägnats åt att binda kransar, göra rullrån, pynt, Mozartkulor och blabla. Det har varit väldigt roligt. Igår sålde vi allt vi gjort på "julmarknaden/skyltsöndagen/första advent". Det enda som vart över var två kanderade äpplen och två påsar Mozarkulor, och torkade kantareller. FETT. Vi är numera två rika, fattiga, arbetslösa tjejer. FETT. Men det var slitsamt. Igår var det -20 grader ute. Vi satt från 15:00 till 20:00. Lite kallt, lite förfrysta svarta tår, Michael Jackson-näsor och röda kinder. Jag och Mirja fick hjälp av Patrik och Josefine. Josefine sprang omkring och prackade på folk en massa kantareller och sånt. Och Patrik krängde på en surtant en burk med rullrån.


Enris-plockning med Mirja.
Jag lyckades se fördjävla ful ut på varenda bild, pinsamt nog. Jag känner mig ovanligt ful nu för tiden. Visserligen är den här bilden meningen att se ut så.



Tillverkning av Mozartballar.

Äcklig bild.


Snygg bild på mig igen. Rullråns-rullning.

Mirja och Farbror Christer. Falblol Klistel.

Rullrån. 140 stycken eller liknande. Aldrig mer säger jag bara.

Beaverfittah

Idag har jag blabla blaaa blablablablaaa.

Plockat enris med Mirja. Iförd i bäverfitta och arbetshandskar. Galet snygg med andra ord. Vi ska göra kransar till julskyltningen på söndag. Sälja litte å få pengar va. Vi ska knåpa ihop lite annat också. Vi rockade loss lite i bilen. Tutade i takt med partymusik, spasmade loss som några byfånar på vift ungefär. Efter det for vi hem till mig och började tillverkningen av kransarna. Aj. Jag är prickig. Röda prickar, fast på fel ställe. Sen klippte jag bror. Han var långhårig. Jag har en smaskig bild som jag tänker lägga upp sen. På mig. Jag tror inte att Mirja vill att de på henne ska läcka ut på internet. HE HE. Så jävla snygg är jag. Jag är trött. Och hungrig. Fast jag nyss åt fil. Vill sova också. Jeeepp.


Hajdo!

But Ramses is not dancing, he does not dance at the partiiieee!

Jag har ätit en massa onyttigheter idag. Vårrullar till frukost. Fika med Patrik på konditoriet, en chokladboll och festis. Sen fikade vi igen när vi kollade på Nacho Libre. Mjuk pepparkaka och kakor. Sedan åt jag upp en stor bit kladdkaka. Efter det tog jag en till kaka. Sen vart det mat, och nyss åt jag upp en skål med fil och kalaspuffar. AH. Nu vet ni vad jag har ätit idag. Måste vara intressant. Minst sagt. Men jag kände att jag var tvungen att proppa i mig någonting, vad som helst. Jag vägde 43,9. Det känns inte sådär hälsosamt. Jag har inte haft någon matlust på flera månader. Jag har försökt äta, men det går inte ner särskilt mycket. Godsaker har jag knappt tittat åt (?!). Så sist jag vägde mig fick jag en smärre chock. Fast egentligen bryr jag mig inte sådär jättemycket, då jag faktiskt är nöjd som jag är nu. Och så vidare, blablablablaaa. Helt ointressant crap.

Det känns i alla fall lite konstigt nu. Pattrick har åkt hem och jag sitter och ritar av Josefin i Paint. Oh well. Jag har haft en bra helg, så jag är nöjd nöjd nöjd. Nu ska jag kolla på nya Resident Evil som jag fick hjälp med att ladda ner igår. Den laddades ner på 30 minuter. Vanligtvis tar det en vecka. Men Patrik är lite mer teknisk än mig och kirrade biffen på en gång. Awesome. Hejdå.

Rappapapabillibabababapillibababa baaa!

FIIIIS



Jag vet hur man roar sig. Så himla awesome! Haha!

Hungrig.

Assåeeh. Jag måste äta va. Fyfyfyfyfyyyy. Makrillmackor låter bra, ä gött dä. Lördag är det också. Godis står högt på listan. Någon mysig film as well. Hohoho. Jag har spasmer typ. Som min hund Molly. Hon har också det när hon träffar folk hon tycker om. Eh... Ah. Mamma, pappa, farfar och Torbjörn håller på och fixar och trixar i vardagsrummet, de försöker installera våran nya kamin. Den är mycket större så vi kan elda mer, våran gamla är... ja, gammal. Det går inte så bra för dem som det verkar. Svordomar hoppar ur lite då och då. Min farfar sa just "men nu jävlar!". Det var en positiv svordom tror jag. Som att den sitter på plats ungefär. Ja, nu vet ni de era små gurkor. NU ska jag ÄTAAAAH, müms. Hungrig. Slurp. Dreggel. MAT maaat.

eehehehe

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

he

Magister Jennifer

Idag har jag lekt träslöjdslärare med farfar. Superkul! Och jag har fått en fanclub. De tyckte att jag skulle avskeda deras nuvarande lärare, Håkan, och ta hans jobb. Men det tyckte inte jag. Jag har inte tillräckligt med kunskap. Farfar ringde imorse och frågade om jag ville följa med honom (Håkan var inte där idag så farfar fick hoppa in eftersom han jobbat som träslöjdslärare förut) och det ville jag gärna! Från klockan halv nio till två har jag varit där. Kul kul.

Peppercakes

Har jag sagt att pepparkakor är sjukt beroendeframkallande? Det är dem. Så nu tänker jag äta några stycken. Müms. Åh, dumma mig som sov så länge. Jag gick och la mig klockan halv tio igår, vaknade halv två idag. Bra jobbat där. Och nu är jag pigg som en mört. Helt awesome.

Blululululuuu!

Superbra uppdatering, jag vet. But whatevvah.

Jag har haft en awesome vecka i Ljusdal med fina vänner, klädbytardag, skridskoåkning (trots att jag kände mig som en valross jämfört med alla andra smidiga bandyspelare, tur att jag hade Karin vid min sida), jag har även hunnit med TVspelskväll hos Alexander, spelat inomhusbandy utomhus med Malin, Tim och Alexander till klockan halv 4 på morgonen, skrattattacker i mängder, Ice Age 2 hemma hos Emma medans hon gick i skola, Sundsvallstripp med familjen, Halloweenpartaj hemma hos Emma i Färila, lekt med Malin (!) som varit hemma en hel vecka men nu åkt tillbaka till Töreboda för att baka bröd och sånt. Himla fint, som niotillfem skulle kunna ha skrivit. Helt jättetöntigt. Hatar hennes "fluffiga kaniner och rosa moln" och annat mesigt. SÅ inte jag. Fast hon har fina bilder. (Glider ur spåret, jag vet.) Men, jag har haft helt underbart-sockersött-kaninfluffigt-härligt nere i Ljusdal. Precis vad jag behövde. Mmh. Nu ska jag typ göra någonting... Sticka mig ett par strumpor, städa klart rummet, rita, läsa Kalle Anka, äta maaaat! Åh, så gott med mat. Hur dum i huvudet har jag varit på en skala? "Ohw maj gadd, jag går upp i vikt om jag äter en morot!" Nä, sick. Jag har ätit mer än vad jag gjort på flera veckor de senaste dagarna, och har jag gått upp i vikt av det? Nä, jag väger mindre än någonsin. Vilket jag inte vill... Men det blir nog lite mer fläsk på mig snart, så kan jag börja träna igen och få lite endorfiner i kroppen och bli lite gladare!

(Till Malin: Jag kommenterar i din blogg nu, fast på min blogg, fniss! Fast jag vet inte vad jag ska kommentera. He hehe heh hehe.)

Krämbulle <3

Drar alla över en jävla luskam.

KUK. Jag hade bara lust att skriva det sådär rakt ut, utan hämningar. Jo, jag vet att det är fel av mig att dra alla över en kam och säga att killar är lika med bajs på vita byxor. (Lång mening, pjuuh.) Men just idag så har jag känt så. En kliande känsla i röven, analklåda, finnen på näsan, det oönskade barnet, den extra lilla bröstvårtan osv. Jag har känt mig bedragen, lurad. Kommit på mig själv att -aha, han tyckte nog aldrig om mig, nähäää, det var bara hans livsstil och åhåå, jag är nog helt enkelt värdelös och ful. Härligt när man kommer till insikt med vissa saker här i livet tycker jag. Som idag. Det kom som ett brev på posten, jo,men du är nog lite dum i huvudet ändå.

Ja och sen har vi ju de här jävla farmaceut-kärringarna på Sveg. Och kille-som-ser-ut-som-en-kärrning-men-inte-är-det-killen. (Jag struntar fullständigt i vems morsa, brorsa, eller annan släkt/inavelstjossan det är.) De är störd i huvudet. Jag orkar inte dra hela historian, men för att citera: "men liiiilla vän, inte kan du komma hit samma dag som du fått slut på medicin heller. Du måste väl ändå förstå att vi inte har den medicinen här, och det tar flera daaaagar för oss att få den hit. Så kan du ju inte göra. Det måste du ju lära dig att du måste vara ute i god tid!"

Ja, okej, jag håller med om att jag kunde vara ute i "god tid". MEN, hur skulle jag någonsin kunna veta att Apoteket här i Sveg inte hade den medicinen? Så, jag tar inte åt mig av det ansvaret. Det är deras fel att den inte fanns där, och det är dessutom deras fel att min fredag fick en jävla twist. Jag kände mig redan oduglig och värdelös, och efter detta lilla möte vart det ju verkligen bekräftat också. MÅSTE HON LÅTA SÅ JÄVLA NEDVÄRDERANDE? Ungefär. Men ja det var hon tvungen att göra. För det är hennes jobb. Inte att sitta och lé i kassan och langa över knarket.

Ah, dagens bikt är avklarad. Jag vill bara tala om att jag åker till Ljusdal på tisdag. Sååååå, klädbytardagsdagen? When?!

RSS 2.0