Whatevvah.

"NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Jag är så trött. På er!" Citat från Sanoj i Fem gånger gud.
 
(Kaffe och cigaretter, pizza och öl. Dra åt helvete.)
(Hat och våld, krig och blod. Dra åt helvete.)
(Dunkuddar och pälsar. Dra åt helvete.)

30 Januari(Bilder från eumeumeum.blogg.se)

Mysig dag. Ost och kex. Slänga sig i snön iförd i bikini, som finska feta män minus bikini, och sedan hoppa i badtunnan. Äta vindruvor i massor, ha nutella på kex (mycket gott!)
Det var en supertrevlig kväll!


Nu ska jag packa och diska (för jag diskade inte igår)

PEACE!

Melonas Bananas

Ikväll ska vi bada tunnaaaaa! Hoooowie!
Jag och Josefin gymmade efter skolan idag och det var en kille där och sen var det två och det var pinsamt och jag var tvungen att byta om och dom var där. OCH jag har en Madagaskar-affisch direkt från bion! Occchhhh jag har tydligen en ny klänning och tröja!... OCH vi ska bada tunna ikväll hos Malin. Och jag längtar tills vi ska resa med skolan till Uppsala, Gävle, Sundsvall och Stockholm. Jag längtar tills våren och massa saker! Helt superdupermegabranice! Jag måste typ diska nu, sen måste jag packa badkläder och kläder inför helgen, det blir Sveg imorgon! (Jag ska ge boxningskudden några slag av lycka också)

Peace!

Hotnot

Jag kan inte slänga det. Fan, jag vill ju. Rensa, rensa, ta bort, radera. Sudda ut. Glömma.
Och ursäkta mig, men Svegs största fjortis ska troligtvis börja på min skola i Ljusdal. LJUSDAL liksom. Jävla ko. Ät gräs och säg -muuuuuu! Fyfan vad jag svär, och fyfan vad jag är taskig.
Some heavy shit man!

29 Januari

När jag blir stor ska jag ut och resa. Jag ska åka till alla möjliga länder, bara kasta mig ut i världen. Se vart den för mig. Inte behöva tänka på så mycket utan bara glida med. Jag vill rädda djur och människor från eländen. Jag vill vara upprorisk och rebellisk. Gå med stora budskapsfyllda plakat i olika städer och skrika tills jag inte längre kan andas. Strunta i lagarna och leva mina egna. Leva fritt. Jag vill ha fred på jorden. Jag vill åka ut i rymden, jag skulle göra vad som helst för att få sätta min fot på en planet. Allt annat skulle kännas så obetydligt. Vem kan egentligen bry sig om vilka kläder man sätter på sig? Ibland får jag vissa uppenbarelser om hur ynkligt det är att bry sig om sådant. Samtidigt som jag gör det varje dag. Jag vill att man någon gång bara kunde ta varandra i händerna och acceptera sina olikheter. Det är olikheterna som gör oss till de vi är. Jag vill kunna vara mig själv helt och hållet, utan att vara orolig om vad folk ska tycka. Men jag vet, att någon dag så kommer åtminstone någonting av allt det här vara uppfyllt. Vad vet jag inte, men troligtvis inte fred på jorden.

Åh, jag är kär!


Red snow

När vi gick utanför matsalen flög det flera dussin fåglar i luften. Vi studerade dem noga och var djupt fascinerad. Några flög högt, högt uppe. Några var närmare marken så de fåglarna såg fyra gånger större ut än de andra. Det är sannerligen inte ofta man ser fåglar flyga så högt... Plötsligt utbrast Emma
-Fan dom kan bajsa på oss! Nu går vi!

Nu ska jag städa min nergrisade lägenhet, som givetvis är tillstökad med flit. Jag älskar att göra det bara så att jag kan få städa. Sen ska jag sätta upp "5 gånger gud" affischen på väggen som jag och Josefin snodde utanför mataffären. Bollnäs-resan vi gjorde i måndags för att kolla på "5 gånger gud" kommer jag aldrig att glömma. Det var nog en av de bästa dagar jag upplevt hittills. Både på grund av teatern, själva resan och att jag kände mig så där levande. Utmana-ödet-kick, ungefär. Därav det plötsliga rycket att sno en affisch. Ett litet minne.Och jag är trött på all reklam som jag inte läser, som bara hamnar i återvinningen...

Vänligen spara på papper och skippa reklamen! Tack på förhand :)


Jag äger dig

Jag äger dig! Klockan är snart midnatt och jag sitter hos Josefin. Vi har varit helt maddafakkin galna idag. Helt sjukt. Så jävla maddafakkin kul. Jag hänvisar till eumeumeum.blogg.se där äventyret står lite mer utförligt. STOP Hammertime! Jag äger dig. Jag är en "icke-människa" inom parantes.

Hejdå!

Hejdå maddafakka!

Nu ska jag och Josefin ta vårt pick och pack och dra till Bollnäs. Vi ska se på teater, 5 gånger gud. Igen, fniss! Vi kommer tillbaka någon gång i framtiden. See ya´ bitch.PEACE OUT!

MaddafakkamaddafakkamaddafakkaMaddafakkamaddafakkamaddafakka
MaddafakkamaddafakkamaddafakkaMaddafakkamaddafakkamaddafakka

Klantarsel

Jag klantade mig. Familjen Fredrickson satt och åt. Jag skulle skaka om juicen. Juicen var öppen. Juicen lät "Smaschsplasch". Juicen låg på golvet, på mattan, på bordet, på mig. Överallt. Överallt förutom där den skulle ligga, i glaset. Med andra ord, en helt vanlig dag för Jennifer.

Hålet är borta!

Mina byxor är lagade! De är återigen hela, kompletta, fullständiga! Med hjälp av en tygbit och tråd kan man komma långt här i livet. Fast jag ska köpa nya byxor, jeans denna gång, äntligen. Det var bara sjuttiotusentrehundrafem år sedan jag köpte ett par.
Ikväll slänger jag mig på bussen och skriker -Sayonara maddafakka! till kära Sveg för då bär det av till Ljusdal. Det är nämnligen en liten teater på skolans aula klockan nittonnollnoll som vi ska se på, helt gratis. Det är en gubbe vid namn, ungefär, Jonas Hassem Khemiri, typ, som gjort den. Ah, det ska bli ett sant nöje att få se den... Emma hoppar på bussen vid Färila och när vi nått slutstationen hoppar vi av och invaderar Malins hem. Se upp! Josefin kanske kommer dit hon med?

Peace ouuuuut!

24 Januari

Mu!

Jag är vill ha godis. Ska jag köpa godis? Eller inte? Ska jag behöva sminka mig för att gå på fucking-lilla-fjant-Konsum i Sveg bara för att köpa godis? Nä, det struntar jag i. Osminkad och trollhår, det är grejer det! Gah, jag vet inte vad jag vill ha för godis heller...! Choklad, det får det nog bli. Eller...? Jo, choklad är alltid gott. Fast egentligen är jag nog inte sugen på godis, jag är nog bara törstig. Jag ska dricka vatten och sen får jag avgöra.

Beslutsångest <3

Peace out maddafakka!

Knut Knöt en Knut bakom Knuten

Yo!

Nu ska jag knapra på skorpor och värma mig en kopp te för att sedan slå mig ner i soffan framför Antikrundan. Vem kan inte motstå Knut Knutsson? Sen ska jag duscha, boxning är svettigt. Bläh!


Och gratulerar Malin på din 18 års dag! Nu kan du ta körkort, köpa snus och cigg, gå på krogen, köpa/hyra/se porrfilm, samt inhandla 3,5or i form av Norrlands Guld. OCH, du får även, lagligt, flytta hemifrån för dina päron bestämmer inte längre över dig! Vilken lycka! Jag förstår varför alla tjatar om att bli 18. Grattis ännu än gång!

Peace out maddafakka!

22 Januari

Yo!

Detta suger... Imorgon är det fredag.

Peace out maddafakka!

The Masterpiece, NOT!


Picasso skulle varit stolt

Yo!

Jag har målat med akvarell ikväll, bara för att jag väntar. Och väntar. Och väntar. Det är segt som fan skulle jag vilja påstå. Men hur som helst, målningen är klar och den ska föreställa ett landskap. Sen hur bra den vart det vill jag inte uttala mig om. Picasso skulle vart stolt i alla fall. Jag kan smocka upp en bild på den någon dag, men känsliga tittare varnas!
Imorgon är det torsdag, det suger mer snopp än Mowgli i Djungelboken-parodin. Idag är det onsdag, det suger det med. Det är januari, det är förjävligt. Snart är det februari, det är helt värdelöst. Okeeeeeeej, jag måste sluta vara så negativ.
Jag vill leva på Hippietiden, röka på och vara allmänt skön. Det verkade som en bra idé. Trädkramare, flowerpower, braja, bråka med snuten, VW-bilar med hysteriska färger och mönster, vida byxor, naturälskare, bo flera stycken tillsammans i trängsta möjliga utrymme för att spara på pengar och diverse andra smarta saker. Vem skulle inte vilja ha allt det? Jag kan väl i och för sig tänka mig att skippa det där med "alla samlade under ett och samma tak, som en enda stor familj". Det är inte min stil, och bråka med farbror polisen vill man ju inte heller. Fast de som bestämmer kan ju ge fan i naturen och låta den växa så som den vill växa.

In Barack Obama We Trust, ge upp det där förbannade och onödiga kriget mellan, ja, är det Irak? Eller Iran? Jag håller ingen koll, det tröttar ut mig. Liksom, vad händer när två maktgalna och giriga män stöter ihop? -Jo, det blir krig... Så, jag hoppas han kan fixa till det där som föregående president ställt till med. Och låt inte makten stiga dig åt huvudet, tack!
(Vi lyssnade på hans tal på skolan idag, därav det lilla inlägget.)

Peace out maddafakka!

The day is using up it's final breath

Yo!

Nu är blommorna död.

Peace out maddafakka!

Estet-dejtVi hade en estet-dejt hemma hos mig igår (söndag) och så här ser man ut på en sådan.

Vi kollade på en superfjollig tvserie, bakade kladdkaka, kollade på film och spelade Monopol hur länge som helst! Jag försökte gömma mina pengar för jag ville förlora och gå i kk, men ack, det gick dessvärre inte. Malin och Josefin kom på mig... Jag bör nog inte jobba som någon ficktjuv.

Angående bild nummer 2: Åh mina bröst är så hårda som små vidbrända plättar. (Det ligger pättar i påsarna, lite lätt vidbrända) Och alla som sett "pippi för fan" på youtube bör veta vad det kommer ifrån.


MADDAFAKKA, I will kill you!

19 Januari

Måndag. Det snöar utanför fönstret och solen är många mil bort. Mörkret har lagt sig som ett lock över Sverige. En dålig stämmning kryper fram och växer sig större. Blommorna vissnar.Utsidan av vasen de skapade var fin, men insidan var sprucken.Och för att kika fram på den ljusa sidan så... Det är måndag. Det snöar utanför mitt fönster och imorgon gryr en ny dag. En dag man kan göra till det bättre. Det kan bara gå uppåt. När blommorna dött får nya ta de andras plats i vasen.


//JF

17 Januari

What a waster, what a fucking waster
You pissed it all up the wall

Snälla låt, försvinn ur min hjärna. Den har legat där och repeterat sig själv ända sen igår morse!

What a waster, what a fucking waster
You pissed it all up the wall

Ungefär så här känns det att vara mig just nu.

What a waster, what a fucking waster
You pissed it all up the wall

The Libertines, tack så mycket!


Jag har köpt 4 klädesplagg till priset av 2 idag. Det gillas. Att köpa flera varor till priset av ett, det gillas!

MSN-Konst

Åh, sommar. Ge mig, ge mig, ge mig.

Malin, hon kan det här med att rita på MSN. Helt sjukt! Jag tänkte lägga in en bild på det, men det fungerade inte av någon anledning. Kanske kommer senare.
Josefin, ska vi leka på söndag? Malin är på, vi kan höra med Emma också kanske? Det vore supermeganice!

Well, nu sitter jag i min lägenhet och myser med godis. Bläh... Jag vill inte ha något mer. Det kommer till en punkt då man vill att allt bara ska ta slut någon gång så man slipper äta upp det. Just nu känner jag exakt så, men ändå fortsätter jag... Att man aldrig lär sig, attans bananer! Imorgon kommer mamma och pappa förbi för att hämta upp mig, vi ska nämnligen till Hudiksvall. Pappa ska få sig, inte bara ett utan, två par glasögon till priset av ett! Fantastiskt!
Mmmh! Idag hade vi inga lektioner, de båda lärare vi skulle haft var sjuka. Jag och Josefin åkte in till skolan i onödan idag, men eftersom vi ändå var där så lade vi lite mosaik på våra mosaiktavlor. Efter det for vi hem till henne och åt strips och kollade på Scrubs. (som råkar vara en serie som hon inte kan slita sig från.)

// Heippa, Asidjosi

Konsten att uppvakta sig själv

Ja, konsten att uppvakta sig själv... Känner man sig totalt nere och önskar inget annat än att vakna upp brevid lodisarna på Ljusdals busstation, då har jag lösningen! Man ska uppvakta sig själv! Varför inte ge bort en blomma eller två? Eller en fin ask choklad? Gå till närmsta Interflorabutik och köp en bukett som just DU, ja du hörde rätt, DU skulle vilja ha. Skicka den med hemleverans till din gatuadress. När du sedan kommer hem och de knackar på din dörr kommer du bli överlycklig och överraskad! - Vadå, är de till MIG?! Nej men guuuuud vad roligt! (Detta kanske svider något i plånboken, men det är överkommligt) Och om det inte skulle räcka, ja då får man ta och köpa en ask choklad, slå in den och lägga den utanför dörren (eventuellt i brevlådan). *vips* så har man fått sig en fin liten present.

Det här kom jag att tänka på när jag, Emma och Josefin var på väg ner till bussen. Eller, snarare Emma som kom på det. Jag sa "igår köpte jag en tulpanbukett" efter jag nyss varit inne på Delins och köpt mig en chokladkaka för hela 4 kronor. Emma sa något i stil med "du är bra på att uppvakta dig själv!" mitt minne är inte det bästa, men jag har för mig att det lät lite roligt. Well, nu har jag mejlat över ett... Mail/mejl (?).... Till Kattis över nutida konsten, duktigt Jennifer! Du förtjänar en kaka!

Och jag vill byta namn på bloggen. Vem kommer ihåg ett sådant namn som "oberflächlich" liksom? Jag borde heta något roligare, typ... Snigelslem. Eller... Äsch jag vet inte!

Heippa!

Style by Oberflächlich

Goddag ute i stugorna! Själv sitter jag i en lyxsvit i Granhotell på Kottvägen 23, där det mesta möbler och diverse dekorationer kommer från Dollar Store och andra överklassiga affärer.
Vinet smakade utsökt (närmare bestämt svartvinbärssaft från år 2008) och ostrona var bland det mest välsmakande min tunga utsatts för. Nej, seriöst, ostron och vin?! Vad tänker folk med när de köper dessa saker? Det undrar jag...

Jag vill införskaffa lite saker. Jag vill ha lite pengar. Jag har en idé, en fruktansvärt bra idé. Inte ens Albert Einstein själv skulle kunna knäcka en sådan nöt som jag, Jennifer Fredrickson, nyss gjort! Jag ska sy min egen luchador-dräkt. Jag ska smyga ut i natten och slåss som en man! Jag ska tjäna pengar som Ingvar Kamprad (IKEA-mannen) inte skulle våga drömma om. Iförd i min egengjorda dräkt ska jag besegra alla mina motståndare med ett saftigt pung-grepp, klämma ur deras manlighet och för att sedan lämna dem åt vargarna. Jag kommer att bli rik! RIK! Då kan jag köpa de där jeansen och de där Converse-skorna jag vill ha. MEN, frågan är, vilken typ av "luchador" jag ska vara? Som Jack Black i Nacho Libre. Öm och kärleksfull, slåss för en god sak, nämligen att få pengar för att kunna köpa mat till "the orphans". Eller, ska jag vara en vältränad, maffig och hårdkokt jävel som kör sitt eget race? Skiter i andras åsikter och slår ner sina motståndare en efter en, utan att ens tänka tanken om hur ont det där slaget måste ha gjort. Nej, ska jag bli en Luchador så får det bli någontans mitt emellan dessa två typer.      Jack Black.
En Hårdkokt Luchador.
Jag.


// Oberflächlich

Und Hestjaevel

Dah, und hest was gåing on und promenadish. And då he såg und fuliglish fugl!

Okej, tjafan! Är så jääääla roligt med blogg fan!
Det ska bli en positiv blogg. För det är kul. Och jag kommer att skriva för min egen skull, för det är kul!
Angående mitt utomordentligt bra bloggnamn, så betyder det "ytlig", don´t ask me why liksom!
Kan bero på att jag är en ytlig människa, det enda jag går efter är utseendet. Om någon ser ut som att dom blivit attakerad av en grävskopa i ansiktet säger jag, Oh, heeeell no! I aint touching these! Nåja, nu ska jag öppna en flaska vin från 1921 och suga i mig några dyrt inköpta ostron från Finland. Smaskens!


Veckans självporträtt!

RSS 2.0