.

fortfarande vaken...

Det här är SÅ snyggt!


Konstnär H.R Giger

Das underpanties, YAAAA!

Hej jag är bipolär. Jag har fått en ny medicin som gör att jag blir ding i huvudet och springer på toan hela tiden för att kissa. Den heter Litium. Det är grundämne tre i det periodiska systemet och är en sorts salt/metall. Och eftersom salt gör att man blir törstig så dricker man hela tiden. Vilket gör att man "kastar vatten" HAHA! Klockrent uttryck. Sen får man ett stort sockerbegär, vilket gör att man kan gå upp i vikt. Jag kände att det här inte var något att sticka under stolen med. Det skulle snarare bli jobbigt att inte säga det... Jag har även ADHD. Tro det eller ej. Men den har jag ingen medicin mot. Än. Det kanske kommer, mest troligt. Jag fick dessa två diagnoser nyligen och känner mig knäpp i huvudet. Men nu vet jag ju i alla fall vad det är för "fel" på mig.

Jaja, jag har inte varit i skolan på två dagar och har istället legat på soffan och sett på filmer. Inte käkat godis dock, trots att jag är SÅ sugen! Men jag tror jag ska springa på affären och köpa en påse nötter och havre så jag kan göra chokladbollar. Lite nyttigare i alla fall. Men innan ska jag lyssna på Groundation. Thumbs up!

Och kolla, jag ser fortfarande ut som mig själv! Tack och lov...

.

Let´s cut the rope and say goodbye...

If Gilbert could do handstands with his cock

Mmm... Jag är ingen dålig människa bara för att jag har dåliga betyg. That´s right! Tar mig en lång onödig sovmorgon i morgon utan dåligt samvete.

Just det... Är det bara jag som sniffar på t-shirten jag sovit i en månad och konstaterar att den absolut går att sova i minst en månad till? Kanske är jag lat att byta t-shirt, eller så gillar jag att den luktar lite möggelost. Vem vet...

Bokstavsbarn och manodepressiviteterSnyggaste tandborsten jag ägt. Värsta dressed-up med kostym! Kan även användas som snorpetare. Mycket bra. Sista bilden ser jag ut som någon som försöker vara snygg men inte lyckas och ser bara allmänt dryg ut. Tänkte om ni ville lära er hur man gjorde. Man vinklar aniktet så den bästa sidan syns, ler liiiiite men inte för mycket, helst ska huvudet vara på sned som en ledsen hundvalp och tindrar lite extra med ögonen. Så, receptet på en fullbordad idiot! Ja okej, det finns en sak till, visa tänderna lite också. Men det gjorde inte jag... Har inte borstat dem än ju. Först ska jag inviga kvällen med chilinötter och Star Wars. Jag har nämnligen något speciellt att fira idag. Äntligen har jag också blivit kvinna och fått mens! Nä... Inte riktigt. Men jag har faktiskt en anledning. En förjävla bra anledning! (Det sjuka med detta är faktiskt att jag inte är sarkastisk utan det är verkligen goooood.)  Ciao!

You are


Retard. Fail.

balle


Om kvällen/natten/morgonen skulle beskrivas med ett ord: Episkt!

Jag hamnade i Ulvkälla på någon fest med Pia, Christoffer, Marre och en massa mer. Sedan dog festen och vi knatade vidare till Håkan. Festen dog där också, så vidare till Statoil för den obligatoriska "fyllekorven". När våran vandring hade nått min dörr hade vi med oss en trasig flagga, en varing för snöras-skylt och en plaststol. Christoffer fick en liten vision där om hur vi skulle placera mig på plaststolen i vardagsrummet, lägga flaggan i knät och ställa skylten över huvudet. "Asså fatta vad dina föräldrar kommer dö!!" Så vi skrattade. Jag har inte skrattat så där mycket, så där länge på evigheter. Möttes upp i dörröppningen av en smått förvånad/arg/sömnstörd/vad-håller-min-dotter-på-med pappa. Så random!

GRATTIS EMMA!!!!! :)

Mamma vart just överraskad av sina vänner som kom hit med present, blommor och sprit. Hon fyllde 40 för någon vecka sedan. Hon fick en dildo. Bara så ni vet. Och en snuskig kortleks-leks grej! Jepp... Ska snart sy lite kläder också. Bah, en klänning tyyyyp... blablablaaaa och så vidare.

Har varit i Uppsala i onsdags också, kollade på universitet med Emma. Vi fann det ganska ointressant och for till Stockholm tidigare än vi hade tänkt oss. Gick runt och kollade i affärer. Emma shoppade, jag kollade på ungefär. Det enda jag köpte var vindruvor på Hötorget. Duktigt värre av mig! (HAHA)... Sen kom Emil och mötte upp mig och vi åkte hem till honom, där jag skulle sova. Han bor på en båt, utanför Gröna Lund. Asballt! Vi lagade mat, eller nej Emil lagade mat, jag kollade på. Tog oss ett glas vin och lade oss i sängen och kollade på Aladdin. Nej, man växer aldrig ifrån barnprogram. Nästa dag skulle jag ta mig till hötorgsbron. Lättare sagt än gjort när lokalsinnet är lika bra som en blind alzheimers-gubbe. Emma stod på plats och väntade medan hon pratade med mig via mobiltelefonen. Plötsligt säger hon att bussen precis åkte förbi henne. GREJT! Vi hade alltså missat den. Men på något vis tog vi oss ändå dit vi skulle, Frihamnen magasin 3, där hela estetiska linjen väntade. Både tönt-bildarna och de supercoolataringenskitochtyckerattallabildareärdumihuvet-musikarna. Tanken var att vi alla skulle gå på olika museum och kolla. Fanns mycket intressant att fästa ögonen på. Härligt värre att jag fick feber och snorade sönder pappersnäsdukar. Men jag är fan ingen klen jävel. Inget sånt tönteri kan stoppa mig. Resan hem var inte så härlig dock... Kändes som att jag skulle dö?!!!??? Haha. Nej det gjorde det inte. Den var supermysig. Kollade på Ace Ventura, IGEN. Samma som förra året, bah, fantasiiii??? Någon??? Nähe...

Jaja, nu har jag kräkts ur mig massa ordbajsningar. Nu räck dä! Ciao.

*

En dag när man låter kroppen flyta. När man vänder huvudet mot vattnet och håller andan. Väntar på att det onda ska ge sig av. Hör hjärtat bulta som om det skulle sprängas. När tankarna försvinner av syrebrist.

The Shins


Barack Obama...


Såg att Facebook har en grupp som heter "Det heter, har alltid hetat och kommer alltid att heta negerboll!". Liksom, nej för samhället och dess åsikter förändras ju aldrig. Kvinnor går fortfarande i klänningar och män i kostymer. Alla har inte rösträtt och lärarna slår barnen på fingrarna.

Hur svårt ska det vara...

Hos morfar


rgerhewr

Nu far jag! Jag åker till morfar med familjen. Kommer tillbaka på söndag! Ciaoooooo

Tres bien!

Nu har fransmännen varit här. Mycket roligt! Ingen förstod varandras språk. Sophie översatte dock när det behövdes. Men ord som "bonjour, oui, merde, nul, quatre" förekom ofta hos fransmännen. Speciellt när vi spelade kort. Eller, min mamma använde ordet "merde" också några gånger då kortspelandet inte gick så bra för henne. Hon låg på "nul" hela tiden haha...Islams grundare...Jag har avbildat Muhammed, skjut mig.

<3


Wemmawememammamam

Sovit två timmar inatt. Härligt! Och det märks att man är borta i skallen när man börjar sockra ägget... Jag hoppas att den här natten blir lite med njutbar så att säga. Jag är trött som en skidåkare vid målgångslinjen.

Imorgon kommer Sophie och Cyrille hit från Frankrike med två andra fransmän. Det blir ju spännande! Det tycker min mor med... Hon är alldeles nojig. "Men tänk om de inte tycker om det här vinet?!" "Jag tror vi måste ta bort den här träningscykeln, det ser inte bra ut med en sådan i vardagsrummet." "Åh, vad ska jag göra för mat? Men tänk om de inte tycker om den maten då? Eller tänk om de vill ha sånt till frukost." Och så vidare... Vad ska man säga. Blir detta den största kulturkrocken som någonsin inträffat? Eller kommer de, lika som mig och alla andra, tycka att mammas mat är bland den godaste man kan äta? Jag tror inte hon behöver oroa sig.

STOR HÅRD BALLE

Imorgon, imorgon... Då ska man försöka ta sig upp ur sängen klockan sex. Good luck! Jag har förberett mig med att ta ett sömnpiller, så jag känner att jag borde skynda på skrivandet då jag känner att det börjar bli lite kocko. Usch... Gillar inte det där. Jag ska jobba imorgon 7-4 det gillar jag inte heller. Det enda jag gillar med jobbet är att jag får pengar. Och det är faktiskt den enda anledningen. Jag kommer antagligen jobba där hela sommaren också. Men efter det vill jag försöka skaffa ett annat. För jag kommer dö om jag ska vistas med bajs varenda dag. (Bajs är lika med äckligt och överalltigt hos vissa)Jag tycker inte om mitt jobb. För att göra saken klar. Liksom.

Okeeeej, nu händer det saker i huvet. Bäst att gå ifrån datorn och sova om jag ska upp imorgon

Att ha tråkigt del 2...


Denna gång ställde Johnny Depp upp som modell. Jam jam! Jag har blivit helt beroende av Paint...

Att ha tråkigt...


Jag gör så här då... Målar lite i Paint. Kate Winslet stod modell

*

Gah, you spoiled brat!...

*

Allt man gör får konsekvenser... Dags att börja lära sig det.


Mår bajskissibyxanapröv. Borde städa, men kan inte. Borde packa, men kan inte. Borde göra det lilla skolarbete jag har, men kan inte. Jag KAN inte... Usch, dags att ta farväl av Jaget ett tag. Trött på det. Trött på andra. Blabla blaaa... Skit skit skit... Hemska bittra människa.

Fett

Känner mig nyttig så här på en söndagskväll. Cashewnötter och tomater. Vem äter inte det som godis liksom? Snart borde jag också ta mig en dusch innan klockan är sent. Eller, ja det är den ju redan. Men jag stinker, och jag vill inte att folk ska gå femton meter bakom mig och svimma av min hemska odör.

Hur som haver. Helgen var bra. Idre var bra. Mycket bra! Vi åkte hem igår på eftermiddagen. Jag tyckte antagligen inte att helgen var riktigt komplett utan alkoholhaltiga drycker, så jag mötte upp Anton och gick på Svegskrogen. Träffade många bra människor. Hånglade lite med födelsedagsbarnet Sofie. Mest för att visa grabbarna how it´s done. Men när allt kom omkring, så kände jag att det inte var så roligt att vara berusad. Kostsamt och ont i huvudet dagen efter...

RSS 2.0